BrainFree
Üye
-
Konu Sahibi
-
dokunmatiklerdeki her yazmak istediğinde klavyenin gelmesini bekleyip, bitince de onaylama işlemi öldürdü beni... C6-01 den vazgeçtim. E52 devam... En hızlı s60v3.2... 600Mhz
şuan hem 5320 XM hem de C6-01 kullanıyorum
mesaj yazmak C6-01 de başlarda zordu ama şuan gayet rahatSymbian ı da MultiTasking olayından dolayı çok seviyorum
kaç işletim sistemi var ki aynı anda oyun oynayıp müzik dinlerken gelen bir mesaja cevap yazarken cevabın ortasında netten bir söz bulup mesajınıza ekleyip gönderebildiğiniz sonrasında da oyununuza gerçekten kaldığınız yerden devam edebildiğiniz?
veya arkadaşınıza 300 mb lık bir dosyayı bluetotth ile gönderirken bu dediklerime devam edebildiğiniz?
Seviyorum arkadaş bu Symbian ı)
bı kere arka plana bır suru acık uygulama bırakabımek N-Gage harıc her turlu oyunu kolayca bulabılmek ıstemedıgın ve aklına gelmeyecek kadar program olması eskı toprak olmasıdandık samsung vb. Telefonlar gıbı sureklı bozulmaması (o bozanlar telefondan anlamayan adamlar zaten, ben 6 senedır symbıan kullanıyorum bu 3. Telefonum hıcbırısı de bozulmadı sadece ben ust model almak ıstedım ve aldım otekı 2 telefon da hala canavar gıbı) bana I-Phone verseler ben yıne de 5730XM'ı degısmem zaten laptop nıyetıne kullanıyorum telefonu
----------Eklendi @ 19:36:01 ---------- Yazıldı @ 19:34:10 ----------
aynen cok dogru symbıandan baska yapan var mı bunu ?
Vallaha kanka aynen yapıyorum ben de ama 300 mb biraz fazla ya
tamam da 300mb'ı bluetoothla gonderıyorsun oyun oynuyorsun bir yandan muzık calıyor aynı anda ınternetten yazı kopyalayıp mesaj cekıyorsun yanı bunların hepsını arka plana atıp yapıyorsun 300mb cok ama sonucta gonderıyorsun bunu samsunglar yapmaz ıste
s60v3=beleş internet
----------Eklendi @ 21:51:40 ---------- Yazıldı @ 21:49:49 ----------
ben şu an opera oupeng bolt ucweb ebuddy nimbuzz shmessenger googlemaps ve daha fazlası......
Nokia S60 v3 sürümün de şarj ve uygulama unsurları zirvesini buluyor.Sanırım bu iki etken yeterli.En azından benim için.
Kışın olabilir,lakin yazın sırf şarj aleti için mont giymek anormal dikkat çekebilir.
oho si s60v3 u java yla karsılastırıyorsunuz bu saydıgınız multitasking herseyde olan birsey cok ahım sahım bisey degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?