Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Ben evlenmekten de bahsediyorum :ehe

Dafny

Dafny

Üye
Haklısın kardeşim sonuna kadar yanındayım :evet: O seni kısıtlıyorsa sana güvenmiyor demektir , o zaman neden benim hayatımdasın? Ben zaten yapıp yapmamam gereken şeyleri bilirim sana mı soracağım?
Yalnız şöyle bir durum var ki insanlar ilgilendikleri kişilere karışırlar ama her şeyi dozunda yapmak gerek fazlası boğar.

• Beğen
Tepkiler: 'Lorelai ve BaykusReis
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
Bunlar tanıma evresinden sonra. Tanıma evresinde bunlara karışamazsın sen kim oluyorsun ki der g.tüne tekmeyi basar.

----------Eklendi @ 23:45:29 ---------- Yazıldı @ 23:44:59 ----------

Tecrübe ve yaş farkı olsa gerek :)

tecrübeyle farkı vardırda yaş farkı saçma yani

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar tanıma evresinden sonra. Tanıma evresinde bunlara karışamazsın sen kim oluyorsun ki der g.tüne tekmeyi basar.

----------Eklendi @ 23:45:29 ---------- Yazıldı @ 23:44:59 ----------

Tecrübe ve yaş farkı olsa gerek :)

Aramızda bir yaş fark var.

----------Eklendi @ 23:49:36 ---------- Yazıldı @ 23:47:46 ----------

Haklısın kardeşim sonuna kadar yanındayım :evet: O seni kısıtlıyorsa sana güvenmiyor demektir , o zaman neden benim hayatımdasın? Ben zaten yapıp yapmamam gereken şeyleri bilirim sana mı soracağım?
Yalnız şöyle bir durum var ki insanlar ilgilendikleri kişilere karışırlar ama her şeyi dozunda yapmak gerek fazlası boğar.
Biliyordum benim gibi düşünen biri olacağını :ehe
Yürü bee :d:

cehili

cehili

Üye
Arkadaşlar kısaca şöyle söyleyim size kendinizi karşınızdakine sorumlu hissettiğiniz zaman bu tür şeylere takılmayacaksınız. Şimdi ben ne kadar söylesem de yaşamadan bilmeyeceksiniz.
Aramızda bu arada 1 yaş var demişsin. En uzun süreli ilişkin ne kadar oldu acaba ?

greenmile

greenmile

Üye
ben mesela sevgilime güvenirim ama 3.cü bi erkeğe güvenmem bu yüzden sevgilimin hayatına karışmam normaldir

cehili

cehili

Üye
Yalnız o da kız :ehe

Dafny

Dafny

Üye
Ne o onu yapma şunu yapma oldu canım ben de oturmuş senin ahkem kesmeni bekliyordum

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kısaca şöyle söyleyim size kendinizi karşınızdakine sorumlu hissettiğiniz zaman bu tür şeylere takılmayacaksınız. Şimdi ben ne kadar söylesem de yaşamadan bilmeyeceksiniz.
Aramızda bu arada 1 yaş var demişsin. En uzun süreli ilişkin ne kadar oldu acaba ?
Bir yıl .

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 hafta :d:

cehili

cehili

Üye
Biz sizle zurnanın farklı deliklerine basıyoruz farklı sesler çıkıyor. Arkadaşlar herşeyin fazlası zarardır ancak elbet bi miktar olacak olmazsa olmaz.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi
ben mesela sevgilime güvenirim ama 3.cü bi erkeğe güvenmem bu yüzden sevgilimin hayatına karışmam normaldir

Ya tamam o konuda bir şey diyemem ama aman bunu giyme, aman şuraya gitme, zart zurt sıkıcı ya :s

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye

Kaç yaşında ? Şimdi 16 yaşında olduğunu farz edelim. Sizin çıkmanız pek de çıkma sayılmaz 11 yaşında çıkma neymiş birbirinize lolipop ısmarlıyordunuz o zamanlar :)

Tahmin ettiğim gibi böyle düşünmen normal.

evet :) dondurma falan ısmarlardık bisiklete binerdk hep beraberdim onunla büyünce herşey değişinde ayrılmak zorunda kaldık :)

'Lorelai

'Lorelai

Üye
    Konu Sahibi

Tahmin ettiğim gibi böyle düşünmen normal.

Az bir süre değil sonuçta. Kişilerin kendisine verilen özgürlüğü bir başkasının kısıtlaması ... Ya çok saçma. Bir şeye karışır daha sonra başka bir şeye. Bu gider yani bir bakmışsınız hayatınızın en güzel dönemleri bir başkası tarafından sömürülmüş. Gİden zamana yazık.

• Beğen
Tepkiler: BaykusReis
greenmile

greenmile

Üye

Ya tamam o konuda bir şey diyemem ama aman bunu giyme, aman şuraya gitme, zart zurt sıkıcı ya :s

ben şunu giyme bunu giyme demem giydiğini kendine yakıştırıyorsa benim için problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt