serdar_gs
Üye
Savaş, Spor ve Yarış Alanlarında En iyi Oyunlar Hangisi?
Herkese merhaba.
Arkadaşlar şimdi ben telefona büyük boyutlu bir kaç oyun indirip oynayacağım. Şu ana kadar büyük boyutlu olarak sadece Most Wanted kurup oynadım. Telefonun hafızası 16 gb ve sistemde 11 Gb olarak kullanılabilir alan var zaten bu yüzden her oyunu kuramayız. Sizlere sorum savaş, spor ve yarış alanlarında en başarılı ve en iyi oyun size göre hangisi?
Savaş oyunu olarak:
1- Modern Combat 4 Zero Hour - veya 3 (3 şu anda samsung apps de ücretsiz promosyon dahilinde)
2- veya bilgisayarda oynadığımız call of duty - medal of honor - battlefield tarzı kaliteli bir savaş oyunu?
Spor oyunu olarak:
1- FIFA 12 (kariyer vs gibi modları yokmuş oyunda galiba ben kariyer modsuz oynamam)
2- PES 12 (denedim beğenmedim, kontrol tuşları çok yetersiz)
3- Real Football 12-13
Yarış oyunu olarak:
1- Most Wanted
2- Asphalt 6-7 (Asphalt 7 şu anda samsung apps de ücretsiz promosyondaymış wifi ile iniyor hadi hayırlısı bakalım. Korsan olarak 7 yi telefonda bir türlü açamamıştım.)
3- veya bunlara alternatif eş değer yada daha iyisi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar şimdi ben telefona büyük boyutlu bir kaç oyun indirip oynayacağım. Şu ana kadar büyük boyutlu olarak sadece Most Wanted kurup oynadım. Telefonun hafızası 16 gb ve sistemde 11 Gb olarak kullanılabilir alan var zaten bu yüzden her oyunu kuramayız. Sizlere sorum savaş, spor ve yarış alanlarında en başarılı ve en iyi oyun size göre hangisi?
Savaş oyunu olarak:
1- Modern Combat 4 Zero Hour - veya 3 (3 şu anda samsung apps de ücretsiz promosyon dahilinde)
2- veya bilgisayarda oynadığımız call of duty - medal of honor - battlefield tarzı kaliteli bir savaş oyunu?
Spor oyunu olarak:
1- FIFA 12 (kariyer vs gibi modları yokmuş oyunda galiba ben kariyer modsuz oynamam)
2- PES 12 (denedim beğenmedim, kontrol tuşları çok yetersiz)
3- Real Football 12-13
Yarış oyunu olarak:
1- Most Wanted
2- Asphalt 6-7 (Asphalt 7 şu anda samsung apps de ücretsiz promosyondaymış wifi ile iniyor hadi hayırlısı bakalım. Korsan olarak 7 yi telefonda bir türlü açamamıştım.)
3- veya bunlara alternatif eş değer yada daha iyisi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
)
)
MC4 te indirdim bi deneyecem açılırsa oda bulunsun. Futbol olarak fifada modlar yok peside sevmedim. Yarış olarakta asphalt 7 yi samsung appsden beleşe çekiyorum most wantedde var. Sağolun arkadaşlar.