Telefon Tavsiyesi ne önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
symbian işletim sistemini kullanmışsın daha önce o yüzden sana tavsiyem android işletim sistemli bir telefon alman yönünde hem daha hızlı hemde oyun program acısından çok çeşit sunuyor , galaxy gio iyi tercih olur senin için

Ya arkadaşım nerde daha hızLı ben androidde kuLLandım ceset gibi teLefon symbian nokia n8'den hangi android hızLı göstersene bana ya ? arada ucuk fiyat farkı oLmayan bir teLefon göster ama.. burda cep forumunda biLip biLmeden yorum yapmayın.. benim eLimden geçti nice teLefon yne bi arkadaşımda var samsung android işLetim sistemi kağnı gibi caLısıo benm teLefonumdanda pahaLı.. boş işLeri bırakın kardeşim.. androidmiş..

hoss

hoss

Üye
Ya arkadaşım nerde daha hızLı ben androidde kuLLandım ceset gibi teLefon symbian nokia n8'den hangi android hızLı göstersene bana ya ? arada ucuk fiyat farkı oLmayan bir teLefon göster ama.. burda cep forumunda biLip biLmeden yorum yapmayın.. benim eLimden geçti nice teLefon yne bi arkadaşımda var samsung android işLetim sistemi kağnı gibi caLısıo benm teLefonumdanda pahaLı.. boş işLeri bırakın kardeşim.. androidmiş..
nokiadan başka marka kullanmadıgın açık açık belli olmuş burada nokia ya yı avukatı gibi savunmuşsun , ben androide ucuyo çok hızlı diye birsey söyelemedim ancak symbiana göre daha hızlı oldugu bir gercek sen bunu kabul etsende etmesende bu benim görüşüm , bir cok kişide bu görüşümde hem fikir , o yüzden tartışma ortamı yaratacak sekilde mesajlar atmana gerek yok sen nokyanla mutlu mesut ollabilirsin ama bu herkesin nokyadan memnun olacak anlamına gelmez

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
nokiadan başka marka kullanmadıgın açık açık belli olmuş burada nokia ya yı avukatı gibi savunmuşsun , ben androide ucuyo çok hızlı diye birsey söyelemedim ancak symbiana göre daha hızlı oldugu bir gercek sen bunu kabul etsende etmesende bu benim görüşüm , bir cok kişide bu görüşümde hem fikir , o yüzden tartışma ortamı yaratacak sekilde mesajlar atmana gerek yok sen nokyanla mutlu mesut ollabilirsin ama bu herkesin nokyadan memnun olacak anlamına gelmez

Arkadaşım.. benim senin düşüncen umrumda deiL ama android'i hızLı gösterip oraya kaydırmakta neyin nesi ? kendim kuLLandım ya ? yaka siLktim abi varmı ötesi.. yıLLardır symbian'cıyım 2 ay LG GW620 kuLLandım nefret ettim LG markasından.. tamam fanatikLik etmemeye caLıştım kuLLanmaya caLıştım ama donup duruyordu.. muzık video göndermesi Labirent gibiydi.. mesajLaşması ayrı bir igrencti.. maLzeme kaLitesini zaten hiç ortaya atmıorm.. biLinmiş birşeyin üzerine getiriLen bir işLetim sistemi.. uzman symbian bana sorarsan.. windows'un onune geçmeye caLışan ubuntucu'Lar gibi android savunuLmasına kızıorm ben o kadar.. ben nokia'dan artık sıkıLdm yeni birşeyLer arıorm asLında ama biLiormki pişman oLcam.. ama su kadarını sana söLiyim.. düzenLi kuLLandıgın zaman teLefonu.. hafızasını arada bir düzeLttignde gereksiz seyLer siLindiginde nokia n8 iphone 4'üde ezer benim gözümde bütün android'Li teLefonLarıda.. ( şahsi görüş ) sen android'i kuLLan bu bizim işimize yarar nokia'nın tekeLciLiğini kırar bize faydası oLur..

Starsley

n8 öneririm arkadaşım.. Symbian ayrı symbian^3 ayrı (anlayana - kullanana)

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sybian 3 dediginiz hızlı yanı uygulama yükledigimde donmazmı diyosun

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
şimdi sybian 3 dediginiz hızlı yanı uygulama yükledigimde donmazmı diyosun

Donarsa geL kafama at o teLefonu.. ben kuLLanıorm kuLLanıcıLardan soruLur bu teLefon forumda konu ac N8 uyguLama yükLeynce donuyormu die.. 16 gb dahiLi hafıza bosunamı var sevgiLi kardeşim.. :)

----------Eklendi @ 13:13:52 ---------- Yazıldı @ 13:08:16 ----------

n8 öneririm arkadaşım.. Symbian ayrı symbian^3 ayrı (anlayana - kullanana)

Birinci sayfadaki dediğimLe aynı heLaL oLsn symbian var symbian^3 var anLayana.. aynen öLe umarız anLarLar..

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
benşm n96 da 16 gb var o zaman ben biraz daha bekleyip e7 alıyım kamera çok öenli degil hdmı çıkışı da var yeterde artar bile e7 de önde 3d camerası yok diye duydum kulanan bilen varmı

Starsley

Önde kamerası var, e7 nin ... Ama biraz pahalı n8 varken e7 almak eğer klavye istemiyosan.. Abes kaçar.. Sen n8 al rahatına bak ..

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
benim hiç klawyeli telefonum olmadı arasında pek fark da göremedim birini çamerası güzel digerindede klawye var zanten param ikisinide almaya yetmiyo şu an 600 tl ikisinide alamam ben en iyisi bu parayı yemeden bi telefon alıyım

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
benim hiç klawyeli telefonum olmadı arasında pek fark da göremedim birini çamerası güzel digerindede klawye var zanten param ikisinide almaya yetmiyo şu an 600 tl ikisinide alamam ben en iyisi bu parayı yemeden bi telefon alıyım

Kardeşim bak biraz daha sabret az daha para biriktirmeye caLış.. aLmışken bir defa aL sagLam aL seni uzun süre idare etsin.. bekLe birazda fiyatı düşer o ara.. oLmadı c-6 aL kLavyeside var symbian 3 ayrıca cokta hoş bir teLefon..

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
bana ucuz telefon öenrin yav n8 çok pahalı sybıan no taktınız kafaya

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

:oke:

----------Eklendi @ 21:28:27 ---------- Yazıldı @ 21:25:57 ----------

Dostum C6-01 symbian3 kullanır. C6 s60v5 kullanır. :)

Hadi ya öLe birşey vardı dimi ben onu hatırLayamadım sanki su x-6'nin menüsü gibiydi c-6 yanLışmı hatırLadm ?

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edin yoksa parayı gazinoda yicem para mara kalmıçak telefon alamıcam:sos:icelim::dgunu::dansöz::halay2::hoba:

buket2

buket2

Üye
daha önce arkadaşlar tavsiye etmişler ama bende aynı fikirdeyim ve önerim lg optimus black üzerine olacaktır. android 2.2 işletim sistemi ve 4 inçlik nova display ekranı sahip çok güzel bir smartphone. kalite olarak tartışmasız zaten arkasında koskoca lg markası var.tasarımı gayet hoş kesinlikle ağır değil. 2mp ön kameraya sahip. aynı zamanda uygulamalar konusunda da gayet gelişmiş. içinde bulunan google marketten uygulamalrı ücretsiz indirebiliyorsun

pRime.

pRime.

Üye
Hadi ya öLe birşey vardı dimi ben onu hatırLayamadım sanki su x-6'nin menüsü gibiydi c-6 yanLışmı hatırLadm ?

Doğru hatırlamışsın c6 da x6 da s60v5 kullanır.

----------Eklendi @ 17:37:08 ---------- Yazıldı @ 17:35:19 ----------

bana ucuz telefon öenrin yav n8 çok pahalı sybıan no taktınız kafaya

O zaman samsung, sony, htc modellerine bak. Android kullanıyorlar. X10 mini, galaxy gio, galaxy mini gibi...

technoblue

technoblue

Üye
@buket2 de optimus black önermiş. bence tasarımı ve özellikleri ile tercih sebebi. fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun.

caglet

caglet

Üye
HTC' serisini dene bence

gayretlibelal

Üye
    Konu Sahibi
amoww size güvendik android androd dediniz gittim aldım allah kahretsin bu nasıl telefon sybıana kurban oluyum her yerinden bi şey çıkıyo hayatım karardı:off::off:

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
amoww size güvendik android androd dediniz gittim aldım allah kahretsin bu nasıl telefon sybıana kurban oluyum her yerinden bi şey çıkıyo hayatım karardı:off::off:

Kardeş derLerki.. uLunun sözünü tutmaya uLur.. haşa biz uLu insan oLarak görmüyoruz kendimizi ama en azından android tecrübesi oLan en aşagı 5 yıLLık symbian kuLLanıcısıyız.. sana o kadar söLedim o kadar diL döktüm benim agzım yandı seninde agzın yanmasın parana yazık OLmasın die gayret gösterdim dinLeseydn ne oLurdu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt