neden milli kahramanlarımızın oyunları yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sultan"

sultan"

Üye
neden milli kahramanlarımızın oyunları yok
Ya arkadaşlar yabancılara bakıyorum adamlar geçmişlerine o kadar sahip çıkıyolarki. Görüyoruz call of duty, medal of honor haçlı savaşlarını anlatan oyunlar. bizde nevar?Hiç. NErde bir kurtuluş savaşı oyunu call of duty gibi? Osmanlı akıncılarından çok daha iyi konu olur.Nerdeeee?Burdan haberlere çıkan odtücülere sesleniyorum yabancı piyasa için oyun yapacağınıza milli benliğinize sahip çıkın biraz.....:nono::@

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
katılıyorum dostum sana aslında yapılmayacak diye bişey yok :hmmm biraz uğraşılsa

Doğan

Üye
kesinlikle.... olmalı bencede

mkaaa

Üye
yapan yok ki!

sultan"

sultan"

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın 4 5 gündür yoktum yazılılar nedeniyle.Bakın böyle oyunlar yapılabilir elde teknoloji var geçen türk yapımı oyunlara bakıyordum hepsi çok kaliteli ama yabancı piyasaya yönelik.Milli benliğimize sahip çıkan doğru dürüst iki oyun var Birincisi istikbal göklerde,(kıbrıs savaşı) ikincisi koridor(pkk ve hizbullahla mücadele)
isteyen olursa resim ve liink katarım

Cynical

Cynical

Üye
Türkiye'de kaç tane orjinal oyun satılıyor? Hadi diyelim ki bir firma kolları sıvadı, böyle bir oyun yaptı. Ki bence bu işi yapabilecek tek oyun firması, her ne kadar tamamı Türk olmasa da CryTek'dir. Kaç kişi bu oyunun orjinaline 80-100 lira verir? Türkçe dublajlı Crysis Türkiye'de gerçek fiyatının çok altında, yalnızca 20 liraya piyasaya sürülmesine rağmen kaç orjinal kopya satabildi? Kimse babasının hatırına emek ve para harcayıp oyun yapmaz. Bu işte üretici kar etmeye bakar ve Türkiye pazarında kar edemeyeceği çok açık. Kurtuluş savaşı yada Osmanlı ile ilgili bir oyunun dünya pazarında ne kadar rağbet göreceği de muamma. EA Sports'un Fifa serisine senelerdir Kore ligini alıp Türkiye ligini almaması, ki bu inattan son yıllarda döndüler, Kore liginin kalitesi midir yoksa oyunun Kore'de daha fazla orjinal kopya satması mı? Kar amacı güden hiç bir oyun şirketi bu işe girmez. Kar amacı gütmeyecek mali güçte de bir oyun şirketimiz yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt