Neden SonyEricsson ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Neden SonyEricsson ?
Arkadaşlar Neden sOny Ericsson aLırsınız Bunu objektif olarak yorumlarsanız sevinirim.Nokia fanlarınada örnek oluruz ;)

Zero

Zero

Üye
Yaklaşık 7 yıl aradan sonra ilk defa Ericsson familyasından bir telefon aldım. Gerekçesi basit aslında; aradığım özellikleri en fazla taşıyan telefon olduğunu gördüm, aldıktan sonrada hayalkırıklığı yaratacak bir durum olmadı.

metintekin

Üye
benimde aradığım özellikleri taşımadığı için almıyom.Örneğin;symbian yok.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
sağol yorumun için sony ericsson'da bu sene patlama yaptı zaten yeni modeller çıkınca yaptı ve şu an zirvede gibi gözüküyor eski nokia fanları da sony kullanınca anlayacaklardır şahsen ben öyleydim..

oturanboga

Üye
Bne de yeni Z800 aldım, çok memnunum.Aynı fiyattaki Nokialarda kat kat üstün özelliklere sahip.

Ve de çok pratik.Nokia Video konferansı için çift kamera koyup maliyet arttırırken, sony-ericsson bunu basit bir tasarımla halletti.Döner kamera sayesinde nokia 6680 den bile daha verimli çalışıyor.

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by oturanboga@Oct 12 2005, 10:12 PM
Bne de yeni Z800 aldım, çok memnunum.Aynı fiyattaki Nokialarda kat kat üstün özelliklere sahip.

Ve de çok pratik.Nokia Video konferansı için çift kamera koyup maliyet arttırırken, sony-ericsson bunu basit bir tasarımla halletti.Döner kamera sayesinde nokia 6680 den bile daha verimli çalışıyor.
[post=189768]Quoted post[/post]​

walla kardeşim çok güzel bir noktaya değindin Nokia ya symbian versiyonu yükseltiyo millet program bulamasın diye ya camerayı arttıtrıyo video görüşmek için kimsede yok zaten fiyatlar çok pahalı oluyo n90 alıyosun 1.750 benim 1024 ram li bilgisayarım bile 1200YTL 'ye geldi :haha:

derkin

Üye
s 700i düşünüyorum neden mi?çünkü stereo radyo var mmp3 var ses mükemmel.Tek eksiği symbian yok.

ibonline

ibonline

Üye
se güzel teller yapıyor kereta birde symbian yönelse nokia yı sollar

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
symbian zaten var " p" serisinde isteyen ondan alır ama yakında her telefona koyarlar onlarda bunun bilincinde nokia da korkuyo zaten

alperak

Üye
çünkü medya onun işi.....

abuvice

abuvice

Üye
se..
1-kalite
2-ucuz fiyat
3-yok yok.. herşeyi var
4-menüsü kullanımı kolay
5-hafif (nokia gibi ağır ve kaba değil)
6-telefon haricinde hediyeleri var(k750&gerçek flash,k700ide de blotutuh kulaklık bedava aldım)
7- e..?

daha ne olsun..?

YAŞASIN SE... se;yi seviyoruz..!

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
abuvice buda kapak olsun der gibi bi halin var :huhu:

hunter79

Üye
stereo olmasi radyo nun netliği mp3 3gp mp4 kısaca multimedya olarak şahane fotoğraf çekimlerindeki çözünürlük (masa üstü olarak fotoğraflari kullanabiliyorsunuz) pvauthor uda çaliştırabilirsem mesele kalmayacak bide kulaklık kullanmadan dinlemelerin netliği güzel şidilik aklima bunlar geldi :(

abuvice

abuvice

Üye
Originally posted by BebekLesHi@Oct 13 2005, 11:35 PM
abuvice buda kapak olsun der gibi bi halin var :huhu:
[post=190538]Quoted post[/post]​
:wacko: anlamadım bebekleşi :D

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by abuvice@Oct 13 2005, 07:04 PM
se..
1-kalite
2-ucuz fiyat
3-yok yok.. herşeyi var
4-menüsü kullanımı kolay
5-hafif (nokia gibi ağır ve kaba değil)
6-telefon haricinde hediyeleri var(k750&gerçek flash,k700ide de blotutuh kulaklık bedava aldım)
7- e..?

daha ne olsun..?

YAŞASIN SE... se;yi seviyoruz..!
[post=190244]Quoted post[/post]​

7. şıktan sonra daha ne olsun dedinya Onu kasdettim.

sereye

sereye

Üye
Nokiaya istemediğim, kullanamadığım için SE, hem de P serisi.

sereye

sereye

Üye
Nokiaya istemediğim, kullanamadığım için SE, hem de P serisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt