Ne Yasak, Ne Degil?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yasak, Ne Degil?
Arkadaslar ben bu olayi tam kavrayamadim bu yuzden yardimci olursaniz sevinirim...

Simdi dosya paylasmak yasaklandimi, yasaklanmadi mi? Yasaklandiysa herseymi yasaklandi yoksa belirli seyler serbest mi? Ona gore ceza falan yemek istemiyorum sonra link verdim diye!!!

Foruma genel olarak bakinca kimi dosya paylasim linkleri halen duruyor, baskalari da veriyorda zaten. Bende sadece muzik ve kaza, emule gibi program linkleri yasak saniyordum.

Aydinlatirsaniz sevinirim...

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Sagolasin ama orayi okudum zaten. Bende onu diyorum ya; mp3 yada kaza vs linki yasak denilmis ama pc icin programlar yada oyunlar hakkinda bir bilgi yok!

E bende kimilerini oyun vs icin link verirken gorunce heralde pro'lar yasak degildir diye dusundum ama halen aydinlanmis degilim tabi!

Yabanci, ingilizce dilli programlarin paylasilip paylasilmamasina da mi karisiyor bu muyap???

darkred

darkred

Üye
valla ben o konudan anladığımı söyliyim sana kazaa emule gibi paylaşım organlarının linkilerin verilmesi ve her mp3 ün telif hakkı olduğu içinde mp paylaşımı yapılması sitede yasaklandı.müyap genellikle korsan dvd vcd müzik albümleri ve mp3 ile savaştığı için pc programlarına karıştığını pek zannetmiyorum

slayer

Üye
yasaksa oyun linklerinide silin... Deilse oyun paylaşım böl. tekrar açın... Aynı şey film ve programlar içinde geçerli...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mp3 arayıp download edebilme, içeriğinde Mp3 bölümleri bulunan siteler ve Mp3 ile alakalı tüm linklerin paylaşımı yasak.

Ayrıca, Mp3'lerin türünü değiştirip ( Ogg, Wma, vs. ) tam parçanın download linkinin verilmesi de yasaklandı. Mp3'ler çeşitli formatlara çevirilip, parçanın bir bölümü kesildikten sonra paylaşılabilir. O açıdan sorun yok çünkü onlar melodi olarak kullanılmakta.

hidayet

hidayet

Üye
aydınlatıcı bilgiler için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Jan 24 2006, 05&#58;05 PM) [post=262018]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mp3 arayıp download edebilme, içeriğinde Mp3 bölümleri bulunan siteler ve Mp3 ile alakalı tüm linklerin paylaşımı yasak.

Ayrıca, Mp3&#39;lerin türünü değiştirip ( Ogg, Wma, vs. ) tam parçanın download linkinin verilmesi de yasaklandı. Mp3&#39;ler çeşitli formatlara çevirilip, parçanın bir bölümü kesildikten sonra paylaşılabilir. O açıdan sorun yok çünkü onlar melodi olarak kullanılmakta.
[/b][/quote]

Teşekkürler ChavRash arkadaşım
Durum şu an itibariyle böyle...
Bu arada biz yöneticilerin gözünden kaçıpta müdahale edemediğimiz bu tür içerikler bulunabilir onun için sizlerden rica mız bu tür içerik olan linkleri bizlere PM ile bildirmeniz ve bu konularda paylaşım yapılmaması için siz değerli kardeşlerimizin birbirini ikaz yoluyla olmazsa yine PM ile bizleri uyarmanızı rica ediyoruz.Teşekkürler...

Ozan

Ozan

Admin
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Jan 24 2006, 04&#58;43 AM) [post=261504]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sagolasin ama orayi okudum zaten. Bende onu diyorum ya; mp3 yada kaza vs linki yasak denilmis ama pc icin programlar yada oyunlar hakkinda bir bilgi yok&#33;

E bende kimilerini oyun vs icin link verirken gorunce heralde pro&#39;lar yasak degildir diye dusundum ama halen aydinlanmis degilim tabi&#33;

Yabanci, ingilizce dilli programlarin paylasilip paylasilmamasina da mi karisiyor bu muyap???
[/b][/quote]
Mu-Yap,

Fikir ve sanat eserlerini koruyan bir kurumdur, şu ana kadarki açıklamalarında hem genelde müziklere bir yaptırımı söz konusudur .

Program ve oyunlarda sorun yok paylaşılabilir zaten onun önüne geçmeleri imkansız gibi birşey, gerçi bu müziklerin önüne de ne kadar geçecekler zamanla görecegiz

slayer

Üye
Originally posted by negative
...Program ve oyunlarda sorun yok paylaşılabilir...
O zaman Paylasım bölümünü tekrar açın_&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şaunda düşünüyoruz , karar aşamasındayız

Ozan

Ozan

Admin
Evet izlenecek yol belirlendi müzik ve klip dışındaki diger dosya bölümlerimizi açtık ..

slayer

Üye
Teşekkür ederiz....

iceboy

iceboy

Üye
    Konu Sahibi
Wow&#33; Aydinlattiginiz icin sagolun. Tekrar acilmasi iyi oldu. Tesekkurler...

Clausius Clapeyron

Üye
<div class='quotetop'>(Negative &#064; Jan 28 2006, 08&#58;34 PM) [post=266009]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Evet izlenecek yol belirlendi müzik ve klip dışındaki diger dosya bölümlerimizi açtık ..
[/b][/quote]
çok iyi oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...