Çok fena Fotoshop yapmışsın Üstadbize de birkaç ders versene

Ustan geldi çekirge. Renk seçimin hariç güzel bir çalışma olmuş o ışığı görmüştüm sende ben zamanla daha ileriye gidecek ve paintmaster ünvanını alabileceksinPaintten yapılmışdır hepsi 0 photoshop
Benim ustam gelsin onun yorumlarına göre verebilirim ders![]()

Ustan geldi çekirge. Renk seçimin hariç güzel bir çalışma olmuş o ışığı görmüştüm sende ben zamanla daha ileriye gidecek ve paintmaster ünvanını alabileceksin![]()

Ustan olarak özel hayatı kutsal işimize karıştırmamanı öneririm. Bu seni geriye götürür.

- - - Eklendi - - -
bende niye adblock 9 reklam engellemiş
- - - Eklendi - - -
tülay mı![]()

![]()
![]()
o zaman benimde öğrencilerim olacak![]()
Çok hızlı gelişme gösteriyorsun çekirge
![]()
![]()
o zaman benimde öğrencilerim olacak
- - - Eklendi - - -
Tülay adında kimseyi tanımıyorum ki
Benim burdaki amacım konunun asıl amacını verirken bir yandan hit olmuş ve insanlarda tebessüm oluşturmuş bi videodan bir kaç cümle koyarak olayın tek yönlü monotonluğunu üzerinden atmaktı![]()
Bu yolda devam
Benim ustalık eserimi gösteriyorum sana TV'de ilk kez!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok yakın zamanda senden de böyle sürrealist çalışmalar bekliyorum
Sürrealist çalışmam gerek yani
Ben hep realist çalışmıştım hemen eserlerimi o yana kaydırıyorum abi.
Resimde on numara renk akışları muazzam
- - - Eklendi - - -
Çok hızlı gelişme gösteriyorsun çekirgeBu yolda devam

Hemen hemen hepsini konuların en altında olan bi reklamı engellemiyo akakçenin reklamını bide yorumların altındakini engellemiyo ama son dediğimi ayarlardan manuel olarak engelleyebiliyosun.
Adı adblock.
Ekleme: 5 yıldızlı olanı kur

Chrome için :Reklam engelleyici eklentinin adı ne adaş tüm reklamları engelliyor mu
![]()
![]()
o zaman benimde öğrencilerim olacak
- - - Eklendi - - -
Tülay adında kimseyi tanımıyorum ki
Benim burdaki amacım konunun asıl amacını verirken bir yandan hit olmuş ve insanlarda tebessüm oluşturmuş bi videodan bir kaç cümle koyarak olayın tek yönlü monotonluğunu üzerinden atmaktı![]()
tabi kardeşim benim
ben öğrencin olsam

tabi kardeşim benim![]()