Need For Speed Hot Pursuit Xperia S v1.0.18

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed Hot Pursuit Xperia S v1.0.18

oyun sorunsuzdur bizzat denenmıstır ıyı oyunlar

• Beğen
Tepkiler: Superfan ve dadaraz

geneluye

geneluye

Üye
elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın

XperiaS

Üye
Canaytekin yüklerken bunları niye istiyor bu oyun.

Ağ İletişimi
Depolama
Telefon Çağrıları ( Telefon Durumunu Ve Kimliğini Oku )
Sms Mesajları Gönder
Ağ Bağlantısını Değiştir.

Mübarek oyun değil istihbarat topluyor.

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
dostum her oyun yuklerken ıstıyor bunları mesela ag ıletısımını wifi dosyalarını ındırmek ıcın ıstıyor depolamayı da wifi dosyaları yanı sd dosyaları ıcın ıstıyor digerlerınıde her uyguluma oyun vb istiyor dostum korkaccak bısey yok yanı :D

dadaraz

dadaraz

Üye
:tşk:

• Beğen
dadaraz

dadaraz

Üye
Oyunun açılıştaki ilk ekranı yine sorunlu (tam ekran değil) oyun sadece gyro ile oynanıyor, dokunmatik olarak oynanmıyor, sevmedim kaldırdım biraderim...

(PC versiyonu fena değildi, hatta Nokia 5800 versiyonunu bile oynamıştım bu oyunun...) :kotu:

Superfan

Superfan

Üye
Canaytekin yüklerken bunları niye istiyor bu oyun.

Ağ İletişimi
Depolama
Telefon Çağrıları ( Telefon Durumunu Ve Kimliğini Oku )
Sms Mesajları Gönder
Ağ Bağlantısını Değiştir.

Mübarek oyun değil istihbarat topluyor.

:kop: Sende izin görmemişsin.Google Play'den indirdiğim bir oyun telefonu istiyordu da vermedim :ehe

Dur hepsini açıklıyayım.

Ağ iletişimi - Veri transferiyle ilgili.Oyunda internete bağlanabileceğin seçenekler var.Belki kullanıcı verisini ( oyundaki kullanıcı ) sunucuya gönderiyordur.
Depolama - canaytekin'in dediği gibi kullanıcı verisini ve SD dosyalarını depolama için kullanıyor.
Telefon Çağrıları - Oyun oynarken biri seni aradımı oyunu durduruyor ve arama ekranını getiriyor.Konuşma bitti mi ve ya meşgula bastın mı oyuna geri dönüyor.
Sms mesajları gönderme- yanlış yazmadın değil mi? SMS'leri kontrol etme olacak.Yada bir seçenek var.Mesajlara otomatik karşılama mesajı gönderme.Oyun içindeyken bu mesaja izin verme ve ya gelen mesajın uyarısını almak için gerekli bir izin.
Ağ Bağlantısı değiştir - SD yi wi-fi ile indirirken yaşanabilecek sorunları engellemeyi sağlayacak bir izin sanırsam.

Sen bu izinleri kafaya takma.Oyun gameloft'a aitse güveneceksin :islik

Canaytekin paylaşım için teşekkürler :tşk: Her paylaşım beğeniyi hak eder :D

• Beğen
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
dogru acılıs ekranında sorun var cok arastırdım bulamadım zaten tam olarak uyumlu olanı bu arada ben bu oyunu bıtırmıstım zaten ama nfs shift hosuna gıdebılır belkı ama haklısın fazla aksıyon yok asphalt 6 dakı gıbı bu arada asphalt 7 cıkıyor cok hos gozukuyor grafıkler

- - - Eklendi - - -

:kop: Sende izin görmemişsin.Google Play'den indirdiğim bir oyun telefonu istiyordu da vermedim :ehe

Dur hepsini açıklıyayım.

Ağ iletişimi - Veri transferiyle ilgili.Oyunda internete bağlanabileceğin seçenekler var.Belki kullanıcı verisini ( oyundaki kullanıcı ) sunucuya gönderiyordur.
Depolama - canaytekin'in dediği gibi kullanıcı verisini ve SD dosyalarını depolama için kullanıyor.
Telefon Çağrıları - Oyun oynarken biri seni aradımı oyunu durduruyor ve arama ekranını getiriyor.Konuşma bitti mi ve ya meşgula bastın mı oyuna geri dönüyor.
Sms mesajları gönderme- yanlış yazmadın değil mi? SMS'leri kontrol etme olacak.Yada bir seçenek var.Mesajlara otomatik karşılama mesajı gönderme.Oyun içindeyken bu mesaja izin verme ve ya gelen mesajın uyarısını almak için gerekli bir izin.
Ağ Bağlantısı değiştir - SD yi wi-fi ile indirirken yaşanabilecek sorunları engellemeyi sağlayacak bir izin sanırsam.

Sen bu izinleri kafaya takma.Oyun gameloft'a aitse güveneceksin :islik

Canaytekin paylaşım için teşekkürler :tşk: Her paylaşım beğeniyi hak eder :D
rica ederım ıyı oyunlar :D

Superfan

Superfan

Üye
Evet geldi mi paylaşma.Ben paylaşcam :naughty:

• Beğen
Tepkiler: dadaraz ve canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
tamm kardesım ne demek :D

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
X peria s oyunlari galaxy note uygunmu?

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
bi bilgim yok kardesım ama dene ıstersen ekran cozunurluklerı aynı sonucta

fozel96

Üye
oyunu yükledim açıldı verileri update yaptı (sgs i9003) oyunun başlangıç videosu geldi video tam bitecek bi tane dosyayı ******* rar yapıo tekrar videoyu oynatıo hep öyle başa sarıyo

XperiaS

Üye
Eyvallah

fozel96

Üye
tmm saol

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt