Ne hale geldim :(

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Ne hale geldim :(
Beyler, facede kuzenime şiir yazdıgımı söyledim, bazı güzel şiirler gonderiyordum , neyse bugün ' bi şiir daha gönderdikten sonra / gel sen ve ben boş kağıdı dolduralım, dedim' kız yalnis anladı ben seni kuzenim olarak görüyorum falan filan sonra bi küfürlü mesaj attı ama kuzenim hiç küfür etmez şaşırdım sonra başka bi hesaptan bi mesaj geldi küfürlü , yok kuzene yavsanırmı.ve küfürler tabi neyse bende cevap verdim ona

dedi o benim kız arkadaşim , halbuki kuzenimin erkek arkadaşı yoktu , ve ayrıca o hesap bi kız ismiydi ışte sonra dedi gel falan mekan belli 3 ay sonra falan bi piknikte gel kavga ederim senle dedi

ya şimdi ne yapayim ya o kadar sinirlerim bozukki

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yok artik kan davasi olmazsa iyi. içeriğini bilmiyorum tam detayli olarak ama şu bir gercek kuzenine sen öyle dediysen oda öyle anladiysa bir sorunu var onun açıkça belli. Benim bayan kuzenlerim,bende onlarda canımlı cicimli oldugumuz oluyor ama yanlış anlama gibi dar açıdan bakmadığımızdan öyle bir sorun olmuyor. Herseyi gectim arada kan bag'ı var sonucta öyle bir düşünce olması garip

• Beğen
Tepkiler: mehmettech ve GDDR5
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kafam o kadar karışıkki

lolaman

lolaman

Üye
Git oraya 10 kişi kimse onun ağzını burnunu dağıtın bir daha yapamaz.

• Beğen
Tepkiler: mehmettech
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kafanın karışık olmasina gerek yok ki,olgun düşünceli olsa o hareketi yapmaz

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun, da kuzenimle, teyzemler yalnis almayıp biseyler olur diye korkuyom yoksa... bide o çocuk attığım mesajı nereden görüyo ? sanırım feyk hesapKuzeni hacklediler büyük ihtimal...Kuzeni hacklediler büyük ihtimal... Veya eski sevgilisi diyecim ama sevgiliside yok ?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yanlış anlamaya meyilvermezseniz birşey olmaz ama şu var onu başta kuzeninize sormaniz lazimdi kim yaptigini,tabi birazda siz hakliyken,haksiz konuma gelmişsiniz gibi gorunuyor,bunun sebebi de çok fazla ayni konu ustunde durduysanız oda yanlış anlamış olabilir,başka konu açıcaktınız ki,böyleliklede yanlış anlaşılmaya meyil vermiş olmazdiniz

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış anlamaya meyilvermezseniz birşey olmaz ama şu var onu başta kuzeninize sormaniz lazimdi kim yaptigini,tabi birazda siz hakliyken,haksiz konuma gelmişsiniz gibi gorunuyor,bunun sebebi de çok fazla ayni konu ustunde durduysanız oda yanlış anlamış olabilir,başka konu açıcaktınız ki,böyleliklede yanlış anlaşılmaya meyil vermiş olmazdiniz
Aynen ama daha önce o kadar mesaj attim hiç olmamıştı inşallah aramız bozulmaz

Legendary.

Legendary.

Üye
Durum sakat kardeşim kolay gelsin.Açık konuşmak gerekirse "gel sen ve ben boş kağıdı dolduralım" yanlış bi cümle olmuş :hmm

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Of of .Adamla konustum anlattim durumu sonunda kabullendi
hele şükür tavsiyeleriniz için sağolun iyi günler

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler- şimdi kuzenime nasıl anlatımcam onu düşünüyom inşallah teyzemlere soylememistir :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha o kuzenle bir iki ay konuşma bence. Şimdilik konuşmaman daha iyi. Sen kuzene söylemişsin, kuzende gidip sana sevgilim yok demesine rağmen sevgilisine söylemiş. Yani en azından söylememeliydi bence. Ben olsam daha konuşmazdım.

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Bende 2-3ay konusacagimi zannetmiyorum... insanlarda anlamadim şey bu lafi enine boyuna dusunmeden cevap vermezlermi ışte ona gıcık oluyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kızları anlamak zor. Bu yüzden bir mesaj atmadan önce bir daha düşünün, sonra kendinizi onun yerine koyun, hangi anlamda anlar diye, sonra atın :) benimde başıma gelmişti :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve mehmettech
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
yol ver.birak o ugrassin.takma bile

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Facebook cocuk oyuncağı olursa normaldir

hançer

hançer

Üye
3 ay sonra mı benim bildiğim kavga bugün yarın taş çatlasın 1 hafta sonra olur 3 ay sonraya meselenin adı kalmaz buradan şunu çıkartıyorum çocuk söyledikleriyle pek ciddi değil hem kuzeninle yüz yüze konuşup bu sorunu rahatlıkla çözebilirsin :)

• Beğen

Üst Alt