Ne yapıyor bunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapıyor bunlar
Aykut Kocaman iki oyuncuyu maçın daha 20. dakikasında çıkaracaktı ancak ‘sakatlık olur’ endişesiyle devre arasını bekledi. Daha sonra karşılaşmayı CD’den izleyen Kocaman, Santos ve Bilica’ya bir daha kolay kolay forma giydirmeme kararı aldı.

FENERBAHÇE, Kasımpaşa’yı 6-2 yendi yenmesine ama maçta öyle şeyler yaşandı ki, teknik patron Aykut Kocaman’ı bir devrimden farksız olan kararlar almaya zorladı.

Olayın baş kahramanları Brezilyalı futbolcular Santos ve Bilica... Fenerbahçe savunması maçın ilk yarısında yol geçen hanı gibiydi. Kasımpaşalılar bahçede gezinir gibi ellerini kollarını sallaya sallaya gol pozisyonuna giriyorlardı. Özellikle bu iki Brezilyalı öyle büyük hatalar yapıyordu ki... Kademeye geç girmeler, adamını kaçırmalar, topu yanlış kullanmalar... Aklınıza ne gelirse... Bu duruma daha fazla dayanamayan teknik direktör Aykut Kocaman, 3-2 önde bitirdikleri ilk yarı sonunda ikisini de oyundan çıkarıp, Yobo ve Caner’i koydu. Nitekim bu değişiklikler sonucunda ikinci devrede fark geldi.

Akıllardaki 3 soru

Bu garip durumu dünkü gazetemizde, “Bu değişikliğin sırrı ne?” başlığıyla duyurup, akıllara gelen 3 soruyu sıralamıştık:
Yobo transfer oldu, Bilica ilk maçta formasını kaybetti diye küskünlük mü yaşıyor?
“Devrede gönderileceğim” korkusunu yaşadıkları için mi toplara ayaklarını uzatmıyorlar?
Alex başta olmak üzere Cristian gibi arkadaşlarına destek mi vermek istiyorlar?
Bunları yazmakla yetinmedik ve dün geniş çaplı bir araştırma yaptık. Ve bakın neler öğrendik?

Kafayı yiyorum şu an!

Aykut Kocaman, Santos ve Bilica’nın verdiği açıkları gördükçe hayretler içinde kalıyordu. Daha 18. dakikada yedek kulübesindeki Yobo ile Caner’ı ısınmaya gönderdi. 20. dakikada Santos ve Bilica’yı oyundan çıkarma kararı aldı.

Ancak ‘sakatlık olur’ endişesiyle ve bir de ‘yaşananlara inanamadığı’ için ‘belki düzelirler’ diye biraz daha beklemeyi tercih etti. Ama hatalar bitmek bilmiyordu. Hele Kasımpaşa’nın ikinci golü akıllara zarardı. Kocaman dayanamadı, kulübeye döndü, “Ne yapıyor bunlar yahu?” diye isyan etti.

İlk 45 dakikanın bitiş düdüğü çalınca da koşarak soyunma odasına gitti.

Bilica ve Santos’a sert bir ses tonuyla, “İkiniz de çıkıyorsunuz” dedi, arkasından Yobo ile Caner’e, “Hazırlanın, siz giriyorsunuz” talimatını verdi.

Tekrar Bilica ve Santos’a dönüp, “Kafayı yiyorum şu an. Sizinle sonra konuşacağım” dedi öfkeyle.

G.Birliği maçında oynamayacaklar
AYKUT Kocaman, Kasımpaşa maçının hemen ardından soluğu Sancaktepe Can Bartu Tesisleri’nde aldı. Santos ve Bilica’nın yaptıklarına hala inanamıyordu. Hissettiklerinin doğru olup olmadığını anlamak için maçın CD’sini izledi. Özellikle yedikleri golleri defalarca durdurup geri sararak seyretti. ‘Bilerek mi yaptılar’ diye emin olmak istiyordu.
03.00’e kadar Sancaktepe’de kaldı. Ve bir karara vardı;
Benim tahminim bu haftaki Gençlerbirliği maçında (Alex bile dahil) bir tane bile Brezilyalı kadroya alınmayacak. Santos ve Bilica ise bir daha kolay kolay forma giymeyecek.
Eminim, çoğunuz bu yazdıklarıma inanmayacak. Ama çok değil, cumartesi günkü Gençlerbirliği maçında herkes bunların doğruluğunu görecek.


SEBEP: Kulübe korkusu
SANTOS, Bilica ve Cristian’ın Kasımpaşa karşılaşmasındaki isteksizliklerinin nedeni Aykut Kocaman’ın transfer ettiği Dia, Niang, Miroslav Stoch ve Yobo’nun hiç tribüne gitmeyecekleri düşüncesi. Bu oyunculardan kendilerine sıra gelmeyeceğine inanıyorlar ve kendi aralarında dayanışma gösterisi yapıyorlar.


SONUÇ: Gitmek istiyorlar
FENERBAHÇE’de forma giymekten ümidi kesen Santos, Bilica ve Cristian devre arasında sarı lacivertli takımdan gitmek istiyor. Geçen yıldan beri birçok Avrupa kulübünün takibinde olan Santos, bu oyuncular içinde satışı en kolay isim olarak görünüyor. Cristian ve Bilica ise, büyük olasılıkla yurt içine transfer yapacak.


Santos, Bilica ve Cristian büyük olasılıkla satılacak
KAFASINDA tasarladığı Fenerbahçe’yi kurmaya kesin kararlı olan Aykut Kocaman bir karara daha vardı; Santos ve Bilica’yı devre arasında satılacak futbolcular listesinin başına koydu. Kendisinin aldırdığı ve birkaç gün öncesine dek, “En güvendiğim oyunculardan biri” dediği Cristian’ı da gözden çıkardı. Üç futbolcu, büyük olasılıkla devre arasında satılacak. Yönetim ve futbolcuların büyük bölümü de bu operasyon için Aykut Kocaman’a tam destek vermiş durumda. Hepsi de, “Sonuna dek arkandayız” mesajını veriyor.
 


'Davut

'Davut

Üye
Haber yine uydurma yazan Hürriyetten !
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Konu Sahibinin İsteği Gereği Konu Kapatılmıştır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt