Neden benim konularım onaylanmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Neden benim konularım onaylanmıyor?
Arkadaşlar 1-2 gündür sevdiğim bir kaç oyunu MaxiCep Ailesi ile paylaşmak istedim ama nedense açtıgım 4 konudan sadece 1'i onaylandı. Önizleme deseniz yaptım. Forumda var deseniz sonuna kadar araştırdım yok. Hata var deseniz ben göremedim. Neden açtıgım konular onaylanmıyor. :vur:vur
:@:@:@Suanıyla epey sinirlenmiş durumdayım :off::off::off:
Ve ayrıyetten baktım bazı konularda önizleme olmamasına ragmen onaylanmış...
SİZE SORUYORUM ADMİNLERİM NEDEN ONAYLAMIYORSUNUZ??
Yoksa sırf qfs.mobi bu siteye yükleme yapıyorum diyem mi?

ecel54

ecel54

Üye
qfs.mobi linklerinin ömrü az :D

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
Mesela adminim Majesty oyunu forumda 4 kere paylasildi 2si hatta alt alta o konular yeni olmasina ragmen onaylanmis benim paylatigim ise 2011 paylasilmis

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Aynı içerik değildir onlar sürüm farklılıkları vardır.

Tuba

Tuba

Üye
paylaşıldı^^^^ --- ön izleme resim yok^^^^^^---linkler eksik^^^^--- linkler ölü^^^--- ve konu başlığınız yazılı bir mesaj gelir size 'Nur' tarafından konunu çöpe taşınmıştır ve ya başka bir moderator'ün ismi geçer ama konu başlığında neden çöpde olduğuna dair bir kısa not düşülmüşdür...

Bu not yeterli gelmiyorsa çöpe taşıyan moderator ile irtibata geçip ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz...

Forumda açılan konuların aynısı onaylamıyoruz ama hepimiz insanız arama sonucunda bazen bulamayabiliriz şikayet edersiniz konuya mesaj atarak değil buton kullanarak benzer konunun linkini vererek

şikayeti inceleriz konular aynı ise duruma göre ya kilitlenir yada çöpe taşınır...

• Beğen
Tepkiler: Dede, Cihanî Sultan ve Nextman
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...