Necati Ateş Galatasaray'da!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Necati Ateş Galatasaray'da!
Galatasaray bir dönem sarı-kırmızı formayı giyen Antalyaspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş ile anlaşma sağlamak üzere...

Transfer döneminde Avrupa'nın önemli isimlerine göz diken; ancak beklediğini bulamayarak sınır içi haraketına başlayan Galatasaray sonunda Necati Ateş'in işini bitirdi.

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Necati için Antalyaspor yönetimi ile sıkı bir pazarlığa giren sarı-kırmızılı yönetim, sonunda Necati'nin kulübünü ikna etti. Tarafların bonservis konusunda bugün öğle saatlerinde anlaştığı ve resmi evrakların hazırlandığı belirtildi.

Sezon sonunda Antalyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Necati için kulübüne para artı bir futbolcu verileceği öğrenildi. Antalyaspor yöneticileri ise Necati transferine biraz temkinli yaklaşarak “Henüz transfer bitmedi; ama sona gelindi. Birkaç saat içinde olay belli olur” açıklaması yapmakla yetindi.

NECATİ KADRODA YOK

İki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri sürmeye devam ederken; kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek'in Necati Ateş'i kadroya almaması dikkat çekti

arslansem

arslansem

Üye
Yarın akşam son zaten resmi açıklama yok bakalım

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
[h=1]Necati Aslan oldu![/h]Lig TV'nin son dakika olarak duyurduğu habere göre Galatasaray eski oyuncu Necati Ateş ile anlaşmaya vardı.

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala; Galatasaray bir yerli oyuncuyla daha anlaştı. Sarı kırmızılılar, Medical Park Antalyaspor'da forma giyen eski golcüsü Necati Ateş'i kadrosuna kattı.

Bilindiği gibi deneyimli oyuncu Galatasaray yapılan transfer görüşmesiyle nedeniyle, Medical Park Antalyaspor'un, Galatasaray ile yapacağı maçın kadrosuna alınmamıştı.

Sarı kırmızılılar daha önce Manisaspor forması giyen Yiğit Gökoğlan'ı kadrosuna katmıştı.

LİGTV

greenmile

greenmile

Üye
çarşıdan aldım shakiri eve geldim necati:ehe

greenmile

greenmile

Üye
maçtan 1 gün önce alınması da garip gerçi:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bunlar necatiyi kovmadı mı ? Şimdi de bacadan giriyor :ehe:ehe:ehe
Kovdukları adamı şimdi de kurtarıcı diye mi alıyorlar :D:D:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu kadar yüklenmeyin :ehe

greenmile

greenmile

Üye
forlanda gelecekmiş bu gece uçak rötar yapmış:ehe

ssercan

Üye
Ezbere konuşmayın. Bu transferde hiçbir usulsüzlük yok. Transfer donemindeyiz. İstediğimiz oyuncuları alamayınca alınacak yerli en iyi oyuncuyu aldık. Transfer oncesinde klüp ile anlaşılıp sonra Necati ile anlaştık. Mehmet özdilek bile açıkladı galatasaraydan teklif aldı diye. Bu transferde usulsüzlük arayan futbol konuşmasın.Ayrıca kapıdan koyduğunuz Nobre'yi almaya çalıştığınızı ne çabuk unuttunuz.

greenmile

greenmile

Üye
amrabat,ali turanı falan görünce insan şüpheleniyor doğal olarak:ehe

biz nobreyi kovmamıştık ama siz necatiyi kovmuştunuz bu arada fark var yani:ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

ssercan

Üye
Amrabat konusuna gircem ama karşımda tartisabilecek birisi olması lazım.Ayrıca kovmaktan kasıt nedir? Beğenmedik o sezon performansı ve gönderdik. Siz Nobre'yi plaket ile gönderdiniz de ben mı yanlış hatırlıyorum ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi necati göster kendini

India

India

Üye
    Konu Sahibi
baros sakatlanınca sercan'da istediğimiz performansı vermeyince böyle bir transfer yapıldı necati kurtarıcı olarak filan gelmedi

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O kadar süre zarfı için de transfer edilmedi de , maçtan 1-2 gün önce mi ( transfer bitimin sonu günü imzalanıyor , saatler kalmış artık ve o gün Antalyaspor ile oynanıyor ) transfer ediliyor ...!

Çok enteresan değil mi ? ... Galatasaray ın bu kadar ucuz işlerle uğraşmamalı diye düşünüyorum ...:oke:

greenmile

greenmile

Üye
Amrabat konusuna gircem ama karşımda tartisabilecek birisi olması lazım.Ayrıca kovmaktan kasıt nedir? Beğenmedik o sezon performansı ve gönderdik. Siz Nobre'yi plaket ile gönderdiniz de ben mı yanlış hatırlıyorum ?

galatasarayda forma numarası davasını bir gsli olarak sen bilmiyorsan zaten hiçbir şeyi tartışmam seninle.

arslansem

arslansem

Üye
O kadar süre zarfı için de transfer edilmedi de , maçtan 1-2 gün önce mi ( transfer bitimin sonu günü imzalanıyor , saatler kalmış artık ve o gün Antalyaspor ile oynanıyor ) transfer ediliyor ...!

Çok enteresan değil mi ? ... Galatasaray ın bu kadar ucuz işlerle uğraşmamalı diye düşünüyorum ...:oke:
Necati'yi almak için Antalya maçını bekledik zaten Ali haklısın.Nobre neden hep Fenerbahçe maçlarından önce sakatlanıyor Ali?Bu kadar ince düşündüğüne göre bunu da düşünmüşsündür illa ki :oke:
Kurtarıcı diye söyleyenler haftalardır kimin lider olduğunu bilmiyor herhalde.Forvette sıkıntı vardı çözmeye çalıştılar anlamak zor değil o kadar

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Consul9

ssercan

Üye
Necati 10numara pozisyonunda oynamanın kurbanı oldu. O forma meselesi bahane edildi. Merak etme biliyorum ama her medyanın yazdığına da inanmıyorum. Ayrıca sadece bı 3puan için de oyuncu transfer edecek kadar düşmedik. Sanki şampiyonluk maciydida oyuncuyu aldık. Çoluk cocuk muhabbeti resmen. Transfer döneminde yapılan transfere bu gözle bakandan olumlu bı yorum da beklenmez zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...