*** Neden forumda takılan arkadaşlar ''Bayan'' resmi kullanır merak konusu :D ***

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Dh ve bura arada sdn'ye bakıyorum pc işi düşerse technopat
Bunlar ne ki :) mobil için bunlar görmediğin yüzlerce aktif forum var bi ara gez dolaş asosyal insan gör bide imzalariyla profil fotoları gör :) istersen bir kaç örnek atarım resim olarak.

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
    Konu Sahibi
He yaa imzalar çok enteresanlaşabiliyor bazen :D gerçi alayı alıntı veya çalıntı ;) hep ünlü düşünürlerden

Luck Star

Luck Star

Üye

mesaj sayıları 5000 10000 Allah ne verdiyse :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ugraşmayın şu üylerle bırakın nasıl hissediyorlarsa öyle davransınlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Ugrasmiyoruz ki renkler ve zevkler tartışılamaz biz sadece görüşümüzü söyledik :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Size ne?
Elalemin derdi sizi mi geldi demezler mi adama :kıskıs:

Luck Star

Luck Star

Üye
Demezler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Jan
The Pancar

The Pancar

Üye
Evet Luck Star ? :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Asosyallikle gram alakasi yok bilgisayarimdada ayni kisinin telefonumdada ayni kisinin resmi var.Hem asosyal biri neden bayan resmi koysun ki
O tarz tanıdıklarım olduğu için öyle bir yorum yaptım. Normal bayan resmi değil benim dediğim az yukarda 2 resim attım onlara bak anlarsın.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Beni nerden gördün sen :D
Aşırı asosyal olduğunu bir kez daha vurgulayan üyelerdir , sadece bu forumda değil tüm forumlarda bu böyledir. Hayranlıkla felan alakası yok bu işin...
Asosyallikle ilgisi yok , hoşuma gitmiştir yada herkesin hoşuna gidebileceğini güzel durucagini düşündüğüm içindir :) tabi tercih meselesi kaslı erkekleri koyanlarda var yada dövüşçüleri felan :D

The Pancar

The Pancar

Üye
Beni nerden gördün sen :D

Asosyallikle ilgisi yok , hoşuma gitmiştir yada herkesin hoşuna gidebileceğini güzel durucagini düşündüğüm içindir :) tabi tercih meselesi kaslı erkekleri koyanlarda var yada dövüşçüleri felan :D
Online listesi :sirit:

Üst Alt