kurt bey
Üye
ne olacak bu ligin hali
evet arkadaşlar ne olacak bu ligin hali. 10.haftada görüldüğü gibi fenerbahçenin şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi (12.adamı bence) hakemler yaptılar yapacaklarını. soruyorum 90+2'de fbnin kazandığı sözde penaltı antep lehine çalınırmıydı? Bjk li sergenin röportajını izledinizmi bilmem;
soru:bjk şampiyonluktan koptumu yoksa bu galibiyetle beraber yükselişe geçip şampiyonluğu yakalayabilrmi?
cvp:biz bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacaz ama hakemler fenere bu kadar yardım ettiği sürece zorrr
:
4 Yıl üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray
Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden bir dahaki topiclerde daha dikkatli davranman dileğiyle, son olarak Şahıslara hakarette bulunmaman dileğiyle...
soru:bjk şampiyonluktan koptumu yoksa bu galibiyetle beraber yükselişe geçip şampiyonluğu yakalayabilrmi?
cvp:biz bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacaz ama hakemler fenere bu kadar yardım ettiği sürece zorrr
: 4 Yıl üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray
Forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden bir dahaki topiclerde daha dikkatli davranman dileğiyle, son olarak Şahıslara hakarette bulunmaman dileğiyle...
D
2: )