konu nerden nereye![]()

dostum ben seni anladim gibi biraz,dedigin gibi bu konular biraz karisik ama sunu soyleyecegim burdan bir seyler cikaracagini umuyorum : kisinin kaderi yazilmistir ancak cabasi da bos degildir.

Ben de onu anlattım sayılır![]()
bazilari madem kaderimiz yazilmis o zaman biz yatalim diye dusunebilir ama insan kaderine cabasiyla yon veriyor dostlarım konu dışına çıkmayak lütfen
o zaman sorun yokbazilari madem kaderimiz yazilmis o zaman biz yatalim diye dusunebilir ama insan kaderine cabasiyla yon veriyor
![]()

bence görüş hatası değil de tanım hatası olabilir
Duur işte, bak bunlara takılıyorum
Kadere yön veremiyorsun. Zaten kader yazılıysa değiştiremiyorsun senin değiştirebileceğin kısımlar baskadır sabit olan kaderdir. Tabi tanıma göre değişir. Ama tanımın başkaysa ve yön verebiliriz diyorsan o zaman kurduğun cümlede çelişki var. Yani başta çok yazım yanlışı buldun ama bence anlatım bozukluğu var burda mantık hatası mı diyim ne diyim bilemedim
Beni anladığını düşünüyorum? İlk dediğim de buna benzerdi işte tamam evet ama oturmamış derken cümlede sıkıntı var manasında
Neyse özet olarak çok da mühim değil.
Haydi iyi geceler size.![]()
senn avatarındaki soul keeper mı? 
bence görüş hatası değil de tanım hatası olabilirsenn avatarındaki soul keeper mı?
![]()
gereksizlere konu açcam oraya gel
Evet, soul keeper... Warcraft ismiyle İllidan Stormrage. =)

Bir gün arabayla gezerken tekerlek koptu birgün lastik patladı hatta aynı gün içinde bütün araçlarımın lastiği patladı bir gün araba bozuldu birgün traktörle bağ direği devirdik birgün duvara çarpıyorduk bir gün bisikletle giderken arkadaşımın dudağı yarıldı birgün debriyaj balatası bozuldu birgün bisikletten asfalta düştük he bide bunlar 1 ayın içinde oldu ama neden olduğunu çözemedik