nedir bu dokunmatil sorunu ya :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu dokunmatil sorunu ya :(
haftada bir telefonun dokunmatiği çalışmaz hale geliyor zar zor birşeyler yapıp kırmızı tuşla kapatıp tekrar açıyorum arkada slide to unclock 1.01 hariç birşey çalışmıyor ek olarak ,neden böyle oluyor olabilir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bence vakit kaybetmeden servise götürmelisin

• Beğen
Tepkiler: atakan25
ANIL

ANIL

Admin
ilk önce hafızayı biçimlendirip yazılımı tekrar kur, sorun çözülmesse servise verirsin.

• Beğen
Mert_c21

Mert_c21

Üye
O banada oluyo sadece tuşlar çalışıyo ekran çalışmıyo. Kapatıp açınca düzeliyo ama servis olmadan bi çözümü yok mudur?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kullandığıınız kilit programlarından olabilir ben de swipe unlock kullanıyordum dün bi kaç defa dondurdu cihazı deli etti sildim.. uygulamaları silip deneyin olmadı sistemi yeniden kurun en son çareniz flash

• Beğen
Mert_c21

Mert_c21

Üye
Bende swipe unlock kullanıyorum şu an ama onu kullanmadan öncede yapıyodu arada

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​çok nadir de olsa bende de yapıyor neden acaba?

Atakan telefonunda hangi programlar yüklü yazar mısın..

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
slide unclock kullanmasam ozaman da menu tuşu yumuşuyor gibi geliyor telefonumdaki programlar şunlar

opera mobile,quick lock,battery monitor,bettery info,jbaktaskman,x-plore,task manager,extra buttons,energy profil,equalizer,app stop,chat pro,simge değiştiren bi program,compass,ttnet wifi,vhome

- - - Eklendi - - -

şöyle birşey de var çoğu kişide varsa bu durum yazılımsal da olabilir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​quick lock bana hoş gelmedi :) diğerleri sorun yapmaz gibime geliyor..yazılımsal da olabilir bir ihtimal.

en basit örnek az önce başıma geldi

yandex maps yükledim nokia için biri prtlamış ve türkçeye çevirmiş unsigned bir uygulama..güzel çalıştı ancak proyu kapadıktan sonra pat diye dokunmatik kilitlendi..kapatıp açtım anında kaldırdım şimdi sorun yok..yani problem tamamen uyumsuz uygulama sorunu..

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
bazı programlar arka planda çalışıyormuş kadırdım onları şimdilik birşey yok böyle haftada bir yapmaya devam ederse quicklock u da kaldırıp denerim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hangilerini kaldırdın söyle biz de yapalım :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende aynı sorunu yasıyordum. servise verdim ekran değişti. ve ardından stabil peş peşe :d 8 kez servise giridi çıktı en son 701 verdiler.d c7'me karşılık yani donanımsal sorun olması çok yüksek :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende aynı sorunu yasıyordum. servise verdim ekran değişti. ve ardından stabil peş peşe :d 8 kez servise giridi çıktı en son 701 verdiler.d c7'me karşılık yani donanımsal sorun olması çok yüksek :)

umarım donanımsal değildir ama bu durum sıklaşırsa servise verebilirim bende..

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
modları kaldırdım 1-2 program kaldırdım ama aklımda değil slide unclock ve extra buttons çalışmakta bir daha olmadı bakalım ne olacak

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
extra buttons'ı da kaldırdım ben şimdilik sorun yok..bunlar problemli olabilir

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
extra buttons un yeni sürümünde birşey yoktur ben günlerdir kulanıyorum bence moddandı bir daha yapmadı çünkü

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
batarya ve tam performans modu olabilir..zaten cfw kullanıyorsan onların çoğunda cpu kullanım oranı arttırılıyor..ve o modlara gerek kalmıyor.

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
cfg kullanmıyorum iki mod denemiştim biri zaten donduruyordu sildim batarya modu vardı onu da sildim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sorun çözüldüyse sorun yok o zaman :)

atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
galiba çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt