Ne oluyor arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Ne oluyor arkadaşlar?
Üye olduğum ilk zamanlar pc başına geçer geçmez ilk yaptığım şey maxicep'i açmak oluyordu.Her şey o kadar güzeldiki..Şimdi bakıyorum da kalmadı o havası sitenin.Kendine BAN atanlarmı dersin,birilerini suçlayanlarmı dersin yoksa suçlamak için birilerini arayanlarmı?Kimse kimseyi sevmiyor,herkes yanına yandaş arıyor ve diğerlerini dışlıyor.Guruplaşmalar had safhada....
Daha sayabileceğim onlarca şey var ama siz neler demek istediğimi gayet iyi biliyorsunuz..Şimdi soruyorum size neyi paylaşamıyorsunuz??????

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Haklısın sitenin eski tadı kalmadı zaten neredeyse sitenin hatrı sayılır üyelerinin yarısı kendine ban attı.

fullwar

fullwar

Üye
Her sitede, firmada, hayatın heryerinde böyle durumlar oluyor. İnsanlar gidiyor - geliyor, dünya değişiyor. Önemli olan ruhun korunması. Sitenin ruhunu korumak adına eski kanlara ihtiyaç var fakat yenilerinede çok şey düşüyor. MaxiCep forever.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
greenmile

greenmile

Üye
Evet sitenin eski albenisi yok buna sebep ne acaba merak konusu

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Consul9

Consul9

Üye
Ohooo kimler geldi kimler gecti Foruma günde 50 konu açan gunu gunüne sayısız mesaj yazan arkadaslar en ufak belirti vermeden sessiz sedasız bir gün ortadan kaybolmadı mı.Ha ben bu eski tadın olmayışını neye mı bağlıyorum?Bence moderator ve adminler bir numaralı etken.Bir yonetici uyelerle bireysel bağlantı kurmazsa sadece konu onaylar ve alanında yeterli paylaşım yapmaz üyelerin sorunlarını dinlemezse siteden üyeler de sıkılır yoneticiler de.Bakıyorum her gün bir moderator üye tartisması.Bu böyle gitmez yazık olmuyor mu siteye buyuk emegi olan kisilerin kendilerini banlaması.Çözüme gelince adminlerin siteyi Allaha emanet etmemesi gerek.Yönetim kadrosunda köklü degisiklikler yapmak.Forumda tahrik edici mesajlar yazan bazı üyeleri ayiklamak gerek.Ayrıca symbian android ve iPhone bölümlerine daha çok moderator alınabilir.Bence mod un gorevi konuyu onaylayip teşekkürler yazmak olmamalı.Tabi yazdıklarım benim fikirlerimden başka bisey değil.Benim önerilerim kendi çapımda bu kadar.İYİ FORUMLAR...

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
moderatörlere laf yok:ehe bir kısmı size istediğini söyler ama siz onlara söyleyemessiniz,izin vermezler.Üye banlamak,bir yöneticiyi görevden almaktan daha kolaydır çünkü.Yönetim ise her zaman için doğal olarak kendi adamını korur,üyeyi koruyan bir oluşum ne yazık ki yok.

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve vapur dumanı
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sebep çok. Ama o sebepleri yok etmemiz lâzım, arttırmamız değil. :)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
aslında biz ne desek boş..ciddi bir el atılması ve temizlik yapılması gerek ..

greenmile

greenmile

Üye
Maxicepte yönetimde de bir problem olduğunu düşünüyorum son zamanlarda.Hasan gittikten sonra Ata'da işleri dolayısıyla yetişemiyor tek admin olarak,şikayetler falan uzan zaman bekliyor oysa ki önceden öylemiydi klavyeden yazarken daha ceza verirlerdi,el atarlardı.:D

• Beğen
Tepkiler: pelın_ ve vapur dumanı
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
her dönem olan bısey bu

bence alısmalısın

malum alıskanlık haline geldi üyelerde :)

SHS

SHS

Üye
gitmek zor,
kalmak zor,
yaşamak zor,
hiç ışık yokken..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Maxicepte yönetimde de bir problem olduğunu düşünüyorum son zamanlarda.Hasan gittikten sonra Ata'da işleri dolayısıyla yetişemiyor tek admin olarak,şikayetler falan uzan zaman bekliyor oysa ki önceden öylemiydi klavyeden yazarken daha ceza verirlerdi,el atarlardı.:D

eveet Hasan verdi ilk cezamı olayın akabinde :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

diğer konuda yapılan şey tam bir vefasızlık yalnız.
ya olaya benim bakış açım çok farklı aslında..Bak Necmi arkadaşımız mesela.Öncelikle ben onu çok severim.Ama moderatör olamayınca haliyle hem gururu kırıldı hemde kırgınlıkları arttı..Sonrasında deyim yerindeyse isyan başlattı..
Ya aslında konuşmak istediğim o kadar çok şey varki yaşannalar hakkında.Ama lanet olsun diyemiyorum işte :(

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Her yeni jenerasyon böyle bir konu açıyor bir zaman sonra. Siz eskiyi görseydiniz birde..

greenmile

greenmile

Üye

ya olaya benim bakış açım çok farklı aslında..Bak Necmi arkadaşımız mesela.Öncelikle ben onu çok severim.Ama moderatör olamayınca haliyle hem gururu kırıldı hemde kırgınlıkları arttı..Sonrasında deyim yerindeyse isyan başlattı..
Ya aslında konuşmak istediğim o kadar çok şey varki yaşannalar hakkında.Ama lanet olsun diyemiyorum işte :(

Bak aynı şeyi Burak'ta yaşıyor.Ancak bu sitede mod olmak için illaki aile bireyi yada sevgili falan mı olmak gerekiyor?
Ben dünyanın hiçbir yerinde 15 mesajlı test mod görmedim.Bu tarz şeyleri gören birinin isyan etmemesi mümkün değil.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Her yeni jenerasyon böyle bir konu açıyor bir zaman sonra. Siz eskiyi görseydiniz birde..
Görseydik iyi olurdu eski jenerasyon..mimi ...:ehe
Bizim gördüğümüz yetiyor bize..:D

----------Eklendi @ 21:39:27 ---------- Yazıldı @ 21:36:25 ----------

Bak aynı şeyi Burak'ta yaşıyor.Ancak bu sitede mod olmak için illaki aile bireyi yada sevgili falan mı olmak gerekiyor?
Ben dünyanın hiçbir yerinde 15 mesajlı test mod görmedim.Bu tarz şeyleri gören birinin isyan etmemesi mümkün değil.
Ya arkadaşlar neden bunu kabul etmiyorsunuz.Seninde bir siten olsa sende yanlı davranmaz mısın?Sevgiline,eşine dostuna öncelik vermezmisin?Sorun bu değil.Sorun layık görülen bu görevin layıkıyla yerine getirilememesi...

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

Görseydik iyi olurdu eski jenerasyon..mimi ...:ehe
Bizim gördüğümüz yetiyor bize..:D

----------Eklendi @ 21:39:27 ---------- Yazıldı @ 21:36:25 ----------

Ya arkadaşlar neden bunu kabul etmiyorsunuz.Seninde bir siten olsa sende yanlı davranmaz mısın?Sevgiline,eşine dostuna öncelik vermezmisin?Sorun bu değil.Sorun layık görülen bu görevin layıkıyla yerine getirilememesi...

vermem şahsen hak etmiyorsa bu site için emek harcayanların haklarını yok sayamam mesela örnek vereyim ben bu sitede en çok sevdiğim değer verdiğim kişiyi şikayet ettim.Herkes hak ettiği şeyi yapacak,yapamıyorsa bırakacak:D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi

vermem şahsen hak etmiyorsa bu site için emek harcayanların haklarını yok sayamam mesela örnek vereyim ben bu sitede en çok sevdiğim değer verdiğim kişiyi şikayet ettim.Herkes hak ettiği şeyi yapacak,yapamıyorsa bırakacak:D

bırakmıyooor işte.zorlamı yahu??

----------Eklendi @ 21:44:10 ---------- Yazıldı @ 21:43:51 ----------

:ehe

greenmile

greenmile

Üye
tipik devlet kadrolaşması,al gülüm ver gülüm.O zaman sende böyle bir konu açmayacaksın,kimse haksızlığa uğradığında şikayet etmeyecek.Yada neden bu üyeler gidiyor ki diye sorgulamayacak.Benim için problem değil teklif gelse de yapmam banane der geçerim.Ama herkes öyle düşünmüyor işte.

Bu arada bağırmadan konuşursan sevnirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt