ben android kuLLandıgımdan bahsetmiştim hatırLarsan.. takıLıp donmaLar.. karışıkLık.. ne gereği var.. ben android'e b*k atmıyorum onu sevenLerde var.. oLabiLir ama senin eLinede kotu bir symbian geçti demekki bir insan symbiandan nasıL nefret eder ? cevremde android'i seven bir kişi biLe yok.. tek düze stiL koLay menü.. beLLi teLefonLarımda senede bir cok nadir oLmak şartıyLa takıLma donma sorunum bugune kadar oLmadı symbianLarda.. N73 N82 6630 N97 ve simdide N8 kuLLanıyorum.. cok mutLuyum.. evet donma sorunu derken ayda yıLda bir takıLan n73 ve n97 vardı ama oda o kadar nadir oLuyorduki canımı sıkmıyordu.. sen android önermeye devam et biLmeyenLere bu konuda oLdugu gibi insanLarın başını yak.. oda senin işin.. fanatizmin gerçekLeridir birşeyin kotuLugunu kabuL etmemek sendeki android sevgisinden beLLiki bence sırf eLindeki teLefona aLıştıgın için yada maL senin maLın die böLe atıp tutuyorsun.. daha yeni kız arkadaşım aLdı android.. o kadar ugrastım fiyatı ucuz die aLdı.. ne oLdu ? acıLıp kapanma sorunLarıyLa boguşuyor.. anroidde neyin nesiymiş derim ben kusura bakma.. benden 3 yas büyüksün senden kücük oLabiLirim ama bunu bu konuya taşıman senin gerçek beyin yaşını ortaya koymuyormu acaba ?
senin kullanıdıgın android takılmalar donmalar olabilir ,ama benim kullandıgım telefonda hiç öyle sorunlar yok olmadı da o yüzden android den memnunum hemde fazlasıyla....
senin bence dünyadan haberin yok symbiandan androide gecipte symbiana küfür eden çok adam cıkarırım karsına ,hız konusunda kesinlikle symbian androidle yarısamaz seni bunu ister kabul et ister etme acıkcası cokta umrumda degilsin ,cevremdeki bircok kişiye androidli telefon aldırdım hiç biri senin gibi şikayetci olmadılar hatta cogu arkadaslarımda akrabalarına annelerine babalarına hangi telefonu alalım diye soruyorlar , buda ne kaadar dogru tavsiyeler yaptgımın küçük bir göstergesidir....
inanınırmısın benimde cevremde symbianı seven yok , androidin oyun uygulama sayısı 270 bini buldu , symbian ise 30 binlerde bu bile aradaki farkı gösteriyo daha ne dyim sana ....
bak ben nokya yı severim ama symbianı sevmem , biliyosundur nokya n9 adında bir cihaz cıkardı o telefon hakkında yaptıgım yorumlara bakınca nokya ya düsman olmadıgımı anlarsın....
n9 cok begendim meego işletim sistemli olusu nedeniyle ve tasarımıda son derece hosuma gitti , türkiyeye gelirse fiyatı uygun olursa x10 satıp alacagım telefonlar arasındadır n9...
ancak dediğim gibi symbian gün gectikce kan kaybetmeye devam ediyor ve android ve ios karsısında tutunamaz kesinle zaten akıllı telefon satışlarıda symbianın android ve ios karsısında geride kaldıgını gösteriyor , o yüzden nokia için en iyisi meego dur bence ....
ayrıca fanatik filan da degilim senin söylediğin gibi ....
daha önce symbian , w.mobile da kullandım ama beni en cok etkileyen android oldu ve tüm dünyada hızla android kullanan sayısı artıyo...
ancak n9 da merak ediyorum meego kullanmadım android filanda yüklenebiliyormus...
nokia böyle cihazlar cıkarsın herkesten önce ben ayakta alkıslarım ve destek veririm kardeşim ...
umarım ne demek istedigimi anlamışsındır