Neden Nokia Lumia 920

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hidayet02

hidayet02

Üye
Sanırım Entegre Qwerty Klavyeli Yok (E-6 Gibi)...

Sanırım Çıksada 1 Yıl Sonra Anca Ülkemize Gelir. Geldikten 3-4 Ay Sonra Ancak Alırım...

Nokia Birazda Qwerty Klavyeli Telefon Kullananları Düşünmeli, Eskiden Olduğu Gibi (E 71-72-6-7- N 97 Asha Serisi C 3 Gibi)

15097

15097

Üye
Sanırım Entegre Qwerty Klavyeli Yok (E-6 Gibi)...

Sanırım Çıksada 1 Yıl Sonra Anca Ülkemize Gelir. Geldikten 3-4 Ay Sonra Ancak Alırım...

Nokia Birazda Qwerty Klavyeli Telefon Kullananları Düşünmeli, Eskiden Olduğu Gibi (E 71-72-6-7- N 97 Asha Serisi C 3 Gibi)
Klavye ne arasın Lumia'da :zong:

hidayet02

hidayet02

Üye

Klavye ne arasın Lumia'da :zong:

Bende Varmı Diye Sormadım:)

Ama Yakında Çıkmasını Ümit Ediyorum. Çıkmasa Yıllardır Kullandığım Nokia'dan Sırf Bu Yüzden Ayrılabilirim. Dokunmatik Telefonları Kullanma Alışkanlığım Yok Zaten Sevmiyorumda...

Çıkmasa İstemedende Olsa BB'ye Geçebilirim. Tabi Yeni Telefonları E-6'dan İyiyse...

15097

15097

Üye

Bende Varmı Diye Sormadım:)

Ama Yakında Çıkmasını Ümit Ediyorum. Çıkmasa Yıllardır Kullandığım Nokia'dan Sırf Bu Yüzden Ayrılabilirim. Dokunmatik Telefonları Kullanma Alışkanlığım Yok Zaten Sevmiyorumda...

Çıkmasa İstemedende Olsa BB'ye Geçebilirim. Tabi Yeni Telefonları E-6'dan İyiyse...
Ben var mı diye sormadıgını anladım zaten haha :kop2:

famemonster16

famemonster16

Üye
Daha önce yazmıştım ama tekrar belirteyim.

Lumia 820 = 1 GB Ram + 8 GB Depo Hafızası + SD Kart (32 GB'a kadar)

Lumia 920 = 1 GB Ram + 32 GB Depo Hafızası + 7 GB SkyDrive Alanı

7 gb SkyDrive alanı diyemezsin. Ben eskiden beri SkyDrive kullandığı için bende 25gb var. Kullanıcıya göre değişir.

15097

15097

Üye
7 gb SkyDrive alanı diyemezsin. Ben eskiden beri SkyDrive kullandığı için bende 25gb var. Kullanıcıya göre değişir.
25 gb demekte mantıklı değil çünkü sadece wp'de skydrive yok.android ve ios'te de var :ok2:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Türe

Türe

Üye
Bir an once turkiyeye gelsin olecem meraktan :(

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben niye sizin kadar merak etmiyorum:hmmm

• Beğen
15097

15097

Üye
Ben en çok yeni iphone'u merak ediyorum :eller:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gercekten belki 100un uzerinde telefon kullandim. Ki piyasada en populer olan cihazlardi. Hic birinden bu kadar zevk almadim. Yok donanimi duşuk yok tek cekirdek vay 512ram neye yeter aha da wp8 almiyacak hepsi boş geliyor. Cunku aylardir beni uzecek en ufak bir sıkıntısi olmadi. Hiz stabillik akicilik herşey sorunsuz. Artik lumia920 yi varin siz duşunun:D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt