Tuba
Üye
-
Konu Sahibi
-
gizlice derse girdim bendetam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk
Hepsinden biraz var bende
tam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk
Hepsinden biraz var bende
gizlice derse girdim bende
Kurala göre diyorsun yani
AynenKurallara uymaktan zarar gelmez örneğin: yayalar için kırmızı ışık yanıyo ama kayşıya geçerken araba çarptı sakat kaldın şimdi suçlu senmisin arabanın şöförümü öyle seninde hayatın zindan olur şöföründe
Bazen uyarim bazende onun bana uymasini isterim.
Aslında kurallar çiğnenmek için vardır. Hehe
Hayır kurala göre değil. O anki kafama göre
Evet okula gitmediğin için büyük para cezaları gelse o zaman bak nasıl gidersinMesela ben bugün öğleden sonra okula gitmeyeceğim. Gitmediğimden dolayı bana herhangi bi' yaptırım uygulanmayacağından kuralları çiğnememiş oluyorum kanımca.
Çok güzelKurallara uymam diyenlerin hergün formayla okula gidip hocaları girdiginde ayaga kalkmaları ne kadar kötü.
Daha kaç kuralla karsılastınız da uymadınız? Yiyecekle sınıflara çıkmak yasak yazardi bizim zamanımızda yoksa simitle sınıfa mı çıktınız? Sizi hınzırlar sizi.
Etrafımda bana saçma gelen pek kural yok bana uyan kurallara ben de uyuyorum.Merak ettigim uymuyorum diyenlerin hangi kurallara uymadıgı?
Kurallara uymam diyenlerin hergün formayla okula gidip hocaları girdiginde ayaga kalkmaları ne kadar kötü.
Daha kaç kuralla karsılastınız da uymadınız? Yiyecekle sınıflara çıkmak yasak yazardi bizim zamanımızda yoksa simitle sınıfa mı çıktınız? Sizi hınzırlar sizi.
Etrafımda bana saçma gelen pek kural yok bana uyan kurallara ben de uyuyorum.Merak ettigim uymuyorum diyenlerin hangi kurallara uymadıgı?
Bu sene sknti yok son sinifin verdigi gazla cayla tostla giriyom bisey demiyolar ustune bide kyafet serbest oldu ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?