pirenuri
Üye
-
Konu Sahibi
-
S.a arkadaşlar ben bi sıkıntıyı dile getirmek istiyorum. Forumda nereyi gezsem symbian ve wp8 başlıklarıda dahil çoğu ios ve androidçide bi nokia düşmanlığı var jer fırsatta 'nokia sonuçta bi işe yaramaz' //'lumia920 en iyi telefon olamaz'//'nokia ve symbian öldü' vs bir sürü örnek verilebilir bu düşmanlığın kaynağı nedir? kaç yıl bize hizmet veren nokiayı neden kötülüyorlar?
Bro Sen Ne Bakiyorsun Onlara Ya .?
Onlarin Isleri Buu .. =]
Takma Senn, Gel Burda Takiliyoruz Istee .. =]
O teknosada çalışanlar senin benim vede bu forumda ki birçok arkadaşımızın yarısı kadar telefonlardan anlamıyor.dün teknosadaki adamlada tartıştım adam tam bir androidçi müşterilere taraflı öneri yapmayın dedim biri geldi bana lumiayı sordu ben de videoyla gösterdim sonuç:bir lumialı arkadaşta yakında forumda olur
Bro Sen Ne Bakiyorsun Onlara Ya .?
Onlarin Isleri Buu .. =]
Takma Senn, Gel Burda Takiliyoruz Istee .. =]
abi şimdi hepsi öyle değildir amabana bilgisi olan hiç denk gelmedi ama bilen-araştıran da vardır elbet
Süper ya,yok böyle bişiydemin bir sitede bu yorumlari gordum ve yerlere yattim gulmekten... Bakin sizde gulmekten kirilacaksiniz
İste o yorumlar:
Ultrayer6 demiş ki:
şüphesiz ki, lumia'ları kullanmadan laf atanlar büyük yanılgı içerisindedir. Kullanıp tadına bakanlar için büyük ibret vardır.
SDN OKURU demiş ki:
Ayet mi yaziyon kardeş
SDN OKURU demiş ki:
ULTRAYER6 besmele çek önce
Süper ya,yok böyle bişiy
ilk olarak nokıa ile 2000 yılında 51 10 ile tanştım herkesin elinde bir 51 10 harika melodisi nach nach her fırsattda çaldırırdık 1 sene gibi kullandım daha sonra 32 10 ve peşinden tasarım harikası 3310 ne şahane bir duruş antensiz kibar ve zarif ve arkasından 34 10 yeşil kapak otomatik tuş kilidi şu an elimde ne güzelde duruyor hala kullanıyorum 3 gün şarz ve çok rahat msj yazıyorum ve oda ne 35 10i ekran renklenivermiş ve ardından pikselli kamera mp3 interneti ile 6600 950 tl gibi bir fiyatla yeni devir başlamıştı bunlar saymakla bitmez her zaman ilklerin telefonu nokıa şöyle bir baktığımda benim için neden noka işte bu sorunun cevabı şuan kullanmakta olduğum n8 imin yanında 2. telim noka 34 10 herşeyi anlatıyor aslında taş gibi sağlam ve en önemlisi şarz rahat 3 gün gidiyor hangi android tel 3 gün şarz sunar bize biraz mp3 video ardından bi kaç uygulamaya gir hop şarz bitivermiş ara bir şarz aleti gelen çağrıyı kaçırma piyasada karınca gibi android var ama hepsi şarzdan sıkntılı ve yavaş yavaş aldıklarına pişman oluyor özlenen geçmiş gibi eminim ki hepsi olmasada bir çoğu yuvaya geri dönecekler bu birazda nokıa ya ya bağlı eğer lumia 920 ve gelecekte çıkaracağı yeni telefonlarla 80 ler dizisi gibi özlenen geçmişini kullanıcılarına iyi lansederse neden olmasın yürü nokıam yürü lumiam seni kim tutar evet nokıyayı seviyorum çünkü benim ilk göz ağrım vazgeçemiyorum abi kısacası ben nokıa ya aşığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?