NEDeN SYMBİAN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
nokiayı hele symbian desteğini özellikle ararım ama nokia işi bozdu symbian bölümünü kapattı android yapacak artık piyasada bulunanlarla idare et :)

phasan

phasan

Üye
ben nokıa dan vazgeçemem hem saglam hem de cok eskı ısletım sıstemı var

y n s c n

y n s c n

Üye
AHMED...

AHMED...

Üye
bundan sonra nokia almayacam dedim gittim gene aldım beni çekiyor sanki :-)

llovell

llovell

Üye
valla nokia aynen benıde cekıyor sankı 5800 kullanıodum androide gececem dedım gittim AVM ye N8 aldım arkadaslar gulme krızı gecırdıler ıcerı gırene kdr android İos içerde SYMBİAN :D:D bende anlamıyorum AMA BIR DAHAKI TELIM YA İPHONE YADA ANDROİDLİ BİR CİHAZ OLCAK ANDROİD Lİ ALCAM DEDIM AMA MARKALARI BEGENMEDIM VALLA SAMSUNGU HIC SEVMIYORUM ZATEN OYUNCAK GIBI TEL YAPIOLAR SANKI HEMEN KIRILACAK GİBİ SONY ERİC. YENI MODELLERINI BEKLIYORUM OLMASSA HTC DEN SECCEM . YADA İPHONE ALCASM

AHMED...

AHMED...

Üye
bende 5800 dan c6.01 e geçtim 5800 i 2 sene kullandım ömrümü yemiş fark etmemişim :-) bu namussuz avı formatlı film bile açıyor en çok hosuma o gitti converter ile uğraşmıyorum çok fazla

mamilim90

mamilim90

Üye
bende 5800 dan c6.01 e geçtim 5800 i 2 sene kullandım ömrümü yemiş fark etmemişim :-) bu namussuz avı formatlı film bile açıyor en çok hosuma o gitti converter ile uğraşmıyorum çok fazla

Hep nokia nokia derdim:D Andorid aldırdm abime :D ve fark ettim çok boş konuşmuşum :D andoridde Mkv Oynatıyor .d

yunus5055

yunus5055

Üye
... Abi parası çok olana android ... Parası az olana symbian ... Bu kadar basit yani olay ... Kimse kendini kandırmasın şimdi ... Android tellerin fiyatları laptop larla yarışıyo resmen ... Ortalama fiyatları hep 1000 tl üstü ... Bu yaz n70 aldım 120 tlye ... Işte ikisinin arasında gerçek fark ışte bu yani ... Paran çoksa kötüsünü alırsın paran azsa dahada kötüsünü alırsın :)) ... Ne hikmetse Hatasız bi sistem olmuyo malesef ... Üstelik symbiani koy bakalım androidin olduğu tele hızı gör o zaman ... 1.2 gb/s işlemci hızı olan bi telle 220 kb/s işlemci hızı olan bi teldeki sistemleri hız bakımından karşılaştırmak ne kadar doğru olur ....

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
symbiana 50-60 kere flash atıyosun bir şey olmuyo bnm arkadaş t10 kullanıyo 3 ayda bir format atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt