Need for Speed No Limits Apk 1.0.13 Mod Hile Data Android

Sponsorlu Bağlantılar

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Benim s2 cihazda açtı ama görüntü karton gibi, gram kasılma yok,grafik ayarı yok. Biraz oynayıp sileceğim yine :D
Hangi siteden indirdin? ( turbobit, mailru, redbunker )
Durduruldu hatası alanlar apk dosyasını alttaki linkten indirip deneyin s4 mini de sorunsuz calıstı

Bu arada oyun ilerledikçe bıraz daha zevk vermeye baslıyor.
İlk başlarda sıkıcı geliyor helekı most wantedı düşününce alakası bile yok yani daha ıyısını bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Birde her kaza yapısınızda oyuna etabı tekrar etmeniz gerekiyor ve bir depo benzine mal oluyor :)
Verdiğn !ink te o aşagıdaki resim çıkmıyor. İndirip başka bir yere upload edermisin.

Exdkiller

Exdkiller

Üye
Hangi siteden indirdin? ( turbobit, mailru, redbunker )
Verdiğn !ink te o aşagıdaki resim çıkmıyor. İndirip başka bir yere upload edermisin.
Bi işe yaramıyor sonuç aynı zenfone 6

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
turancen

turancen

Üye
Site ismi versem ban yerik durduk yere, isteyen pm verebilirim.

hasanefe10

Üye
adreno ve mali gpu larda çalışıyor.powerVR için yok

turancen

turancen

Üye
Oyunu boşa yüklemeyin fransızca.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: beklentilerin altında kalmış gerçekten

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat
0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler umarım MW'dan daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: Ali ihsan Furat ve Bahadir_fb
GreaTH

GreaTH

Üye
Grafikleri kötü gibi Geldi

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
BEYLER OYUN HENÜZ BETA AŞAMASINDA VE TÜRKİYE GOOGLEPLAYDE DAHA YAYINLANMADI BİLE BETA AŞAMASINDAN CIKINCA İNANIYORUM HARİKA BİR OYUN OLACAK EA KÖTÜ OYUN BEKLENMEZ BUNU UNUTMAYIN ZATEN RESMİ SAYFASINDA 4 ÜLKEDE YAYINLANDIĞINI VE OYUNUN Bİ NEVİ DENEME SÜRÜMÜ OLARAK BEĞENİYE SUNULDUĞU SÖYLENMİŞ FULL SÜRÜMÜNÜ BEKLEYİN ABUK SABUK APK/DATALARI YÜKLEYİPTE TELİNİZİ BOŞ YERE KİRLETMEYİN BEKLEYİN ARKADAŞLAR KENDİ GOOGPLAY'İMİZDE YAYINLANSIN O ZAMAN DAHA İYİ PERFORMANS VE GRAFİK KALİTESİ ALACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK.

omerboz54

omerboz54

Üye
Beyper grafikler neden berbat bilen varmı

xmustx

xmustx

Üye
Most wantedın yanından bile geçemeyecek bu oyunu almanca oynadım ve sildim şimdi de fransızca ve hileli oynarım sonra yine kaldırırım.Bir dahada kurmam..

eXTreMe_

Üye
oyun internetsz oynanıryormu benden internet istiyor ve bende note 4 var mali cpu gözüküyor ama indirdim yükledim çalışmadı internet istedi sonra durdurdu ÇÖZÜM ???*

omerboz54

omerboz54

Üye
Grafikler neden maximum deyil

kaanslmz

kaanslmz

Üye
ya arkadaslar bu oyunu play'den nasil indirebilirim? vpn denedim olmadi

Takipçi Satın Al

Üst Alt