Perfect!
Üye
ben zaten aramıyorum artık msj atarsa cvp yazıyorum kısaca o kadar :S hatta msj atmıyorum diye trip atıyo herşey nasılda tersine döndü yaa :S
siz siz olun sevgilinizi ihmal edip onu üzmeyin hee ona göre abla tavsiyesi olsun buda bendenkızın kararlarına saygı duyun.. gerçi söylememe gerek yok yazılarından belli umarım böyle devam eder ve üzmezsin hiçbir zaman =)
ben zaten aramıyorum artık msj atarsa cvp yazıyorum kısaca o kadar :S hatta msj atmıyorum diye trip atıyo herşey nasılda tersine döndü yaa :S
siz siz olun sevgilinizi ihmal edip onu üzmeyin hee ona göre abla tavsiyesi olsun buda bendenkızın kararlarına saygı duyun.. gerçi söylememe gerek yok yazılarından belli umarım böyle devam eder ve üzmezsin hiçbir zaman =)
valla ne diyeyim bilmiyorum ki
ama şunu biliyorum ben artık kendimi bile sevmiyorum...
neyse
umarım çok fazla uzamaz ...
ve hayırlısı olur..
sevgilim olmadığı için problem yok
niye kibana bulacakmısın yoksa
bugün olmaz yarın olur aklında bulunsun sana bir örnek işte nasıl davranman gerektiğinle ilgili... kız arkadaşını normal arkadaşların gibi sanma onlarla aynı kefeye koyma... bu da artı olsun hadi =)
onu yapma işte ne olursa olsun kendini sev.. kendini sev ki başkalarının seni üzmesine izin verme.. kendini sev ki ne olursa olsun ayakta sapasağlam kalabilesin..
inş. uzamaz ve dediğin gibi hayırlısı olur..
hayır...
illa istiyosan yola çık bulursun eminim ...
ama sorun bu değil... neyse uzatmayayım ben
öyle msj azalttm soguk davranıyorumla olmaz arkadasım
eger bseyler koptuysa adam gbı söyle
fedakarlık falan olmaz
enınde sonunda dycen madem sımdı uzulsun
sonra hakkımda hayırlısı deılms deyp cekılır
ha sonrada gerı döneym falan sakın deme iyi dusun öyle karar ver
kesın bttysede söyle hc öyle sogutaym falan dye dusunme cunku sogumaz seven ınsan
yok istemem
biraz konuştum olmuyo falan diye hakkmda hayırlısı falan demedi :S tam tersi 'sen gidersen hayatım biter' 'ölene dek bırakmam seni' falan dedi :S blöf yapıyo o zaman bu ?
biraz konuştum olmuyo falan diye hakkmda hayırlısı falan demedi :S tam tersi 'sen gidersen hayatım biter' 'ölene dek bırakmam seni' falan dedi :S blöf yapıyo o zaman bu ?
hayırlısı ozaman
neyse...
benim sorunlarım bitmez çünkü sorun bende
hayırlısı ...
alışkanlıklarından kolay vazgeçemez insanlar
ama sen bitti deyip bidaha görüşmezsen başka çare kalmayacaktır
yardımlarınız önerileriniz ilginiz için teşekkür ederimbugünlük benden bu kadar biraz dinlensem iyi olur başım çatlıyor kendinize iyi bakın
bu söz bana tanıdık gelıyor bak sımdı gulesım geldıbiraz konuştum olmuyo falan diye hakkmda hayırlısı falan demedi :S tam tersi 'sen gidersen hayatım biter' 'ölene dek bırakmam seni' falan dedi :S blöf yapıyo o zaman bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?