Telefon Tavsiyesi ne önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
ne önerirsiniz
mrb telefon alamyı düşünüyorum dokunmatik ve kalvyeli ilk başta aklımda c6 ve n97 vardı ama bu telefonlarda sybian işletim sistemi var bende şu an n96 var ve beni rezil ediyo mesaj :ağlarım:bile atamıyorum bişey yüklesem donuyo bana kamerası iyi hızlı ve uygulama yükleye bilecegim eglenceli bir telefon arıyorum özellikle müzeik dinleye bilecim bir trlrfon olsun marka fark etmez önemli olan canım sıkldıgı zaman eglene bileceğim bir telefon olsun ne önerirsiniz

technoshark

technoshark

Üye
arakdaşım n96 güzel telefon aslında donmasından yana problem sanırım virüs felan bulaşmış olabilir.. format at istersen,

fiyat aralığını belirtmemişşin ama sana önerebileceğim bazı telefonlar var mesela n8 tavsiye ederim güzel telefon yada ben beğeniyorum :)

vede optimus black, kısaca anlatayım; android 2.2 işletm sistemine sahip , 109 gram ağırlığında ,wifi direct mevcut,g- var,nova display özelliğine sahip ve şuan birtek bu telefonda mevcut,tasarım olarak hoş bir smartphone,aynı zamanda google market teki tüm uygulamaları ve oyunlar ücretsiz,700 nıt ıps lcd ekrana sahip ve ekran hızı bakımından gayet başarılı, zaten android 2.2 işletim sistemine sahip olmasına rağmen 2.3 e yükseltilebiliyor,kaliteli bir telefon ve ayrıca %50 şarjı diğer telefonlara nazaran daha uzun ömürlü,sana tavsiyem alışveriş sitelerinden önce teknomarketlere gelmesini bekle almak istersen,karşılaştırma yapmış olursun hem fiyat bakımından hemde hızları bakımından he aklıma geldi, ön kamera 2mp olduğunu biliyorum ;) ve en dikkat çekenlerden bir özellik uzaktan yardım, telefonunuza birşey olduğunda uzaktan yardım seçeneğiyle karşıdan telefonunuzun durumu hakkında bilgi alma şansı var.. ve buda optimus blacki en iyi smartphone lerden birtanesi yapıyor bence ;) fiyatıda 999 tl diye alışveriş sitelerinde ;)

• Beğen
Tepkiler: fireman87 ve technoblue
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
ŞiddetLe Nokia N8 öneririm.. müzik dinLemeyi seviyorsan aç müziği 10 saat caLsın bataryan doLuysa %10 götürür götürmez.. ( tecrübeyLe sabittir.. ) oyun konusuna geLince Need for Speed Shift oyununu yükLeyebiLirsn ovi store'da hem bedava hem versiyon.. Türkiye'ye geLdiğimde biLgisayar yokken saatLerce oynadıgımı biLirim.. ayrıca bir sürü bedava çeşitLi oyunLarda buLabiLirsin zevkine göre.. kuLLanımı cok güzeL ekranı cam.. bataryası iyi dayanıyor.. kamerasından bahsetmek istemiorm 12 megapixeL kamera ayarLarıyLa baya oynayabiLiyorsun istedigin gibi cekim modu için.. HD video çekme ayrıcaLıgın var.. ses kaLitesi muhteşem videoLarında.. muLtitasking özeLLiği harika bence aynı anda bir çok işLemi gerçekLeştirebiLiyorum.. kuLakLıktaki verdiği performans bir music teLefonu oLan 5800'dan 2 kat daha harika ( bass.. ses yüksekLiği ve netLik bakımından.. orjinaL kuLakLıkLarıyLa..) dokunmatiği cok harika.. kapasitif oLmasıda güzeL.. Navigasyon harika caLısıyor yer buLması 1 dakikayı geçmiyor.. HDMI cıkışı var.. USB şarj imkanı var.. ayrıca normaL ince uçLu şarj makinasıyLada şarj oLuyor.. ekranı koruyucu oLmadan kuLLanıyorum cam oLdugu için kıLcaL cizik biLe yok ekranımda.. yani başka birşey diyemiorum yaLnız kLavyeLi istemişsin sanaL kLavyesi iLk kuLLanımLarda biraz zor ama emin oL aLışınca anaLog kLavyeLerden daha cok sevecegine bahse girebiLirim..

Ve ayrıca ekLeme yapayım mesajLaşırken msnde konusuyormuşsun gibi mesajLaşıyorsun.. sen yazıyorsun ardından geLen mesaj senin mesajının aLtında gozukuyor sonra sen yazıyorsun seninki onun aLtında gozukuyor harika birşey..

• Beğen
Tepkiler: serkantitxxx

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
teşeür ederim fiyat aralıgım 600 tl tabi telefona görede degişe bilir n900 ne dersiniz biraz baktım o telefonun işletim sistemi degişik meego

technoblue

technoblue

Üye
fiyat aralığını belirtmemişşin ama sana önerebileceğim bazı telefonlar var mesela n8 tavsiye ederim güzel telefon yada ben beğeniyorum :)

adam symbiandan çok çekmiş kurtulmak istiyo sen symbianlı n8 öneriyorsun :) ama tavsiyen güzel optimus black bence de alınabilecek en iyi smartphone lardan biri. nova display özelliği çok dikkatimi çekti çünkü güneşte ekranın parlaklığı otomatik olarak ayarlanıyormuş bu da güneşten dolayı ekranı görememe sorununu ortadan kaldırıyo. wifi direct internet ve veri transferi hızını hat safhaya çıkartıyor buda müthiş. bu zamanda şarj sıkıntısı çekmeyen telefon kullanıcısı neredeyse yokken %50 şarj tasarrufu sağlamasına zaten diyecek söz yok. uzaktan yardım seçeneği teknik desteğin ne kadar sağlam olduğunun bi göstergesi. fiyatı da diğer smartphone lara göre daha uygun. bence tercih edilebilecek bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
n8 güzel bir telefon ama mesaj atmakta zorlanmıcam bişey olsa daha iyi olur hemde bu fiyata

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
adam symbiandan çok çekmiş kurtulmak istiyo sen symbianlı n8 öneriyorsun :) ama tavsiyen güzel optimus black bence de alınabilecek en iyi smartphone lardan biri. nova display özelliği çok dikkatimi çekti çünkü güneşte ekranın parlaklığı otomatik olarak ayarlanıyormuş bu da güneşten dolayı ekranı görememe sorununu ortadan kaldırıyo. wifi direct internet ve veri transferi hızını hat safhaya çıkartıyor buda müthiş. bu zamanda şarj sıkıntısı çekmeyen telefon kullanıcısı neredeyse yokken %50 şarj tasarrufu sağlamasına zaten diyecek söz yok. uzaktan yardım seçeneği teknik desteğin ne kadar sağlam olduğunun bi göstergesi. fiyatı da diğer smartphone lara göre daha uygun. bence tercih edilebilecek bir cihaz.

Symbian'Lı teLefon var.. Symbian 3'Lü teLefon var.. ben bugune kadar symbian kuLLandım n82 + n97 + n73 + 6630 + yahu bir tanesinden biLe nefret etmedim keşke eLimde oLsa hepsini ayrı ayrı kuLLansam.. bayıLarak saLyaLarımı akıtarak kuLLandıgım teLefonLar tabiri caizse.. n8 artık bu konuda aşmış maLzeme kaLitesiyLe ekran kaLitesiyLe ki AMOLED ekran nova dispLay faLan hikaye :) ben gece gündüz catır catır goruyorum ekranını ayar faLan bıraksınLar bu işLeri ya.. :) donmuyor etmiyor ya bana bu güne kadar bozuk yada hataLı symbian denk geLmedi heraLde.. bu miLLet nasıL kuLLanıyor teLefonu biLmiorm ama N8 MesajLaşmak için ideaL teLefon oLduguna emin oLabiLirsiniz.. sohbet özeLLiği iLe bunu ön pLana cıkarıyor zaten..

----------Eklendi @ 16:56:39 ---------- Yazıldı @ 16:55:41 ----------

n8 güzel bir telefon ama mesaj atmakta zorlanmıcam bişey olsa daha iyi olur hemde bu fiyata

VaLLa güzeL kardeşim mesajLaşmak için teLefon istersen bak N97 muhteşem ama biraz eski kaLdı C6 oLur yada az nostaLji dersen mesaj için emin oL Nokia 6300 harika :D

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
sybian benimde hayran oldugum bişeydi ama biraz bişey yükleyince donuyo yavaşlıyo özeliklede müzik çalar müziklerin bi çocugunu görmüyo

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
sybian benimde hayran oldugum bişeydi ama biraz bişey yükleyince donuyo yavaşlıyo özeliklede müzik çalar müziklerin bi çocugunu görmüyo

Ben N8 kuLLanıyorum cok mutLuyum cok memnunum MaşaLLah dediğin gibi ne müzik caLarda donma var müzik görmeme faLan öLe birşey yok.. müzik attıgında müzik caLarda müzik kütüphanesini günceLLe diceksin hemen yeni müzikLeri Listeye ekLicek bu kadar basit.. :) normaLde bende müzik atınca direk Listede gozukmuo müzik caLarı acıorm secenekLere basıom kütüphane günceLLe diorm 15 saniyede bütün müzikLer Listede oLuo.. :) mesajLaşmak için cok güzeL bak nokia fanatiği oLdugum için demiyorum ama yinede düşün derim.. cunku teLefonu bi kere aLıosun uzun süre kuLLanıosn.. n97 aLırsan sıkıLırsın gerçekten cunku yeni teknoLojiLi teLefonLar aLtında eziLiyor.. C6 oLabiLir ama bak oda güzeL.. başka aLternatifLerde var tabi ama seninde ne istedigin önemLi tam oLarak.. teLefonda ne arıyorsun..

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
ben atıyorum kütüpaneyi yenile diyorum ama olmuyo sadece müzikleryin yarını görüyo

----------Eklendi @ 18:28:18 ---------- Yazıldı @ 18:26:51 ----------

ben iphone 4 çok begendim klawyede takılıyo büsrü özeligi var ama pahalı ona benzeyen bişey olması samsugda ola bilir

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
ben atıyorum kütüpaneyi yenile diyorum ama olmuyo sadece müzikleryin yarını görüyo

----------Eklendi @ 18:28:18 ---------- Yazıldı @ 18:26:51 ----------

ben iphone 4 çok begendim klawyede takılıyo büsrü özeligi var ama pahalı ona benzeyen bişey olması samsugda ola bilir

vaLLa para senin keyifte senin ama ben sakın sakın samsung'un adını biLe anma derim.. LG samsung ericsson vs bunLar yavan teLefonLar.. kaLitesiz dandik maLLar üreten şirketLer.. tabi bazı modeLLeri kaLiteLidir ama.. yinede konusunda uzman markayı tercih et.. iphone 4 oLabiLir ama kafan cok agrır aLışana kadar..

Krofessional

Bak en çok kullanınlan işletim sistemi android ve 2.1 sürümü çok iyi yani xperia x10 mini - xperia pro -xperia x8

jigsaw_54

Üye
arkadaşlar niye tartışıyorsunuz ki? kardeşimiz DOKUNMATİK ve KLAVYELİ diye belirtmiş ama sizin dediklerinizde klavye yok :D N8 öneren arkadaşa göre onu E7 olarak değiştirirsek olur

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
arkadaşlar niye tartışıyorsunuz ki? kardeşimiz DOKUNMATİK ve KLAVYELİ diye belirtmiş ama sizin dediklerinizde klavye yok :D N8 öneren arkadaşa göre onu E7 olarak değiştirirsek olur

Kardeşim benmde hedefimde e7 var ama fiyatını ortaya atıcak bi deLikanLı varmı ? şahsen ben yazamam agır geLir bana :D 4 haneLi rakamLardan oLuşuyor Nokia E7'nin fiyatı..

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
e7 güzel ama pahalı yanı sonuç olarak bana c6 yada n97 almakmı kalıyo

Uruloki

Uruloki

Üye
N900 alabilirsin ama biraz kullanımı zor mesela radyo yazılımını bile sonrada yükleyebilirsin ama çok güzel bir cihaz ve birşey eklemek istiyorum iphone 4 klavye takılıyor demişsin iyi hoş ama sadece ona özel bir klavye sen N8 e normal pc klavyesi bağlıyabileceğini biliyormusun olmadı mouse olmadı usb bellek bilimum usb ile çalışan cihazları çalıştırabiliyor N8

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
ama o klavyeyi hep yanımda taşıyamam kı :bottom: bende n8 almak istiyorum ama o kadar param yok sadece 600 liram var belki n96 mı satsam 200 liraya 800

hoss

hoss

Üye
symbian işletim sistemini kullanmışsın daha önce o yüzden sana tavsiyem android işletim sistemli bir telefon alman yönünde hem daha hızlı hemde oyun program acısından çok çeşit sunuyor , galaxy gio iyi tercih olur senin için

ozgur_473

Üye
samsung önermem galaxy fit vardı kutudan aldım teli açtım 5 dk sonra kapandı bidaha açılmadı geri almıolar garantide şu an android istersen allien ware android phone hem dokunmatik hem tuşlu symbian istersen n8 maemo istersen n900 n8e klavye takılıyor harici 50 tl ye var

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
herkezden teşekur ederim ama bi karar veremdim aksi halde kafam karıştı bu fiyatlara adam akılı hiç noksanı olmayan bişry bulamıcam galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt