Neden güzel oyunlar cıkmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
Neden güzel oyunlar cıkmıyor?
Arkadaslar benim n8 im var yalnız merak ettiğim bir şey var benim gibi birçok n8 kullanıcısıda bu konudan sikayetcidir eminim.

Pek anlamam telefonun donanınımdan falan ancak bildiğim birsey varki cihazın özellikleri oldukca yerinde ki bosa o kadar para vermedik ancak bakıyorumda oyunlar konusunda nedense hep az boyutlu java oyunları cıkarıyorlar. İphone falan hergün yeni bir HD oyun cıkarıyor bizim telefonlara cok az cıkıyor..

sizce neden? cidden merak ediyorum. Pek anlamam o yüzden yazdıklarımda kusur varsa affola.

Üreticiler symbiana üretmiyor nedeni düşük mhz ve ram olsa gerek

pRime.

Üye
keşke oyun oynamak için almasaymışsınız n8'i

necoloks

Üye
    Konu Sahibi
Aslında oyun için almadım n8 i hosuma gitmişti ama merak ettiğim için sordum

qsaw

Üye
oyun oynamak için psp alın

SuaT6027

Üye
nedense bugüne kadarhiç telefonumda şu oyun olsun bu oyun olsun diye bir beklentiye girmedim.. çünkü şunu biliyorum eğer oyun meraklısı olsam gider bi psp alırdım.. hatta elimde olan iphone3 ü hediye etmezdim

qsaw

Üye
nedense bugüne kadarhiç telefonumda şu oyun olsun bu oyun olsun diye bir beklentiye girmedim.. çünkü şunu biliyorum eğer oyun meraklısı olsam gider bi psp alırdım.. hatta elimde olan iphone3 ü hediye etmezdim
al işte benim kafadan biri

emre yine post kasmak için saçma sapan bir cevap vermiş, çıkmama nedeni ne ram ne de işlemci, bunlara uygun hd oyunlar çıkartılabilir çıkmama nedeni symbian'a oyun çıkartmak için deyim yerindeyse C++ ı yalayuıp yutmak qt bilmek gerek, oyun üreticileri de bunlarla uğraşmak yerine android ios gibi açık tabanlı işletim sistemlerine oyun çıkarıp para kazanıyorlar.

qsaw

Üye
Nokia Şu anda işletim sistemleriyle meşgul

ByPotter

Üye
Ben symbian 3 için çıkmış oyunları bile oynamıyorum öyle telefonda duruyo ıste artistlik için Yararlı uygulama çıksın yeter

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Donanımla alakalı olduğunu sanmıyorum. Biraz anlaşmayla alakalı yani Nokia biraz biraz çıkartmıyor. Mesela 6 oyun bir seferde çıkıyor sonra uzun bir sessizliğe gömülüyor. Tahminimce 2012'nin başında yeni oyunlar gelecek ve çoğu da tıpkı yeni oyun "Angry Birds Magic" gibi Nfc destekli olacak.

qsaw

Üye
bende belleden sonra oyunlara yoğuynlaşırlar diye düşünüyorum

SuaT6027

Üye
arkadaşım belle nokianın son hamlesi değil emin ol.. o yüzde oyunlara yöneleceğini sanmam.. nokia ile daha uzuuunnnn yıllarımız var arkadaşım..

SHS

Üye
Tembellikten yeğen
arkadaşlar demiş zaten oyun oynayacaksan psp al..

Tepkiler: cargo3230

qsaw

Üye
arkadaşım belle nokianın son hamlesi değil emin ol.. o yüzde oyunlara yöneleceğini sanmam.. nokia ile daha uzuuunnnn yıllarımız var arkadaşım..
ben biliyorum işletim sistemlerine devam edeceğini A'nna B'elle C'arla D'onna böyle gidiyor bu ama yeni bir işletim sisteminden sonra yeni uygulama ve oyun iyi gider ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...