rica ederim iyi eglenceler
Canaytekin yüklerken bunları niye istiyor bu oyun.
Ağ İletişimi
Depolama
Telefon Çağrıları ( Telefon Durumunu Ve Kimliğini Oku )
Sms Mesajları Gönder
Ağ Bağlantısını Değiştir.
Mübarek oyun değil istihbarat topluyor.
Sende izin görmemişsin.Google Play'den indirdiğim bir oyun telefonu istiyordu da vermedim 

Her paylaşım beğeniyi hak eder 
rica ederım ıyı oyunlar
Sende izin görmemişsin.Google Play'den indirdiğim bir oyun telefonu istiyordu da vermedim
Dur hepsini açıklıyayım.
Ağ iletişimi - Veri transferiyle ilgili.Oyunda internete bağlanabileceğin seçenekler var.Belki kullanıcı verisini ( oyundaki kullanıcı ) sunucuya gönderiyordur.
Depolama - canaytekin'in dediği gibi kullanıcı verisini ve SD dosyalarını depolama için kullanıyor.
Telefon Çağrıları - Oyun oynarken biri seni aradımı oyunu durduruyor ve arama ekranını getiriyor.Konuşma bitti mi ve ya meşgula bastın mı oyuna geri dönüyor.
Sms mesajları gönderme- yanlış yazmadın değil mi? SMS'leri kontrol etme olacak.Yada bir seçenek var.Mesajlara otomatik karşılama mesajı gönderme.Oyun içindeyken bu mesaja izin verme ve ya gelen mesajın uyarısını almak için gerekli bir izin.
Ağ Bağlantısı değiştir - SD yi wi-fi ile indirirken yaşanabilecek sorunları engellemeyi sağlayacak bir izin sanırsam.
Sen bu izinleri kafaya takma.Oyun gameloft'a aitse güveneceksin
Canaytekin paylaşım için teşekkürlerHer paylaşım beğeniyi hak eder
![]()

Evet geldi mi paylaşma.Ben paylaşcam![]()

dostum bu oyunu sadece xperia s de denedım zaten ona uygun bır surum baska surumlerı dene ıstersenoyunu yükledim açıldı verileri update yaptı (sgs i9003) oyunun başlangıç videosu geldi video tam bitecek bi tane dosyayı ed rar yapıo tekrar videoyu oynatıo hep öyle başa sarıyo
iyi oyunlarEyvallah