603:oke:
Placebo- Üye MrCommanDTr' Alıntı: 400 tl ye xperia var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Xperia mini sanırım. Ama bütçeyi zoryabilirim demiş.
MrCommanDTr' Alıntı: 400 tl ye xperia var mı ki? Genişletmek için tıkla ... Xperia mini sanırım. Ama bütçeyi zoryabilirim demiş.
MrCommanDTr Emekli Yönetici EzgiS' Alıntı: Xperia mini sanırım. Ama bütçeyi zoryabilirim demiş. Genişletmek için tıkla ... o çok çok ufak ya dayım da var çok küçük
EzgiS' Alıntı: Xperia mini sanırım. Ama bütçeyi zoryabilirim demiş. Genişletmek için tıkla ... o çok çok ufak ya dayım da var çok küçük
MrCommanDTr Emekli Yönetici EzgiS' Alıntı: Şok etkisi yarattı. :O Genişletmek için tıkla ... şimdi cihazın kutusundan baktım vallahi
EzgiS' Alıntı: Şok etkisi yarattı. :O Genişletmek için tıkla ... şimdi cihazın kutusundan baktım vallahi
Tr_SERGEN Üye Nokia 603 al 5mp kamera ve HD video kaydı 3.5 inç clear black ıps teknolojili ekran Wifi Çok ses çıkartıyor bence bu en iyisi
Nokia 603 al 5mp kamera ve HD video kaydı 3.5 inç clear black ıps teknolojili ekran Wifi Çok ses çıkartıyor bence bu en iyisi
Yunkaai Üye MrCommanDTr' Alıntı: 2.6 Genişletmek için tıkla ... hocam 2,6 olan x10 mini. mini ise 3,2
StunnerDead Üye 200 liraya benim teli al n95 8gb wifi var 5 mp kamera var daha ne ıstıyon 200 tl cepte kalır
xcxc58 Üye Konu Sahibi StunnerDead' Alıntı: 200 liraya benim teli al n95 8gb wifi var 5 mp kamera var daha ne ıstıyon 200 tl cepte kalır Genişletmek için tıkla ... )
StunnerDead' Alıntı: 200 liraya benim teli al n95 8gb wifi var 5 mp kamera var daha ne ıstıyon 200 tl cepte kalır Genişletmek için tıkla ... )