empereur Üye Konu Sahibi günde 20 kere GÜNCELLEME varmı diye kontrol eden ben şimdi bakmadım valla sabah beri birşeyler varmı
empereur Üye Konu Sahibi kesin bu operatör lerin işi bence biz bırakalım nokia ya laf anlatmayı operatörlere soralım hesabi
Qiwah Üye ~UnderTaker~' Alıntı: ben diyorum gsm sorunu var ama kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Deadman walking << The Undertaker haklısın kardeş !
~UnderTaker~' Alıntı: ben diyorum gsm sorunu var ama kimse inanmıyor Genişletmek için tıkla ... Deadman walking << The Undertaker haklısın kardeş !
PriZm Üye Qiwah' Alıntı: Deadman walking << The Undertaker haklısın kardeş ! Genişletmek için tıkla ... nick değişecek yaw adam öldü ~AlcAtRaZ~ daha iyi gibi(Crysis fanboyu burda!)
Qiwah' Alıntı: Deadman walking << The Undertaker haklısın kardeş ! Genişletmek için tıkla ... nick değişecek yaw adam öldü ~AlcAtRaZ~ daha iyi gibi(Crysis fanboyu burda!)
empereur Üye Konu Sahibi ----------Eklendi @ 19:07:36 ---------- Yazıldı @ 19:05:34 ---------- sonunda nokia yayı tartışmayı bıraktık olaylara daha geniş bir pencereden bakmaya başladık ----------Eklendi @ 19:10:08 ---------- Yazıldı @ 19:07:36 ---------- hayır olsa GÜNCELLEME yayınlar dı nokia bu kadar adamı niye bekletsin ki bekletmekten zevk alıyor olamazlar değilmi :
----------Eklendi @ 19:07:36 ---------- Yazıldı @ 19:05:34 ---------- sonunda nokia yayı tartışmayı bıraktık olaylara daha geniş bir pencereden bakmaya başladık ----------Eklendi @ 19:10:08 ---------- Yazıldı @ 19:07:36 ---------- hayır olsa GÜNCELLEME yayınlar dı nokia bu kadar adamı niye bekletsin ki bekletmekten zevk alıyor olamazlar değilmi :
pRime. Üye empereur' Alıntı: konu yu konu dışına çıkmasından dolayı kapatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Şikayet butonu var ona tıkla.
empereur' Alıntı: konu yu konu dışına çıkmasından dolayı kapatmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Şikayet butonu var ona tıkla.