Ne yapacam ben ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapacam ben ?
Arkadaslar ben gecen ay kontratli olarak TİMden BlackBerry 9900 aldım. Hiç sorunsuz BBM ve interneti kullandım. 1800 dakika hediyem de var (ayda 300) konuşmalarımı da yaptım. Ayın 25i fatura kesim tarihi bı online işlemlere girip bakayım dedim bakmaz olaydım. 450 TL. Ama baktım hala internet paketim dakikam hepsi var ben ne yapmalıyım kime nasıl itiraz edebilirim ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Faturanır kesilsin ondan sonra tekrar bakın. Fatura kesilmeden güncell fatura her zaman doğruyu göstermez. Faturanız kesilsin ondan sonra tekrar yazın buraya. Bu şekilde hiçbiryer size yardım edemez.

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Fatura kesilene kadar benim korkudan gözüme uyku bile girmez ki :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Merak etme, bende vınn ilk aldığında güncell fatura 79tl gösteriyor du , ama sonra gelen fatura 39tl.
Kampanyalı faturalarda bu şekilde oluyor. Ama gerçekten hata olup sizin bir suçunuz olmazsa hata düzelir.

kol@j

kol@j

Üye
fatura kesilmeden müdahale et bilgi al..

kesildikten sonra eğerki fahiş fiyat gelirse gene müracaat edersin ama hakli görulsen bile zaman alabilir ve sen faturayı gene peşin ödemelisin yoksa faiz biner
ödiğin bedel ise gelecek fatura tutarlarından düşülür

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Ben o zaman yarın müşteri hizmetlerini arayayım bı öğreneyim eğer bekleyin derlerse fatura kesimini elimiz kolumuz bağlı bekleyecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt