Ne marka telefon önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canavaroski90

Üye
    Konu Sahibi
Ne marka telefon önerirsiniz?
Arkadaşlar herkese merhabalar. Forumun bir süredir takipçisi olmama rağmen ilk mesajım bugüne nasip oldu =)

700- max 800 TL ciwarında bir tel bakıyorum. Aradığım önemli özellikler olarak kablosuz ağı, 3G teknolojisi, yüksek hafıza kartı desteği we güzel bir kamerası olan bir telefon bakmaktayım. önerebileceğiniz tüm modelleri bekliyorum.

Özellikle HTC we Nokia modelleri tercihimdir. samsung benim için 2. planda ama yinede önerilerinizi yazarsanız onları da inceleyeceğim.

Herkese kolay gelsin, iyi günler.

aryscat

aryscat

Üye
basit ama kullanışlı ve tatmin edici istiyorsan nokiadan şaşma... Paran varsa ve güçlü bi telefon arıyorsan windows mobile işletim sistemli telefonları tavsiye ederim. Symbian dahil hepsi bitecek windows mobile kalacak... Yavaş ama sağlam adımlarla gelişiyor çünkü...

platane

Üye
valla dostum bende aynı soru için konu acacaktım ama seninki varmıs yeni açmaya gerek duymadım. benimde aklımda htc ve nokia var. nokia serisinden düşündüğüm e72 x6. en son 5230 kullandım ilk ay sattım bana dokunmatiği iyi gelmedi 5800 ida o yüzden eledim. iphone almak istiyorum esasında ama uygun fiyata bulamıyoruz malesef. htc serisindede özellikle android sistemi kullanan telefonları araştırıyorum yakında android patlaması olacak diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. görüşleriniz belirtirseniz sevinirim

zwangless

zwangless

Üye
Kardeşim tam o fiyata git teknosa bayisine alacağın model şu. HTC WILFIRE 700 tl sanırım peşin 659 du süper bi parça bence

JayJayyy

Üye
nokia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...