neden?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
neden?
uzun zamndır burnum kanamıyodu yarım saat oldu hala durmadı acep bi doktoramı gitsem kan kaybından ölüp gitcem şimdi

Metin MF

Metin MF

Üye
:hmmm

joker.lg

joker.lg

Üye
sakin basını geriye yaslama burnundan nefes almaya çalış kan kurusun :) pek kurcalama pamuk veya peçete ile tampon yap geçer ya

pelın_

Konu Sahibi
peçete elımde zaten tanpon yapamam arada müşteri geliyo:)

15097

15097

Üye
öncelikle geçmiş olsun.bence bi burnunu yıka.sonra peceteyi burnuna tut.

Metin MF

Metin MF

Üye
Bence bi peçeteyi yıka.sonra burnunu peçeteye tut.

pelın_

Konu Sahibi
geçe çer gibi oluyo sonra peçeteyı tutuyorum yıne kanıyo acep bışeymı var içerde:)

Metin MF

Metin MF

Üye
pelin abla senin telefonun markası neydi? Ona göre telefonu peçete yapma programı üreteceğim.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bence bi doktora git. Ciddiyim .benimde çok fazla kanıyordu. Gittim. Damar çatlamış dediler. Sabah 4 te hastaneye gittiğimi bilirim. Gece kanamıştı. Sonra damarı yaktılar.

Yani doktora gitmeni tavsiye ederim ama devlet hastaneleri başından savıyor. Özel hastaneye git derim :oke:

Metin MF

Metin MF

Üye
bence bi doktora git. Ciddiyim .benimde çok fazla kanıyordu. Gittim. Damar çatlamış dediler. Sabah 4 te hastaneye gittiğimi bilirim. Gece kanamıştı. Sonra damarı yaktılar.

Yani doktora gitmeni tavsiye ederim ama devlet hastaneleri başından savıyor. Özel hastaneye git derim :oke:

Asıl sen dışardayken doktora git uğur :kop2: Furkan'la beraber gidin :ehe

kankka

Üye
Ben dün randevu alıp gittim kulak burun boğaza doktor hanım teyze gripsin dedi alerji olmuş oda burunda çatlak oluşturmuş 1 sprey ve 1 krem verdi kullan geçer dedi bnce sende aksatma ve en kısa zamanda doktora git pelin abla

15097

15097

Üye
geçmiştir herhalde pelin ablanın burun kanaması değil mi pelin abla? orda mısın pelin abla :bye2:

pelın_

Konu Sahibi
doktordan geldım bı ilaç verdi tıpık damar çatlaması sıcak ve stres dedı bklım

joker.lg

joker.lg

Üye
şişmis olsun :tebessüm:şaka ya :) geçmiş olsun :)

Metin MF

Metin MF

Üye
:ah

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:geçmiş olsun :tebessüm: bende yaktıracam damarları aynı sorun bende de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt