ormanci41
Üye
Neden iphone 3g?
merhaba arkadaşlar,
iphone 3G kullanan ve kullanmak isteyenlere bir kaç sorum olacak.
NEDEN İPHONE?
1)cep telefonu satanların bile 3G dendiğinde görüntülü konuşmayı anladığı bir toplumdayız ve iphone 3G teknolojisini bizlere sunacak fakat görüntülü konuşmayı yapamıcaz!
2)bluetooth teknolojisi var fakat kısıtlı.(çoğumuzun bluetoothu neden kullandığını biliyoruz)
3)mail hesabı outlook la eşleşmiyor.
4)ms office programlarınının dosyalarını sadece görüntüleyebiliyoruz içerisinde değişime izin verilmiyor.
5)batarya değişikliğine izin vermiyor.
6)gps kullanımı google map üzerinden ve ülkemizdeki edge hızını düşünürsek hiç bir işe yaramayacağını da tahmin etmek zor değil.
7)kopyala yapıştırın olmaması.
8)dahili hafızası belki kimine yeter kimine yetmez fakat artıramıyoruz.
9)mms yok ama zaten kullanıldığınıda düşünmüyorum senede bir defa ama buda bir eksiklik.
10)kamerasının 2mp olması o kadarda önemli değil fakat otofokusun ve zoom un olmaması şaşırtıcı.
11)flash yükleyememek.
ve bu kadar eksiğinin yanında artısıda yok değil,
1)multi touch(iki parmak hareketi) belkide en önemli özelliği.
2)ekran kalitesi
3)çok sayıda program yazılması
bu artıları ve eksilerini sizce önemsiz hale getirir mi?
iphone 3G kullanan ve kullanmak isteyen arkadaşların neden alma tercihi olacağını ve kullanmak istemeyenlerininde neden kullanmak istemediklerini paylaşabilirler mi?
şimdiden teşekkürler..
(zannetmeyinki bu kadar az yorum yazdığımı başından beri tüm forum sayfalarında takip etmekteyim)
--------------- Ekleme ---------------
neden mi? ben söyliyeyim ÇOĞU ÖZENME sonucunda olan bir durum.
iphone 3G kullanan ve kullanmak isteyenlere bir kaç sorum olacak.
NEDEN İPHONE?
1)cep telefonu satanların bile 3G dendiğinde görüntülü konuşmayı anladığı bir toplumdayız ve iphone 3G teknolojisini bizlere sunacak fakat görüntülü konuşmayı yapamıcaz!
2)bluetooth teknolojisi var fakat kısıtlı.(çoğumuzun bluetoothu neden kullandığını biliyoruz)
3)mail hesabı outlook la eşleşmiyor.
4)ms office programlarınının dosyalarını sadece görüntüleyebiliyoruz içerisinde değişime izin verilmiyor.
5)batarya değişikliğine izin vermiyor.
6)gps kullanımı google map üzerinden ve ülkemizdeki edge hızını düşünürsek hiç bir işe yaramayacağını da tahmin etmek zor değil.
7)kopyala yapıştırın olmaması.
8)dahili hafızası belki kimine yeter kimine yetmez fakat artıramıyoruz.
9)mms yok ama zaten kullanıldığınıda düşünmüyorum senede bir defa ama buda bir eksiklik.
10)kamerasının 2mp olması o kadarda önemli değil fakat otofokusun ve zoom un olmaması şaşırtıcı.
11)flash yükleyememek.
ve bu kadar eksiğinin yanında artısıda yok değil,
1)multi touch(iki parmak hareketi) belkide en önemli özelliği.
2)ekran kalitesi
3)çok sayıda program yazılması
bu artıları ve eksilerini sizce önemsiz hale getirir mi?
iphone 3G kullanan ve kullanmak isteyen arkadaşların neden alma tercihi olacağını ve kullanmak istemeyenlerininde neden kullanmak istemediklerini paylaşabilirler mi?
şimdiden teşekkürler..
(zannetmeyinki bu kadar az yorum yazdığımı başından beri tüm forum sayfalarında takip etmekteyim)
--------------- Ekleme ---------------
neden mi? ben söyliyeyim ÇOĞU ÖZENME sonucunda olan bir durum.