Ne Yapmam Gerekir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Perfect!

Üye

valla ne diyeyim bilmiyorum ki
ama şunu biliyorum ben artık kendimi bile sevmiyorum...
neyse

umarım çok fazla uzamaz ...
ve hayırlısı olur..

sevgilim olmadığı için problem yok

Konu Sahibi

valla ne diyeyim bilmiyorum ki
ama şunu biliyorum ben artık kendimi bile sevmiyorum...
neyse

umarım çok fazla uzamaz ...
ve hayırlısı olur..

onu yapma işte ne olursa olsun kendini sev.. kendini sev ki başkalarının seni üzmesine izin verme.. kendini sev ki ne olursa olsun ayakta sapasağlam kalabilesin..

inş. uzamaz ve dediğin gibi hayırlısı olur..

Konu Sahibi
sevgilim olmadığı için problem yok

bugün olmaz yarın olur aklında bulunsun sana bir örnek işte nasıl davranman gerektiğinle ilgili... kız arkadaşını normal arkadaşların gibi sanma onlarla aynı kefeye koyma... bu da artı olsun hadi =)

öyle msj azalttm soguk davranıyorumla olmaz arkadasım
eger bseyler koptuysa adam gbı söyle
fedakarlık falan olmaz
enınde sonunda dycen madem sımdı uzulsun
sonra hakkımda hayırlısı deılms deyp cekılır
ha sonrada gerı döneym falan sakın deme iyi dusun öyle karar ver
kesın bttysede söyle hc öyle sogutaym falan dye dusunme cunku sogumaz seven ınsan

bugün olmaz yarın olur aklında bulunsun sana bir örnek işte nasıl davranman gerektiğinle ilgili... kız arkadaşını normal arkadaşların gibi sanma onlarla aynı kefeye koyma... bu da artı olsun hadi =)

tavsiyen için teşekkürler

Perfect!

Üye

onu yapma işte ne olursa olsun kendini sev.. kendini sev ki başkalarının seni üzmesine izin verme.. kendini sev ki ne olursa olsun ayakta sapasağlam kalabilesin..

inş. uzamaz ve dediğin gibi hayırlısı olur..

neyse...
benim sorunlarım bitmez çünkü sorun bende

hayırlısı ...

Konu Sahibi

biraz konuştum olmuyo falan diye hakkmda hayırlısı falan demedi :S tam tersi 'sen gidersen hayatım biter' 'ölene dek bırakmam seni' falan dedi :S blöf yapıyo o zaman bu ?

Konu Sahibi
yardımlarınız önerileriniz ilginiz için teşekkür ederim bugünlük benden bu kadar biraz dinlensem iyi olur başım çatlıyor kendinize iyi bakın

biraz konuştum olmuyo falan diye hakkmda hayırlısı falan demedi :S tam tersi 'sen gidersen hayatım biter' 'ölene dek bırakmam seni' falan dedi :S blöf yapıyo o zaman bu ?
bu söz bana tanıdık gelıyor bak sımdı gulesım geldı
kımse kımse ıcın ölmez merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...