ben su içerdim :D
FirstClasss Üye gunstur' Alıntı: ben su içerdim Genişletmek için tıkla ... su olduğunu sanmıyorum ama rakı varsa vardır kesin
gunstur' Alıntı: ben su içerdim Genişletmek için tıkla ... su olduğunu sanmıyorum ama rakı varsa vardır kesin
Nazy Üye FirstClasss' Alıntı: su olduğunu sanmıyorum ama varsa Rakı vardır kesin Genişletmek için tıkla ... Bence Rakı Yoktur Orda Rakıya Sadece Türk ler Dayana Bilir Aslan Sütüdür O Yabancıların Rakıyı Kaldırabileceğini Düşünmüyorum Nede Olsa Türklere Özgü Bir içki Bunlar, Biz AB ye girnce Rakıyıda Yasaklarlar
FirstClasss' Alıntı: su olduğunu sanmıyorum ama varsa Rakı vardır kesin Genişletmek için tıkla ... Bence Rakı Yoktur Orda Rakıya Sadece Türk ler Dayana Bilir Aslan Sütüdür O Yabancıların Rakıyı Kaldırabileceğini Düşünmüyorum Nede Olsa Türklere Özgü Bir içki Bunlar, Biz AB ye girnce Rakıyıda Yasaklarlar
FirstClasss Üye Nazy' Alıntı: Bence Rakı Yoktur Orda Rakıya Sadece Türk ler Dayana Bilir Aslan Sütüdür O Yabancıların Nakıyı Kaldırabileceğini Düşünmüyorum Nede Olsa Türklere Özgü Bir içki Bunlur, Biz AB ye girnce Rakıyıda Yasaklarlar Genişletmek için tıkla ... içenler düşünsün dicem
Nazy' Alıntı: Bence Rakı Yoktur Orda Rakıya Sadece Türk ler Dayana Bilir Aslan Sütüdür O Yabancıların Nakıyı Kaldırabileceğini Düşünmüyorum Nede Olsa Türklere Özgü Bir içki Bunlur, Biz AB ye girnce Rakıyıda Yasaklarlar Genişletmek için tıkla ... içenler düşünsün dicem