Nedir Bu Belle Muhabbeti S60v5'te?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nedir Bu Belle Muhabbeti S60v5'te?
Nokia resmi olarak S60v5'e belle/anna sistemlerinin gelmeyeceğini açıkladı. Bundan sonra olan oldu, modderler kendilerini mahvederek, saatlerini feda ederek S60v5'i belleye benzetme çabalarına girişt. Ortaya bir sürü beta mod çıkardılar. Hatta Nokia Ovi Mağaza'da bile yayınlanan Belle Shell programını ürettiler.

Herşey çok güzel görünüyor değil mi?

Telefonlarını orjinal kullanmak isteyenlere hiç sordunuz mu neden orjinal kullanmak istiyorlar? Çok açık: Bir telefonun en iyi yönetebileceği, kaldırabileceği sistem yine kendi orjinal sistemidir. En rahat onu kaldırır ve yine en kolay o yönetilir.

Belle Shell programı, telefonda RAM bırakmayan, widget desteği olmayan İngilizce program olarak gelmekte ve sisteme gömülememekte. Dolayısıyla menü tuşuna basınca program iptal olmuş gibi arkaplana gitmektedir. Ayrıca Belle Shell menüsü son derece kasmaktadır.

Gelelim Belle modlarına. Kimi pil, operatör sinyal göstergesini, saati kaldırıyor kimi Belle'deki topbarı telefona getiriyor. Birine para versen, desen ki operatör ve pil sinyal göstergesini oradan kaldıracağım kabul etmez. Ancak iş belleye benzetmeye gelince yapılıyor kolayca.

Nedir bu hırs? En iyisi telefonu optimum düzeyde kullanmak değil midir? Flash Lite 4, widget destekli ev ekranı, pil geliştirmesi, tarayıcı iyileştirmesi yapılmadıkça, kasmalar giderilmedikçe yapılan her emek boşa gitmektedir.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
katılıyorum. Bana c6 port bıle kullanıssız geliyor. Dediğin gbi en iyisi ofw ve performans ayarları

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
juristokrat

juristokrat

Üye
bırakın kim nasıl istiyorsa öyle kullansın canım.kimi belle sever kimi orjinal :) ayrıca belle shelli yazılıma gömmek mümkün.menü tuşu sorunu da son sürümle çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve taylan08
Atacan-

Atacan-

Üye
@Rambo herkesin zevki, uğraşı senin yaptığın işe benzemek zorundamı.Yahutta bunu söylemen için zamanını harcamak günlerini mahvetmekse, soruyorum neden orjinal olmayan c6 portlarıyla gününü mahvettin harcadın ? Maksadın nedir Hobi ve uğraştan başka beklentilerinmi var ?
Yanlış anlamada bu işe belkide senin kadar emek ve zaman harcıyanı görmedim , Verdiğin meyveleri şuan bu açmış olduğun konu ve cümlelerinle çürütüyorsun.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@RaMBo herkesin zevki, uğraşı senin yaptığın işe benzemek zorundamı.Yahutta bunu söylemen için zamanını harcamak günlerini mahvetmekse, soruyorum neden orjinal olmayan c6 portlarıyla gününü mahvettin harcadın ? Maksadın nedir Hobi ve uğraştan başka beklentilerinmi var ?
Yanlış anlamada bu işe belkide senin kadar emek ve zaman harcıyanı görmedim , Verdiğin meyveleri şuan bu açmış olduğun konu ve cümlelerinle çürütüyorsun.

Belle ile ilgili tek çalışma yapmadım, hangi çalışmamı çürütüyorum? Ben orjinal C6 portunu kullanıyorum, kullandırtıyorum. Görüyorum ki her tarafta belle çalışmaları yapılıyor. Tuşların belle bara yazı tipi ayarlarıyla benzetilmesine lafım yok, telefonun özelliklerini bozmuyorlar.

Özellikle batarya göstergesinin kaldırılması için saatlerce uğraşan modderler görüyorum. Bu modu üretmeye çalışan. Bunun neresi zevkli ki? Ben zevkli bulsaydım T.C.K'da kullanırdım.

Atacan-

Atacan-

Üye
"Çok açık: Bir telefonun en iyi yönetebileceği, kaldırabileceği sistem yine kendi orjinal sistemidir. En rahat onu kaldırır ve yine en kolay o yönetilir"
Bu cümlenin doğruluğuna inanıyorsan neden c6 portuyla uğraşıyorsun ?
Ben size belle ile ilgili çalışmanız oldu demedimki.
Bu cümlenizle çeliliyorsunuz.
Ayrıca sen zevkli bulmayabilirsin dikkat edersen herkez senin zevkine uymak zorundada değil.
Bu güne kadar çalışmalarınızda size neden uğraşıyorsun diyene ne cecap verdiniz?ki bu soruyla kesin karşılaşmışsınızdır.?
Şuan size sorulan soruyu belkide siz soruyorsunuz belle ile uğraşanlara.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk yazdığın cümlede çok haklısın, telefonlar orjinal sistemlerini daha iyi kaldırırlar. Biz C6 portuyla uğraşıyoruz çünkü bütün telefonlara CFW yapmanın en kolay yolu bu. Ancak stabillik ve hatasızlık orjinaline göre az bir miktar daha azdır. Onun dışında yine orjinal bir sistemdir, Belle Shell gibi değil.

Herkes kendi zevkine göre uğraşır, çok haklısın ancak bizim yazptığımız hiçbir CFW'de kişisel zevke önem vermedik. Ortak zevklere önem verdik.

Konunun ana düşüncesi: Vazgeçin belle ile uğraşmaktan.

- - - Eklendi - - -

Ben burada ısrar edip birilerine sövmüyorum, sadece fikir vermeye çalışıyorum. İlla da belle yapmak için uğraşan modderlere çağrıda bulunuyorum. Başka yönlere yönelin. Symbian alt yapısını didikleyin. Belleye harcadığınız vakti buraya harcayın, mis gibi CFW'ler, modlar çıkar.

haqanguven

haqanguven

Üye
bu konunun ucu bana dokunuyor :D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre, oguzton ve bjkmert45
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Atacan-

Atacan-

Üye
Benim çıkardığım, yazılımda ilk başta çıkartmıyacağımı düşündün bi lafından dolayı , sende çıkartmazsan çeşitlilik olmaz demiştin.Bırak isteyen istediğini çıkartsın,benim sitemim insanların hevesini düşürecek şekilde konu açmandı...
Shell olayında haklısın Hakan çıkarttı deneyecektim hatadan dolayı ve konuşalan ram değerinden dolayı denemekten vaz geçtim.
Konun shell uygulamasından dolayıysa konunun başlığını değiştirebilirsin...Ama uğraşmak isteyen uğraşsın heves kırmamalıaın bence benim fikrimde bu...
Bende deskclok gömecektim yazılıma ama hantallaştırıyor ve stabil değil...Ama topbar stabil olabilir hafif bi uygulama çünkü,bunun üzerinde bende çalışıyorum 4 4 lük olsun diye.
Neyse benim düşüncelerim bunlardı..Kendini ve başkalarının yaptığını zaman kaybı ve mahvetmeleri olayı olarak benimsememelisin..Cfw katkın çok o yüzden böyle konuşursan ilk önce kendine hakaret etmiş olursun..Bide bu tarafından düşün.

haqanguven

haqanguven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByKatre ve Silinen Üye 94869

The Epidemic

Üye
Nokia resmi olarak S60v5'e belle/anna sistemlerinin gelmeyeceğini açıkladı. Bundan sonra olan oldu, modderler kendilerini mahvederek, saatlerini feda ederek S60v5'i belleye benzetme çabalarına girişt. Ortaya bir sürü beta mod çıkardılar. Hatta Nokia Ovi Mağaza'da bile yayınlanan Belle Shell programını ürettiler.

Herşey çok güzel görünüyor değil mi?

Telefonlarını orjinal kullanmak isteyenlere hiç sordunuz mu neden orjinal kullanmak istiyorlar? Çok açık: Bir telefonun en iyi yönetebileceği, kaldırabileceği sistem yine kendi orjinal sistemidir. En rahat onu kaldırır ve yine en kolay o yönetilir.

Belle Shell programı, telefonda RAM bırakmayan, widget desteği olmayan İngilizce program olarak gelmekte ve sisteme gömülememekte. Dolayısıyla menü tuşuna basınca program iptal olmuş gibi arkaplana gitmektedir. Ayrıca Belle Shell menüsü son derece kasmaktadır.

Gelelim Belle modlarına. Kimi pil, operatör sinyal göstergesini, saati kaldırıyor kimi Belle'deki topbarı telefona getiriyor. Birine para versen, desen ki operatör ve pil sinyal göstergesini oradan kaldıracağım kabul etmez. Ancak iş belleye benzetmeye gelince yapılıyor kolayca.

Nedir bu hırs? En iyisi telefonu optimum düzeyde kullanmak değil midir? Flash Lite 4, widget destekli ev ekranı, pil geliştirmesi, tarayıcı iyileştirmesi yapılmadıkça, kasmalar giderilmedikçe yapılan her emek boşa gitmektedir.
belle shell modu 43 mb ram bırakıyor kasma yapmıyor ve belle shell1.05de beyaz tuşa basınca belle menüsüne atyor yani küçük sorunlar giderildi widget desteği yok ama gelişime açık bir program geleceği ne olur bilemem ayrıca herkes istediğiyle uğraşsın yapamasa bile deneyimi artar tamam kimse belleye ulaşamaz ama hiç yapmamaktan iyidir belle shelli sistem yazılıma göülemesede açılışta yüklene biliyor güzel programların çoğu ingilizce bu yüzden bu forumda maxipda diye bi bölüm var ayrıca benim bi fikrim var belki belle shelli ofw de ev ekranı olarak ataya biliriz belki bunu yaparsak bize biraz daha ram kalır ve daha etkili kullana biliriz neyse gelelim belle modlarına belle modları hem görsellik katıyo hemde sisteme yük olmuyo belle shell gibi o yüzden uğraşılması güzel bişey belle navibar estetiklik katıyor telefona şık duruyor belle topbarda aynı şekilde asıl c6 portlarının bırakılması lazım çünkü ne kadar kullandıysam hep hüsran ofw kadar hızlı değil sadece bi ev ekranı var onun dışında bi halta yaramaz sadece modlama kolaylığı var ama artık oda cazıp değil çünkü senin yaptığın c6 portu gibi ofw ler var kim takar c6 yı bi klavyeler kalmıştı onuda buldum ben ofw den devam

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
sonuna kadar arkandayım furkan kardeşim doğru diyorsun vallah tüm modderler toplanıp iyi bişeyler yeni bişeyler yapsa daha güzel olur bence.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
themardinli

themardinli

Üye
Katılıyorum s60v5 için kullanmadığım Shell kalmadı ama sonuçta yine orjinaline dönüyorsunuz :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt