Neden Maxicep.com

Sponsorlu Bağlantılar

Neden MAxicep.com

• diger siteler gibi gizli yazı saçmalıkları yok

Kullanılan: 0 0.0%
  • disiplini çok iyi

• bir board ama alakası yok

• hepsi(4 Har

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hemen hemen hepsi var. Öncelik arkadaş ortamında tabii ki.

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 6 2006, 06&#58;08 PM) [post=273297]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben istediğiniz düzenlemeyi yaptım. Son seçeneğin yanına belirttim..

İşin ilginci disiplin iyi diyen çıkmamış..
[/b][/quote]
ben hepsi dedim o zaman demekki disiplinde iyi

RockFord Fosgate

Üye
walla buradakı ınsanlar dostlar arkadaslar ve kalıte hıc bır yerde yok&#33;&#33;&#33;&#33;

fatihtarhan

Üye
ipb oldugu icin

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Fanteziye bakarmısın ipb içinmiş

Bende phpbb için falan

mAd_girL

mAd_girL

Üye
arkadaşlık ortamı güzel, ne ararsam burda var

---------------------------------------
begenmeyenler foruma laf atacagına hiç girmesinler

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sitemizi eleştirenler, beğenmeyenler elbet olacaktır ama bunu daha düzgün bir şekilde belirtmeleri gerektiğini düşünüyorum..

Yıkıcı değil Yapıcı Olarak Eleştiri yapalım..

MiCoX

Üye
bEnce maxicepte eski ortam kalmadı.. Ve bEn o yüzden fazLa takılmıyorum siteye...

seckinkoybasi

Üye
seviye + arkadaşlık ve dostluk ortamı güzel

sultan

<div class='quotetop'>(fatihtarhan &#064; Feb 7 2006, 06&#58;59 PM) [post=274050]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ipb oldugu icin
[/b][/quote]

sana ipb bi sürü link veriyim oralarada gir

reklamın için mesaj atma

Langmiur

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 9 2006, 08&#58;25 PM) [post=275669]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sitemizi eleştirenler, beğenmeyenler elbet olacaktır ama bunu daha düzgün bir şekilde belirtmeleri gerektiğini düşünüyorum..

Yıkıcı değil Yapıcı Olarak Eleştiri yapalım..
[/b][/quote]
Doğru söylüyon aga

RockFord Fosgate

Üye
walla sıtede cookk dogal olarak mobıl cıhaz katagorılerınde bazı kısıler marka fanatıklıgı yapıp dıger markaları gereksız ve sacma yere kotuluyor ve daha sonra olay marka savasına donuyo konudan uzaklasılıyo&#33;bence bu hos deıl

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(MiCoX &#064; Feb 9 2006, 08&#58;35 PM) [post=275677]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bEnce maxicepte eski ortam kalmadı.. Ve bEn o yüzden fazLa takılmıyorum siteye...
[/b][/quote]

Sık sık yinelenen bir ifadeyi kullandığın için yorumumu bu mesaj üzerinden yapayım

Pek çok kişi "kendinde meydana gelen değişimleri" Karşı tarafa maletme eğilimindedir, Aslında değişen, sıkılan, farklı beklentilere-arayışlara giren, yeni heyecanlar arayan vs.vs. bizizdir ama buna bahane olan başka şeylerdir.
Bu durum insan&#39;ın doğasına aykırı değil, yani oldukça "Normal"..
İnsanoğlu ne yazık ki iflah olmaz bir tüketici herşey mükemmel olsada insanların belirli bir süreçten sonra sıkılması mümkündür, Birileri keşfeder, birileri gider..
Peki İstisnalar yokmu ?? Tabiki var, ama genelde süreç böyle işler..

Gerekli altyapıyı korumak, sürdürmek adına bizler elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz ancak "Ortam" kavramına yapacağımız etki biryere kadar.. Bir noktadan sonra belirleyici olan "Üye profili" ve bu profilin nasıl bir aktivite sergilediği. Kısacası Bu forum iyi-kötü tüm yönleriyle hepimizin katkılarının toplamı, Daha iyi olmasıda, "sahibinden" "yeni üyesine" kadar bundan sonra neler yapacağımıza bağlı

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
disiplin iyi

ama arkadaş ortamı na oyumu verdim vede süper

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
çünkü maxicep 1 numara

jöly

Üye
tabiiki de ortam çok iyi bir de ben maxide bilgilerime yenilerini ekliyorum pek çok konu hakkında

Nicolas_Anelka

Üye
can sıkıntısı yada daha fazla bilgiye sahip olmak diyebilirimmm

kırizantem

Üye
bilgi eylence arkadaş edinmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt