IPad Ile Ilgili Kafama Takilan Soru Isaretleri ¿

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
    Konu Sahibi
IPad Ile Ilgili Kafama Takilan Soru Isaretleri ¿
arkaslar kafamda bazi soru isaretleri var. yardimci olursaniz sevinirim.

ipad almak istiyorum ama sadece kendi sitesinden mi indirme yapilabiliyor yoksa her siteden diledigimizi indirebilir miyiz?

Ben universiteye gecicem ve dizusu kullanmak istemiyorum. Bu yuzden ipad almaya karar verdim.

Muzik resim video gibi dosyalarin yani sira sikistirilmis dosyalar pdf dosyalari gibi dosyalarida indirmem gerekicek. Bunlari indirebiliyormuyuz?

Arkadasim indirilemiyor galiba ama emin degilim dedi. Bende size sorayim dedim.

Ayrica microsoft araclari (world, exel gibi uygulamalar) var mi?

Enistemde macbook var ve onda microsoft araclari vardi sanirim ipaddede vardir ama yinede sorayim dedim.

Yardimci olursaniz sevinirim :)

simdiden tesekkur ederim :)

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Cihazı jailbreak yapmadan kullanırsanız uygulama oyun vs için apple app storeden başka bir yerden indirme yapamazsınız.
Ofis uygulamaları mevcuttur cihazınıza yüklerseniz her tür belgeyi açar,düzenler vs vs her işlemi yaparsınız.(pdf,word,vs vs)
Rarlı şıkıştırılmış dosyalar için ise yine app storeden yükleyebileceğimiz uygulamalar ile açıp yada indirebilirsiniz.
Film ve müzik için ise pc nizden itunes aracalığı ile yükleyeceğiniz gibi yine itunes storeden indirebilirsiniz.

Ama eğer cihazı jailbreak yaparak kullanırsanız cydia tweakları sayesinde sınırlar ortadan kalkar.

Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
    Konu Sahibi
cvp verdiginiz icin tsk edrm :) indirme konusunda sordugum pcdeki gibi indirme yapabilirmiyim. Mesela hotfile rapidshare mediafire gibi sitelerden.

Yani bu tur indirmelerde de kisitlama var mi yoksa bilgisayardaki gibi indrme yapabilir miyim? Yoksa jailbreak yaparak mi kullanmam gerekir :)

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
cvp verdiginiz icin tsk edrm :) indirme konusunda sordugum pcdeki gibi indirme yapabilirmiyim. Mesela hotfile rapidshare mediafire gibi sitelerden.

Yani bu tur indirmelerde de kisitlama var mi yoksa bilgisayardaki gibi indrme yapabilir miyim? Yoksa jailbreak yaparak mi kullanmam gerekir :)

Jailbreak yapmadan indirme yapabilirsiniz fakat bu kullanacağınız uygulamaya bağlı app storede yüzlerce uygulama var indirmeyi destekleyende var desteklemeyende.

Jailbreaklı kullanırsanız hiç bir sorun olmaz rahat rahat pc deki gibi indirme yapabilirsiniz.

Tavsiyem jailbreak yaparak kullanmanızdır.

Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur Ederim :) Kafamda Suan Soru Isareti Kalmadi :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Bim alışveriş mağazaların da 300 tl :)

Blackjaz61

Blackjaz61

Üye
    Konu Sahibi
bimdeki kucuk bebeler icin .d.d oyuncak .d.d

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Arkadaş almış çok iyi diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt