Neden?

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Neden?
Neden maxicepte herkes bana yükleniyor? Herkes üstüme geliyor. Konu açıyorum. Neden konu açıyorsun zaten moderatorler açıyor diyorsunuz. Ne yapsam, ne yazsam, konu açsam suçlu ben oluyorum. Şu maxicepe üye olduğumdan beri amacım sadece konular açıp, mesajlar yazıp insanlara yardım etmekti. Ama bunları yapınca suçlu oldum. Kızdınız, dalga geçtiniz. Ne alıp veremediğiniz var benimle?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Emrgncy

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bazen oluyor öyle şeyler takma boşver :D

Bazıları ister hep aynı arkadaş ortamıyla takılalım, farklı kişileri ortama dahil etmek istemezler, bazısında bir hiyerarşi takıntısı vardır hep, bunları üstüste koyarsan sorunun cevabı ortaya çıkar zaten, sen forum kuralları çerçevesinde kafana göre takıl, yaptığın yanlışta yönetim zaten uyarır seni..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
bazen oluyor öyle şeyler takma boşver :D

Bazıları ister hep aynı arkadaş ortamıyla takılalım, farklı kişileri ortama dahil etmek istemezler, bazısında bir hiyerarşi takıntısı vardır hep, bunları üstüste koyarsan sorunun cevabı ortaya çıkar zaten, sen forum kuralları çerçevesinde kafana göre takıl, yaptığın yanlışta yönetim zaten uyarır seni..
Abi zaten ben elimden geleni yapıyorum, takılıyorum kafama göre ama hâlâ üstüme geliyorlar. İnsanı bıktırıyorlar. Bunlar sayesinde yakında ban bile yiyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bazen bu sanal ortamı çok ciddiye alan arkadaşlar çıkmıyor değil, çevresinde veya ailesinde hiçbirşey umrunda olmayan bazı tipler forumdaki olayları takıntı haline getirebiliyor, tabi olmasa daha iyi ama oluyor maalesef..

Sen söylediğim gibi rahat ol ve kimseyle polemiğe girme...

• Beğen
smartphone007

smartphone007

Üye
Bazen bu sanal ortamı çok ciddiye alan arkadaşlar çıkmıyor değil, çevresinde veya ailesinde hiçbirşey umrunda olmayan bazı tipler forumdaki olayları takıntı haline getirebiliyor, tabi olmasa daha iyi ama oluyor maalesef..

Hmmm doğru söylüyorsun.

• Beğen
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
boşver milleti neden kafana takıyosun :bilmem:

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bahsettiğin konuların hepsi öyle mi bilmiyorum ama alıntı ve paylaşılmış haber olduğu için uyarıldığını gördüm.

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi

Tamam abi.

boşver milleti neden kafana takıyosun :bilmem:
Takmamaya çalışıyorum. Ama olmuyor.

Bahsettiğin konuların hepsi öyle mi bilmiyorum ama alıntı ve paylaşılmış haber olduğu için uyarıldığını gördüm.
Konu vermek istemiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş, sana söyledim "lafım sana değildi" diye. Sürekli alıntı haber yapma peşinde olanlar kendilerini biliyorlar zaten. Forum kuralı bu, alıntı haber yasak. O mesajda da yeterince açıkladım zaten. Bu kadar üzerine alınmana gerek yoktu.

Son düzenleme:
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yav salla gel oynayak be kanka. Boş konuşurlar onlar anca. Egoist onlar egoist :sirit:

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2-3 ergen yüzünden takmaya değmez beyfendilerden önce davranman onları kizidiriyor demek :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hepimiz ergendik ergeniz ergenleşiyoruz lütfen efendim........

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hepimiz ergendik ergeniz ergenleşiyoruz lütfen efendim........

bizde ergeniz hacı :D ama böyle insanları sıkıştıranlara sağlam bir Osmanlı şamarı lazım.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
zombaka

zombaka

Üye
ciddimi bu arkadaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:ehe :ehe cep telefonları genel bölümü ziyaret edin ve görün(bakmayın) :kop:

DarkredBlue61

DarkredBlue61