Need for Speed Carbon - Own The City GBA 4MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

rambo6868

Üye
YAV TAKINTILI MISIN SEN ! BIRAK ŞU GBA OYUNLARINI PAYLAŞMAYI ARTIK. FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOSUN!!
Ciddi ciddi senin bu gereksiz paylaşımların yüzünden forumdaki paylaşım kalitesi düşüyor.
Ben artık farklı sitelere yöneliyorum. :bye2: s60 3rd oyunları bölümünün suyu çıktı! sayende merty24 !!!!

gurkooogurkooo

Üye
YAV TAKINTILI MISIN SEN ! BIRAK ŞU GBA OYUNLARINI PAYLAŞMAYI ARTIK. FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOSUN!!
Ciddi ciddi senin bu gereksiz paylaşımların yüzünden forumdaki paylaşım kalitesi düşüyor.
Ben artık farklı sitelere yöneliyorum. :bye2: s60 3rd oyunları bölümünün suyu çıktı! sayende merty24 !!!!
her oyun olmalı bence sitede arkadaşa kızmana anlam vermedık:box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
oyun bölümünde şu oyun bu oyun paylaşılacak diye bir kural yok..arkadaşımız kurallara uymaktadır..kurallara uymayan bir durum olursa biz gerekeni yaparız..

sarp59

Üye
rambo haklı bence sıktı bu gba oyunları çünkü inderemiyoruz rapidden veriyor dırek link olsa daha iyi olur

merty24

merty24

Üye
    Konu Sahibi
rambo haklı bence sıktı bu gba oyunları çünkü inderemiyoruz rapidden veriyor dırek link olsa daha iyi olur

ben verdiğim konuya iki link ekliyorum ayrıca dosyayı eklenti yaptıktan sonra başka bir konuya eklenti yapmak için 15dk bekletiyor ki burda onun için kimsenin zamanı yok

ayrıca gba oyunlarını paylaşma derseniz moduma bildirin modum uygun görürse birdaha paylaşmam!!!

rapman

rapman

Üye
bence peşpeşe gba oyunlarını ayrı ayrı konularda paylaşman yerine tek bir konu içerisinde paylaşsan daha güzel ve daha kolay olur :oke:

merty24

merty24

Üye
    Konu Sahibi
bence peşpeşe gba oyunlarını ayrı ayrı konularda paylaşman yerine tek bir konu içerisinde paylaşsan daha güzel ve daha kolay olur :oke:

hüseyincim dediğin doğru bundan sonra oyle yaparım ama zaten en güzel oyunları paylaştım bile

burr_an

Üye
tesekkurler

SlashGun

SlashGun

Üye
GBA oyun sistemide nedir yahu daha önce pek karşılaşmadım daha :) İlgimi çekti doğrusu..

merty24

merty24

Üye
    Konu Sahibi
GBA oyun sistemide nedir yahu daha önce pek karşılaşmadım daha :) İlgimi çekti doğrusu..

gba oyunları elde oynanan oyunların bir onceki neslidir hemen hemen butun gba oyunları grafık ve boyut acısından telefon oyunlarından daha kalıtelıdır (herhangi bir sorunuz olursa burdayım:oke:

haltie

haltie

Üye
Teşekkürler mertçim:oke:

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

sinagog

Üye
Teşekkürler

tahavebugra

tahavebugra

Üye
tşkler

tosun_reis

tosun_reis

Üye
arkadaşım bu oyun dosyasını nereye atıyoruz veya nasıl çalıştırıyoruz bu oyunları bilmeyenler için anlatmalısın bence...

0607

0607

Üye
bencede direk oyunun kendını wersenız daha hos olur !!!

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...