Ne Yaptıysam Ses Çıkmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djfancy07

Üye
    Konu Sahibi
Ne Yaptıysam Ses Çıkmadı
Selam Arkdaslar Serkan Ben
2002 modelbir adet antika bilgisayarım var 3 gün önce ses gitti ve henüz geri gelmedi. bana yardım edebilecek bir baba yiğit aranıyor.
4 DEFA FORMAT ATTIM
15 DEFA DRİVER SİLDİM GERİ YÜKLEDİM

ANAKART MODEL : ASUS A7N266-VM
SES KART ON BOARD

Elimde bir adet Creative Sound Blaster Live 24 Bit Model : SB0410 ses kartı var. bilgisayarda eskiden takılıydı söktüm. geri takarsam onboard ses kartı ile çakışır diye düşünüyom onboard ses karıtını nasıl ipral ederiz. eğer onboard ses kartımın yandığını söylerseniz ben bunu nasıl yüklerim driver cd si kayboldu bana yardım edin bol bol duamı alın ACİL...

EMRE4488

EMRE4488

Üye
driver cd si creatrivenin sitesinde vardır googleye yaz bulursun...bende aynı sorunu yaşadım ses kartım yandı ve creative ses kartı alıp pcı yuvasına taktım driveri yükledim hiç bir sorun yoktur şimdi....çakışma meselesine gelincede sen ses kartını anakarta tak ses alırsın büyük bir ihtimalle.

r_amaza_n

Üye
valla kardes bilmiyorum ses driverleri fark eder mi ama ben bi kaç pc de realtek kurdum bi sorun olmadı dene bi belki olur

izmirligenc

izmirligenc

Üye
herhang bir cakisma olacagini sanmiyorum driverini kaybetmen sorun degil sitesine gir indir kur uygun modeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt