Nedensiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Nedensiz
Şöyle bişey düşünüyorum. maxi kutlamalarda binbaşına kadar kutlamak yasak olsun bence. yanı onbaşı teğmende falan. binbaşında başlasın kutlamaya. neden dersenız bilmiyorum ama bence saçma yanı hanı adam onbaşı olmus bi açıyor ' wooaa yaşasınn onbaşı oldumm' . heh. onbaşı ? altıustu 10tane mesaj yazmıssın yav nekkadarda uğraşmışsın canım tebrikler.
örneğin : http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/bas-cavus-oldum-541908.html
bi düşünün derim yine gereksiz yada saçma seyler içinde kutlama konusu saçma bence buna örnek olarak
http://www.maxicep.com/maxi-kutlama...-le-internete-giremeyi-basardimmm-542796.html
yada
http://www.maxicep.com/maxi-kutlamalar/yeni-bir-dolap-537777.html

yani benim fikrim..

• Beğen
Tepkiler: Burak

anılbaran

anılbaran

Üye
aslında bıraz haklı sayılrısın allahtan gecenlerde bınbası oldum son anda yırtmışım valla :D evet bınbasına kadar kutlama olmasada olur canım :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
kısıtlama yapmak bence iyı olmaz ister onbaşı olmasna isterse albay oluşuna konu açar adamın açıcağı 1 konunun kmseye zararı olmz

futbol123

futbol123

Üye
ne olursa olsun kutlama kutlamadır.Kimsenin konusuna karışmayın

estorak

estorak

Üye
katılmıyorum sevincini paylaşıyor buna karışamayız sonuçta !

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
y n s c n

y n s c n

Üye
Bende direk o konuya yöneldim, dediklerinizde haklısınız. Eskiden bu olaylar böyle değildi diye hatırlıyorum.. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
kutlamak güzel bişi ya sakıncası yok gibi herseyi kutlamayın ama :D

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bence bu tür kutlamalar tamamen kaldırılsın, adam yüzbaşı olmuş (Sanalda tabi) bir çığlık atıyor ki sormayın, bu tip kişiler albaylığa yükselse forumda darbeye bile teşebbüs ederler:ehe (Bu durumdan genç teğmenler rahatsız).

greenmile

greenmile

Üye
ona bakarsak binbaşı olmanında bir artısı yok herkes aynı şeyden mutlu olamaz,bırakın isteyen istediğini yapsın

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
aslında iyi fikirde bencillik olur :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
ona bakarsak binbaşı olmanında bir artısı yok herkes aynı şeyden mutlu olamaz,bırakın isteyen istediğini yapsın

Ayni mantıkla düşünsem tuggenerallik bile bana birsey ifade etmiyor. Ona ulaşmak kolay cunku :D

greenmile

greenmile

Üye

Ayni mantıkla düşünsem tuggenerallik bile bana birsey ifade etmiyor. Ona ulaşmak kolay cunku :D

binbaşıdan öncesi açmasın konu demiş ya onun için dedim :)Senin şuanki rütbeninde bi artısı yok ona bakılırsa :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
'İsteyen istediğini kutlasın' mantığıyla bakmayalım, aramıza yeni katılmış olan ve rütbe atlayan bir üyenin kutlama konusu açıldığında, üye kendisinin burada kabul gördüğüne inanır ve bu onda bir yere ait olma hoşnutluğunu uyandırır. Bu da güzel bir şey bence, mani olmayalım.

• Beğen
Tepkiler: SHS, Xilence, 'Patron ve 2 diğerleri
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ben ilk uye oldugumda biseyler indirdim bakip ciktim.site ilgimi cekmedi acikcasi.bikac faydalandgm konuya yorum yaptim.aradan 2 ay gecti e postami karistrrken aktivasyon msjini gorunce siteyi hatirladm.tekrar giris yaptim.onbasi oldugumu gordum.suanki rutbemden daha cok sevinmistim.erden basliyor malum:)
bir saatten sonra siradanlasiyor
ama o rütbenin sevinci baskaydi bendee.bide boyle bakin.))

• Beğen
Tepkiler: Xilence ve ChavRash

Revengeful

Emekli Yönetici

binbaşıdan öncesi açmasın konu demiş ya onun için dedim :)Senin şuanki rütbeninde bi artısı yok ona bakılırsa :D

Yonetici bey su konumu siler mısınız vb mesajlar alıp havalara girmem dısında evet bir artısı yok :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
yorum yok :ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
'İsteyen istediğini kutlasın' mantığıyla bakmayalım, aramıza yeni katılmış olan ve rütbe atlayan bir üyenin kutlama konusu açıldığında, üye kendisinin burada kabul gördüğüne inanır ve bu onda bir yere ait olma hoşnutluğunu uyandırır. Bu da güzel bir şey bence, mani olmayalım.
Tamam peki :)
ben ilk uye oldugumda biseyler indirdim bakip ciktim.site ilgimi cekmedi acikcasi.bikac faydalandgm konuya yorum yaptim.aradan 2 ay gecti e postami karistrrken aktivasyon msjini gorunce siteyi hatirladm.tekrar giris yaptim.onbasi oldugumu gordum.suanki rutbemden daha cok sevinmistim.erden basliyor malum:)
bir saatten sonra siradanlasiyor
ama o rütbenin sevinci baskaydi bendee.bide boyle bakin.))
yanı bende de vardı oyle bi his ama hiç kutlamak aklıma gelmedı :D

Yonetici bey su konumu siler mısınız vb mesajlar alıp havalara girmem dısında evet bir artısı yok :D
:D onu bende alıyorum. benimki nickten dolayı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...