Nedir Bu Nokia Düşmanlığı!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yüzde yüz katılıyorum . nokia kardeş yine hamle hatası yaptı . ah o mee go ya olan oldu :/ nede muazzam bi sistemdi . bilenler bilir

bana uygun bir sistem degil ama bu meegonun cok iyi oldugu degiştirmez. Bu arada bizim gordugumuz gercekleri eminim nokia yonetim kurulu da goruyor. Meego'nun ios ve android'e rakip olabilmesi icin yazilimin kalitesi de yetmez market olmazsa bir hic olur. Ve nokianin meego ve n9 hazir oldugunda marketi destekleyecek ve geliştiricek gucu kalmamişti. Bugun microsoftun bile xbox destegine ve muazzam derece maddi destek saglamasina ragmen iki yilda 130.000 uygulama seviyesine geldigini duşunursek nokia'nin tek başina meego icin 150.000 uygulamalik bir market oluşturmasi bile imkansizdi. Ve sonuc nokia icin bugunkunden cok daha kotu olurdu.

Tepkiler: Microsoft Corporation ve n000k
Aynen . çok güzel bi sistemdi ve nokia kardeş hamleleri doğrultusunda terketti . Ulan işe bak yalnız konu neyle başladı neyle bitiyo haha n9 un büyüsü

n000k

Üye
aynen zamanı yoktu.. aslında meego yu bırakmazdı ama sanırsam microsoft tan baskı gördü

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Magic Of The N9 Bakalım ben jollayı bekliyorum neler olacak göreceğiz.

Aynen katılıyorum yine . genelde aynı şeyleri düşünüyoruz . tabikide doğru bi hamleydi . yanlış olan şey mee go ya zamanında vericekti verceğini . baktıki nokia elden gidiyo bi an önce bi çıkış yolu aradı ve bence yapcağı en doğru şeyi yaptı . android birsürü telefon var . o havuzda kaybolmak yerine Wp 8 ile bambaşka bi kimliğe kavuştu .

n000k

Üye
Aynen . çok güzel bi sistemdi ve nokia kardeş hamleleri doğrultusunda terketti . Ulan işe bak yalnız konu neyle başladı neyle bitiyo haha n9 un büyüsü
N9 un sadece neyini sevmiyorum biliyormusun? o iconlarını symbianı hatırlatıyor bana!! daha farklı iconlarla çıkarsaydı bir ihtimal almıştım N9 u

Neyse kardeşler işin özü ne nokiaydı nede wp 8 android vs . ben aslında konuya bi kaç anlayış aşıliyim diye girmiştim e umarım önyargısız okunur o yazdıklarımda biraz değişir . özgür ve seviyeli bi tartışma konuşma ortamı istiyorum. Başkasının olumsuz eleştirisine kin gütmeden , alınmadan ve bi markayı sahiplenmeden , fanatikleşmeden . hepinize iyi geceler

Tepkiler: Microsoft Corporation

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynen zamanı yoktu.. aslında meego yu bırakmazdı ama sanırsam microsoft tan baskı gördü

neden baski gorsun. Microsoft lg'ye htc'ye veya diger wp ureten firmalara diger sistemleri birakicaksiniz dedi mi ki tabi ki demedi. Bakin bu iş oyle 3-5 ayda veya bir yilda olucak iş degil. Meego nokia'nin o gunku şartlarina kiyasla rantabl degildi. Nokia meego ile devam etseydi bugun hala daha meegolu telefonlardan para kazanacak duruma gelememişti. Bu durumda 2012 yilinda 10milyona yakin lumia satmasina ragmen zarar ederek kasasindaki nakit rezervi eridiyse meegoya yatirim yapmaya devam ederek daha az satiş rakamlariyla ne durumda olurdu bir duşunun isterseniz. Yoksa Nokia meego icin ozellikle hindistan ve diger ulkelerden linux uzerine uzmanlaşmiş bir cok yazilimciyi bir araya getirerek mukemmel bir ekip kurmuştu. Bundan vazgecmek oyle kolay olmasa gerek.

Tepkiler: Microsoft Corporation

papakudioflu

Emekli Yönetici
hoşsohbetin icin teşekkurler

Tepkiler: musicianfaruk

.Murat.

Üye
gençler sorunu çözdünüzmü neymiş nokia düşmanlığı
n9 yazılmış bende iki kelam edeyim n9 hakkında
nokia piyasada başrolü kaybedince n9 u firlattı ortaya
sonra sıpa gibi bıraktı halbuki 808 yerine n8in devamı n9 olmalıydı

NUD

Üye
Bu düşmanlığın sonucu insanlar aldıkları telefona para verdiler değiller kötü telefon alsınlar bilmeyen birileri öneriyor alanlarda gazlıyor. Bu gün bir elektronik mağazada duydum adam android in neden iyi olduğunu soruyor bilmeyen sığırın biride iki adım geri çekildi bu aradaki mesafeyi söylüyor dedi. 27 yaşında gülerken katılmanın nasıl bir duygu olduğunu tattım

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar beni yanlış anlayanlar var ben her androidçiye yada iosçuya düşman demiyorum nokiayı sevmez o onun bileceği iş ama nokia cihazını kullanmadan önyargı yapıyor diğer forumlarda gezip nokiayı her fırsatta kötülüyorsa ona nokia düşmanı derim işte

ozankoz

Üye

Beni anlattığını görünce üye olup cevap vereyim dedim. Pişmanım android telefon aldığım için fellik fellik 8x mi lumia mı diye düşünüyorum şimdi ama onları alınca yine şarj problemim devam edecek. Aslında Philips x800 var kenarda şarjı süper gidiyor onu kullansam daha mı iyi ederim? Off ne meraklı milletiz yeni telefonlara ya..

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
920 yüzünden iyice arttı bunların Nokia Düşmanlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...