ne yapicam ben yaa :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
ya abla ben şakasına dedim çig köfteci bizim evin 100 metre ötesinde istesem gider yerim :d:

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
anlamadm ne demek ıstedıgını
bende anlamami$tim $akaymi$ :ehe

ya abla ben şakasına dedim çig köfteci bizim evin 100 metre ötesinde istesem gider yerim :d:
hmm peki :)

şaka yaptım ya :D yani o psikolojik duruma benim plakayla gelmiştir gibi bir espiriydi yanlış anlamayın
hee iyi

hmm peki :)

Perfect!

Üye
yerel radyo dinle böylece istanbul numaralarından kurtulursun :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
O zaman şöyLe yap abLa eğer dinLediğin Radyo yada TeLevizyondan dinLiyorsan vs. nerden dinLiyorsan artıK eğer dinLediğin yerde ARapça,Kürtçe ,İngilizce faLan gibi diLLerdede yayın yapan kanaLLar varsa onLarı dinLe bu aLışkanLığından kurtuLursun yok Türkçe'den başka bir diLde dinLemem diyorsan akLıma önerecek bir tavsiye geLmiyor (.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ya kendine mp3 çalar alsan mesala ona atsan şöyle 500 tane müzik ozaman radyoyu kısmiş olursun olmaz mı :)

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
yerel radyo dinle böylece istanbul numaralarından kurtulursun :D
ozamanda onun verdigi reklamlarin numaralarini ezberlerim :ehe
ama dur bakalim bulcaz bi yolunu

O zaman şöyLe yap abLa eğer dinLediğin Radyo yada TeLevizyondan dinLiyorsan vs. nerden dinLiyorsan artıK eğer dinLediğin yerde ARapça,Kürtçe ,İngilizce faLan gibi diLLerdede yayın yapan kanaLLar varsa onLarı dinLe bu aLışkanLığından kurtuLursun yok Türkçe'den başka bir diLde dinLemem diyorsan akLıma önerecek bir tavsiye geLmiyor (.
fransizca var genelde yabanci muzik sevmiorum pek arapça olabilir :oke:

ya kendine mp3 çalar alsan mesala ona atsan şöyle 500 tane müzik ozaman radyoyu kısmiş olursun olmaz mı :)
vede dort çocugun dordununde var mp3 sipalar ben turku dolduruyom diye bana kiziolar :ehe
en iyisi kendume alem bi guzel iyi fikir :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
olsun abla sen biraz kafanı toparlayana kadar degişik tarzda müzik dinle bencedaha güzel olur.vay uyanıklar kimin mp3 kime vermiyonuz :ehe al abla onlardan sana hayır yok :d:

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
olsun abla sen biraz kafanı toparlayana kadar degişik tarzda müzik dinle bencedaha güzel olur.vay uyanıklar kimin mp3 kime vermiyonuz :ehe al abla onlardan sana hayır yok :d:
evet alem yaa.. yaki$ir bana en kralini alem hemm.
havam olsun :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bana göstercen mi ne aldıgnı :D

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
alayimda bi
sana solerim nasil bi$i oldugunu adi ne soyadi nee sen zaten biliosundur onlari takip ediosundur
buyuk kizlarinki eski model 3 4 sene oluo alali
kuçulerinkiler amcasi dogum gununde hediye etti onlar farkli birazz ekranli felan :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:ehe . evet abla az cok bakıyom yeni çıkanlara unuversiteyi kazanırsam alcam güzel bitane.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bi değişiklik varmı neler yapıyon şimdi:hmmm

zaza

zaza

Üye
Yine radyo dinliyordur ne yapıcak :ehe

CoDeYs

CoDeYs

Üye
maxi üyelerin destegini almıs fark olmuş tur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...