genoa yı senle birlikte gezmeyi isterdim en azından bir kere gittin tecrübelerinden yaralanırızTekrar İtalya'da olmak...

size ne olduOff hiç sorma ya![]()

aslında çok şey değil istediklerinben çok şey beklemedim hayattan ve insanlardan hep küçük şeylerle mutlu olmayı sevdim aslına bakarsan çok şey dediklerim hep korkuttu beni kayıplarıma bakınca az şeylerin bile acısını çok oluşu kuş kadar yüreğime nasıl dokunuyor bilseniz..
ben sırtımı dayamadım kiselere soğuk duvarlara sırdaş dedim karanlık gecelere sığındı gözlerimden akan yaşlar kimse üzülsün istemedim ağladım diye..
çok şey götürdünüz benden az şeyler mutlulğum dedikçe hep fazlasını beklediniz sen güçlüsün aşarsın deyip sırtımı sıvazladınız ama biriniz bile sırtınıza yazslanıp nefes almayı istermiyim diye düşünmediniz bile.. zor zirvelere yolculuklarımda yine birbaşımaydım en sevdiğim dediklerim nerdeydeniz?
ne isterdim biliyormusunuz ?
bir çift gözün bakışlarında kaybolurken kendimi bulmayı 70 ime gelincede elimi tutacak sıcacık bir yol arkadaşının varlığını hissedebilmeyi,arkama dönüp bakmadan var ardımda bir dağ ve biliyorum ki asla bakmama izin vermez ardıma demeyi ..neyin var sorusu yerine paylaşalım mı sorusunu duyabileceğim bir yürek güzeli istiyorum.. çokmu şey istedim yine??
kime diyecektinNe çok isterdim biliyor musun sevgimi sana haykırmayı!Ne kadar çok istek duyduğumu tahmin edemezsin...
Seni seviyorum dedim,ama bu yetmez ki sana olan duygularımı anlatmaya.Çok az kalır bu cümle,basit kalır.''SENİ SEVİYORUM HAYATIMIN ANLAMI UMUDUMSUN''demeyi çok isterdim ama...