ne olacak bu ligin hali

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
ne olacak bu ligin hali
evet arkadaşlar ne olacak bu ligin hali. 10.haftada görüldüğü gibi fenerbahçenin şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi (12.adamı bence) hakemler yaptılar yapacaklarını. soruyorum 90+2'de fbnin kazandığı sözde penaltı antep lehine çalınırmıydı? Bjk li sergenin röportajını izledinizmi bilmem;

soru:bjk şampiyonluktan koptumu yoksa bu galibiyetle beraber yükselişe geçip şampiyonluğu yakalayabilrmi?

cvp:biz bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacaz ama hakemler fenere bu kadar yardım ettiği sürece zorrr :box:

4 Yıl üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray

Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden bir dahaki topiclerde daha dikkatli davranman dileğiyle, son olarak Şahıslara hakarette bulunmaman dileğiyle...

DefectoR

Arkadaşım öncelikle konu biraz tahrik edici olası bir ters tepkide konuyu kaptacağım bilgine...

Bu arada bu sezon gs nin 90+3 lerde 4 lerde kazandığı maç sayısı kaçtı sayamadım...

oteb

Üye
Ya arkadaşım penaltı 1'de de kazanılır 90+2'de de. Bilmem yaşın Arif'i hatırlamaya yetiyor mu! Öyle ise bence penaltı mevzularını hiç açmamalısın... ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
ben 90+ larda atılan gollere değil sadece o penaltıyı antep kazansaydı hakem verirmiydi dedim. yinede sölüyorum bu lig bu fenerbahçenin ağalık sistemiyle türk futboluda buna boyun eğenlerle biyere varamaz.

SANCAR

SANCAR

Üye
sadece fenere değil 3 büyüklerin hepsine hakemler daha ılımlı davranıyorlar :rolleyes:

Caine

Caine

Üye
sencer kardeş haklıda ama fb biraz daha ağir basmıyor mu sence :DD

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
offf oooofffff ağız tadıyla şöyle herkesin hakem yardımıyla değil delikanlı gibi oynayarak maç kazandığı bi lig seyremedik gitti

ayrıca hakemlerin 3 büyüklerin hepsine değil sadece fener e ılımlı davrandığı kanısındayım fenerde anelka elle gol atar bide üstüne övnür ama Galatasaray kişilikli bir klup penaltı değilse gider söyler (örn: necati ateş)
elle attıysa gider söyler (örn: özgürcan )

Bir Günde KRAL Olmadık Bir Günde Tahttan İNMEYİZ_!!!

SANCAR

SANCAR

Üye
fazla 3 büyük kavgasına girmeyim ben yoksa hiç çıkamayız :)

(KRAL SAMSUNSPOR :lol2: )

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Yeter yaw bıkmadınızmı feneri karaladıgnız....

sambadisakkarit

Üye
Arkadaşlar uzaydan hakem getirtecek değiliz heralde... Belki komşuyla takas yaparız "mhk"leri... :hoho:

Caine

Caine

Üye
valla en iyisi mhknın yöneticilerinin görevlerine adam gibi son verilmesi olacak. şammmm----- piyon belli oluyor yavaş yavaş ;)

miguel_alvarez

Üye
yaşasın fenerasyon...bu federasyon takmış kafaya her sene fener şampiyon olacak bu federayonun gitmesi lazım

muraoyak

Üye
kıskananlar çatlasın

levelman92

Üye
fener şampiyon olur :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...