Luck Star
Üye
Sen çok fazla forum görmemişsin anlaşılanIstedigimde koyarım istediğim de koymam neye dayanarak asosyellik teşhisi koydunuz anlayamadım. Alt tarafı bir görsel.

Sen çok fazla forum görmemişsin anlaşılanIstedigimde koyarım istediğim de koymam neye dayanarak asosyellik teşhisi koydunuz anlayamadım. Alt tarafı bir görsel.

Dh ve bura arada sdn'ye bakıyorum pc işi düşerse technopatSen çok fazla forum görmemişsin anlaşılan![]()
Bunlar ne kiDh ve bura arada sdn'ye bakıyorum pc işi düşerse technopat
mobil için bunlar görmediğin yüzlerce aktif forum var bi ara gez dolaş asosyal insan gör bide imzalariyla profil fotoları gör
istersen bir kaç örnek atarım resim olarak.Diyelim ki dedim nolacak?Demezler
Seni ilgilendirir mi ki?Diyelim ki dedim nolacak?

Asosyallikle gram alakasi yok bilgisayarimdada ayni kisinin telefonumdada ayni kisinin resmi var.Hem asosyal biri neden bayan resmi koysun kiSeni ilgilendirir mi ki?![]()
O tarz tanıdıklarım olduğu için öyle bir yorum yaptım. Normal bayan resmi değil benim dediğim az yukarda 2 resim attım onlara bak anlarsın.Asosyallikle gram alakasi yok bilgisayarimdada ayni kisinin telefonumdada ayni kisinin resmi var.Hem asosyal biri neden bayan resmi koysun ki
Beni nerden gördün sen@Emrah_-06

Asosyallikle ilgisi yok , hoşuma gitmiştir yada herkesin hoşuna gidebileceğini güzel durucagini düşündüğüm içindirAşırı asosyal olduğunu bir kez daha vurgulayan üyelerdir , sadece bu forumda değil tüm forumlarda bu böyledir. Hayranlıkla felan alakası yok bu işin...
tabi tercih meselesi kaslı erkekleri koyanlarda var yada dövüşçüleri felan 
Al işteBöyle bir profil resmi koymasını bekleyemezsin

Online listesiBeni nerden gördün sen
Asosyallikle ilgisi yok , hoşuma gitmiştir yada herkesin hoşuna gidebileceğini güzel durucagini düşündüğüm içindirtabi tercih meselesi kaslı erkekleri koyanlarda var yada dövüşçüleri felan
![]()

Benim mesaj sayım +30000. Ağır asosyalim
mesaj sayıları 5000 10000 Allah ne verdiyse![]()
Jotemin resmini gerçek sanıp forumdan biri biri oğlumla evlenir misin demişti![]()

Beklenen cevap:
-Hormonları harekete geçirmek için
Hadi siz yazamadiniz ben yazmış olayım.
Estetik olsun diye tabikide ne için sanıyorsunuz?
Geçen bir bayan resmi koydum ismini sormuşlar hey Allahım![]()

google search by image den haberleri yok anlaşılan![]()