MSN Messenger Ne yaptımsa MSN kuramadım bilgisayarıma yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptımsa MSN kuramadım bilgisayarıma yardım lütfen
Arkadaşlar , msn yi tamamen kaldırıyorum, yüklüyorum sorunsuz bir şekilde yüklüyorum ama açılmıyor icona tıkladığımda program açılmıyor. msn 9 u 8 i ve 8.5 i yükleyip kaldırdım yine olmadı nedendir acaba? programı başarılı bir şekilde kuruyorum ama icona tıkladığımda msn açılmıyor . ama görev yöneticisinde açık gösteriyor. :bilmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Çok garip, messenger 2009 da hata vermesinin sebebi Windows Messenger İnstaller 3.1 yüklenmediğinden olabilir diyeceğim ama 8.5 de aynı hatayı veriyor diyorsun:hmmm

abuzercik

abuzercik

Üye
sistemi geri al yada formatı çak geç uğraşma kardeş ;)

voljtrann

voljtrann

Üye
öncelikle msni kaldır daha sonra baslat menuusunden dosya ara bölümüne windows live yaz kalan dosyalarıda sil veya zapmessenger tarzı programlarla kaldırmayı dene.emmo virüsü bulasmıs olabilir gogıldan arat gereken dökümanları bulursun.antivirüs programın veya internet ayarların msne blok koyuyor olabilir.güvenliği sıfırlayıp acılıp acılmadığını kontrol et sorunu tespit acısından. bunlar normal prosudur.bende bu ve buna benzer sorun yasadım cözümü biraz radikal bi yöntemle buldum oda su.yeni bir kullanıcı(user) profili olusturdum daha sonra ekle kaldırdan msni kaldırıp tekrar kurdum ve diger dosyalarımı da yeni kulanıcıya tasıdım sorun cözüldü.

Üst Alt