Necatinin Ateşi Avrupayı Kavuracak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Necatinin Ateşi Avrupayı Kavuracak
<span style="color:#FF0000">Necati&#39;nin ateşi Avrupa&#39;yı kavuracak&#33;</span>

Galatasaray&#39;ın şampiyonluğunda 18 golle büyük pay sahibi olan Necati Ateş, iddialı açıklamalar yaptı. Milli forvet, "Şampiyonlar Ligi&#39;nde gruptan çıkarsak devamı da gelir. İlk hedefimiz çeyrek final" ifadesini kullandı

Şampiyon Galatasaray&#39;ın golcü ismi Necati Ateş iddialı konuştu. 18 gol atarak kariyerinde yaşadığı ilk şampiyonluğa damgasını vuran yıldız futbolcu, Avrupa&#39;da da başarılı olacaklarını söyledi.

Tecrübeli forvet, "Bu şampiyonluk; çalışmanın, azmin, inancın, gerçek dostlukların zaferidir. Maddi ve manevi yaşadığımız tüm sorunlar bizim şampiyon olmamızı engelleyemedi. Zorluklar karşısında kenetlendik ve mutlu sona ulaştık.

Sahada döktüğümüz o gözyaşları, bütün sezon boyunca yaşadığımız sıkıntıların ve zorlukların göstergesidir. Böyle bir dönemde şampiyon olabilmek zordu. İşte bu yüzden herkesin oyuncuları alınlarından öpmesi gerekir" dedi.

<span style="color:#FF0000">&#39;Tromsö&#39;yü unutturacağız&#39;</span>
Galatasaray&#39;la 2010&#39;a kadar sözleşmesi bulunan Necati, geçen sezon UEFA Kupası&#39;nda Tromsö&#39;ye elenerek üzdükleri taraftarlara bu sezon Avrupa&#39;da başarılar yaşatacaklarını iddia etti.

Şampiyonlar Ligi&#39;ne 3. ön eleme turundan seribaşı olarak katılacaklarını hatırlatan milli oyuncu, "Ön elemeyi geçersek gerisi de gelir. Geçen sezonki acıyı taraftarlarımıza bir daha yaşatmayacağız. Şampiyonlar Ligi&#39;nde en az çeyrek veya yarı finali hedefliyoruz. Bu yıl Avrupa&#39;da da iyi işler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">Necati&#39;nin karnesi</span>

Sezon S.Lig T.Kupası UEFA
2003-04 14/9 --- ---
2004-05 33/15 5/5 ---
2005-06 32/18 5/4 2/0

2.5 sezonda 91 resmi maçta 51 gol attı.

<span style="color:#FF0000">&#39;Aziz Yıldırım&#39;ın desteği sürer&#39;</span>

Necati Ateş, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım&#39;ın görevini bırakacağını açıklamasına üzüldüğünü söyledi. Yıldırım&#39;ın, Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Galatasaraylı golcü, "Sayın Aziz Yıldırım&#39;ın Fenerbahçe&#39;yi getirdiği yer belli. Çok renkli bir kişilik. Bu şekilde bırakabileceğini sanmıyorum. Başkan olarak olmasa da, dışarıdan destek vereceğine eminim. Kararı kendisi için hayırlısı olsun" dedi.

Kaynak: Milliyet
Haber: Halil Özer

Güzel konuşmuş umarım bunlar uygulamaya gecer&#33;

jeacona

jeacona

Üye
necatinin avrupa kupalarında pek bişe yapabileceğini sanmıyorum o kadar beğenmiyorum ben açıkçası ama ümit karan galatasaray için avrupa kupalarında önemli goller atabilir

Shadowman07

Shadowman07

Üye
bende beğenmiyorum çok iyi bi oyuncu değil..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
necati ateşle ümit karanı kıyaslamamak lazım ümit karan avrupada attığı gollerle Cimbombomu sırtlayıp çeyrek finale çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu. necatinin daha çok çalışması lazım. ümit karan şampiyonlar liginde iyi iş yapar.

Caine

Caine

Üye
türkiye liginde yanlara de&#287;ilde direk içeri oynayan 2-3 futbolcudan biride necatidir bazi maclarda kotu performans gostersede necati bende ayri bir yere sahiptir ve her takima gereken bir futbolcudur. bence avrupada hakan, necati ve ümit karan is yapar

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Ateş seni çağırıyor......

yitik savaşçı

Üye
Hakan Şükür tek başına götürür... Ümit Karan tek başına götürür... Necati Ateş tek başına götürür...

Yeterki orta sahamız top oynasın, pres yapsın, önde bassın...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
forvetlerimize laf yok
hakan,necati,umit,hasan,ozgurcan daha ne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...