Need For Speed: Most Wanted, mobil cihazlarda

bu oyunu oynayan arkadaşlar benim yerimede oynayın haaa biliyosunuz biz bu oyunlardan mahrumuz anlarsınız ya (symbian sıkıntımız var) benim yerime de oynamayı unutmayın gadalarınızı alırım selametle kalın

aleranol

Üye
titriyom su an keşke oynasam boyutu nekadar?

SkyLaBTR

Üye
Ben bi 800 mb falan olur diye tahmin etmiştim ama abartmışım

- - - Eklendi - - -

Java yada çıksa ya 4 e 6 ya basa basa oynarım

android hala geride sakamaka kodlar farklı eklentiler farklı ondandır.

yok yaw ne gerisi, biraz daha az olsa ya diycem ama o zamanda artık oyun kalitesinden kesilecektir eklentisi kodu vs derken 550MB idealdir

- - - Eklendi - - -

Ben bi 800 mb falan olur diye tahmin etmiştim ama abartmışım

- - - Eklendi - - -

Java yada çıksa ya 4 e 6 ya basa basa oynarım

benim ilk düşüncem en az 1GB'ı bulur diye bekliyordum abartısız yani ama yine iyiymiş boyutu javayı bilmemde symbiana portlasınlar yeter

symbiana da gelirya

sabret gardaş 4-5 saatten uyuyacaz uyuduktan sonra bu oyun symbiana gelecek merak etme kısacası hacııı biz bu oyunu ancak rüyamızda görürüz ah nokia ah, ah E7 ah, aaaah kalın kafam ah=ahanda sorun burda kafada bitiyo

PriZm

Üye
yuuuuuuhhhh ( Kusuruma bakma hacı abi de o nasıl bi hafızadır öyle vallaha ağzım açık kaldı yaw )

daha çok oyun vardı aslında şu anda telefonun hafızasında .thumbdata3-1763508120 diye bir bela çıktı 700 mb boş yere yer kaplıyor onunla uğraşıyorum yoksa daha oyun vardı

daha çok oyun vardı aslında şu anda telefonun hafızasında .thumbdata3-1763508120 diye bir bela çıktı 700 mb boş yere yer kaplıyor onunla uğraşıyorum yoksa daha oyun vardı

walla ben android'e geçersem 64GB hafızaya sahip bi tel lazım bana yada 32GB sabit+32GB artırılan en az yani bu derece büyükse oyun boyutları ki ciddi anlamda oyun oynayan biriyim şuan Nokia E7'de 47 tane oyun var ki bunu android'e dökerseekk üfff hafıza telef olur vallaha

oyun pc dekinin aynısımı yoksa tamamen farklımı yahu

aleranol

Üye
not2 64gb+class10-64gb hafıza kartı