ahmetyilmazas4
Üye
Hocam baya sinirlenmişsin tamam ama Nokia fanlarının yaptığı hatayı sen de yapıyorsun şuan.Samsungun malzeme kalitesinin Nokia ile yarışamayacağını bütün dünya biliyor.Ayrıca Nokiayı sadece Symbiandan ibaret görüyorsan yine yanılıyorsun.Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu 1 telefonu ve her anlamda çoğu android telefondan çok daha başarılı Windows Phone'lu 4 telefonu var...Nokia fanları özellikle symbian fanları olaylara objektif bakmıyor doğru fakat seninde bu konunda pek objektif olmadığın belli.Ayrıca herkesin androidi sevememesi normal.Her işletim sisteminin kendince artıları ve eksileri var.Gidip sadece arama ve fotoğraf için telefon alacak birinin symbianlı 808 yerine androidin en iyi telefonunu alması doğru olmaz.Aynı şekilde oyun ve kişiselleştirme istiyen birininde androidten başka sistem alması doğru olmaz.Piyasada her yönüyle mükemmel bir sistem yok bunun bilincinde olmak lazım.
.......Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu......
Arkadaşlar bende s2 kardeşimde ace 5830i var bu konuyu nokiacıların samsungun en düşük androidinden bile hiçbir nokianın en kral modelinden daha iyi olduğunu anlatmak istedim s2 yi anlatmama gerek yok şuanda seçilmiş olarak en iyi telefon ben 5830i ye geliyim sorunlu bir cihaz değil root yaparak flash 11 yükledim bu sorun halloldu 2.si shift nova bia2 cut the rope yükledim bunlardada sorun yok ve gelelim olaya digiturk play ile 5830iden dün akşam basket maçını izledim hiç çamur atmayın en kral nokia bunu yapsında görelim yani neymiş nokiada 1gb bilmem ne varmış olsun ne işe yarıyo gelelim kasaya s2nin kasası kauçuk gibi bişey kapağını filan büküyorum eski halini alıyo geri Ace inki böyle degil ama oda sağlam plastik dediğin ace hergün yere düşüyo çizik yok ayrıca birinin marketinde 500bintane uygulama var birinde market varmı ondan bile emin değilim Saygılar
hocam 5830i ye uygun flash 11 i paylasabilir misin?
androit sisteminin ne artısı var
çıkan oyun ve uygulamalardan başka anlamadım
zaten teli değiştireçek olsam iphone alırım, androit telefonlar tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor
Nokia oyun konusunda zaten yenik durumda. NFS Shift ve Asphalt 6 en iyi oyununudr Symbian'ın. Dahası yok. Modern Combat 3 ve NOVA gibi oyunlar NOKIA'ya gelmiyor. Yeni oyunlarda öyle.
-Web tarayıcı hızı
-Daha müdaheleye açık bir sistem
-Adobe flash
O kadar...[ENGİN];4787736' Alıntı:hala nokia diger sistemlerle karşılaştırılıyorsa halen başarılı revaçta olduğunun kanıtıdır.
O kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?