NDriver ile ilgili bir sorum var.lütfen bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
NDriver ile ilgili bir sorum var.lütfen bakarmısınız?
Şkürler olsun yükledim.kullanıyorum.konum belirle diyor mesela tuzl diyorum oranın haritasını çıkarıyor çözemediğim şu;nerden başlatıyor haritayı ben istiyorum ki,bulunduğum noktadan o adresinin yol haritasının göstersin.yani bulunduğum mekanı tesbit etsin mesela evimdeyim evimden başalsın harita.bir yerden başlıyor ama nerden.ne yapabilirim?yani iki noktayı nasıl belirleye bilirim?
birde arabamda nasıl kullanıcam adım adım yaznı?
birde yürürken yolumu gösterip km ölçüyor mu?

maktama

maktama

Üye
Şkürler olsun yükledim.kullanıyorum.konum belirle diyor mesela tuzl diyorum oranın haritasını çıkarıyor çözemediğim şu;nerden başlatıyor haritayı ben istiyorum ki,bulunduğum noktadan o adresinin yol haritasının göstersin.yani bulunduğum mekanı tesbit etsin mesela evimdeyim evimden başalsın harita.bir yerden başlıyor ama nerden.ne yapabilirim?yani iki noktayı nasıl belirleye bilirim?
birde arabamda nasıl kullanıcam adım adım yaznı?
birde yürürken yolumu gösterip km ölçüyor mu?
belirli bir süre(1-10 dakika arası) uyduları gören bir yerde beklerseniz kendisi bir ses çıkararak yerinizi bulacak ve ekranda yeşil bir üçgen şeklinde görüneceksiniz. sonrasında git ya da bul menüsünden adres, kayıtlı yerler, etrafta neleler var gibi ksımları kllanarak git dediğinizde rota oluşturalacak ve size yol gösterecektir. arabanızda normail bir gps aleti gibi kullanacaksınız. Arabanıza bir carholder ve şarj aleti alırsanız rahat edersiniz.
yürürken de yolunuzu gösterip km ölçüyor ve ortalama ne kadar zamanda varacağınızı, kaç km kaldığını falan gösteriyor. Ama yaya modu için ayarlardan rota seçeneklerinden yaya modunu seççiprota oluşturmalısınız.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim.yani ben mesela haritadan eyüp sultan diyorum buluyor orayı sesli olrak başlıyor anlatmaya ,lerde 300 metre sonra sağa dönün gibi ama diyorumki benim bulunduğum yeri ben işaretlemedim kafasına göre yermi belirliyor.sen diyorsunki yer belirleme önce 10 dakka bekle yeşil ok olrak seni göstersin ondan sonra bul seçeneğinden yeri belirt diyon doğrumu anladım.

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi ndriveri açtım.önceki haritaya devam etmek istermisin dedi hayır dedim.kapattı ama şimi karşımda bir harita var bu harita neyin nesi ve galiba yerimi gösterir gibi sinyal verip duruyor bu ne anlama geliyor.ben benim şuan bulundupum noktayı göstersin istiyorum.sonrada ben bir yer belirleyim o yere doğru gitsin istiyorum.ama kafasına göre bir yer belirleyip sesli olarak yeşil bir okla ilerliyor.

maktama

maktama

Üye
tşk ederim.yani ben mesela haritadan eyüp sultan diyorum buluyor orayı sesli olrak başlıyor anlatmaya ,lerde 300 metre sonra sağa dönün gibi ama diyorumki benim bulunduğum yeri ben işaretlemedim kafasına göre yermi belirliyor.sen diyorsunki yer belirleme önce 10 dakka bekle yeşil ok olrak seni göstersin ondan sonra bul seçeneğinden yeri belirt diyon doğrumu anladım.

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi ndriveri açtım.önceki haritaya devam etmek istermisin dedi hayır dedim.kapattı ama şimi karşımda bir harita var bu harita neyin nesi ve galiba yerimi gösterir gibi sinyal verip duruyor bu ne anlama geliyor.ben benim şuan bulundupum noktayı göstersin istiyorum.sonrada ben bir yer belirleyim o yere doğru gitsin istiyorum.ama kafasına göre bir yer belirleyip sesli olarak yeşil bir okla ilerliyor.
:d::d:
O yer gösterir gibi olan sinyal senin seçtiğin herhangi bir yer. "kapattı ve şmdi karşımda bir harita vra" dediğin harita büyük ihtimal en son gps sinyalini aldığı yerdir, ve onu genelde otomatik kaydeder.
Zaten aşağıda kocaman sağdan sola yazı geçer "Geçerli bir GPS sinyali aranıyor" diye uydu sinyalini bulmadan önce. Sağ üst tarafa doğru olan sinyal çekim göstergesinin üzerine tıklarsan daha ayrıntılı bilgi alırsın. Zaten sinyali bulduğunda o gösterge yeşil barla gösterir kendini(sinyali bulmadan önce boştur, bulmaya yakın kırmızı bar olur) Şu programı dışarıdyken biryerde aç ve bekle.
ya da sen en iyisi şunu oku:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt