ndrive azami hız 50 diye geçiyor. fakat 70? bir sorum daha olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
ndrive azami hız 50 diye geçiyor. fakat 70? bir sorum daha olacak
ankara eskişehir yolunda hız 70km/h

programda 50 gösteriyor. bunu 70 yapabilir miyiz ?

ikinci sorum ise , yeni rota hesabında bazen takılıyor ve öyle hesaplanacak diye bekliyor. bu genel bir sorun mu ?

5800 kullanıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ovi maps kullan o daha saqlıklı sonuçlar veriyor

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
poi çok yetersiz buluyorum.haritayıda öyle. nokia ovi çok berbat.hiç beğenmiyorum,garmin dahi daha iyi.

karloff

Üye
Чσu Kиσω;3013208' Alıntı:
ankara eskişehir yolunda hız 70km/h

programda 50 gösteriyor. bunu 70 yapabilir miyiz ?

ikinci sorum ise , yeni rota hesabında bazen takılıyor ve öyle hesaplanacak diye bekliyor. bu genel bir sorun mu ?

5800 kullanıyorum

Ndrive 3.14'de takılma sorununu bende yaşadım fakat 3.18 versiyonunda hiç sorun yaşamıyorum.
Bence hız sınırı ikazlarına takılma, seni rahatsız edecek bir durum değil:ehe

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
bunu kullanıyorum.

senin dediğin sürüm eski mi ? yeni mi ? bundan da mı yeni ?

nerden bulabilirim ve bunun üzerine nasıl kurulur

maktama

maktama

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...e-v3-5-18-for-symbian-s60v3-s60v5-234489.html

burada 3.18 sürümünün sis dosyasını indir ve yükle, sonrasında internet üzerinden güncelleme yapman yeterli
3.5.18 daha eski diye biliyorum ben, 9.3.18 mi ne vardı, o enyenisiydi, siz arkadaşın linkini verdiği 9.3.14'ü kurun tavsiyem.

Rota hesabında arada takılabiliyor, hesabı "iptal" edip tekrar "hesapla" pat diye yapıyor.

Garminde gideceğim yeri yazana - belirleneye kadar gitmiş oluyorum zaten, delirtiyor adamı.

Nokia'nın ovimaps'i bence çok bir halt değil(kendi fikrim),...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
3.5.18 daha eski diye biliyorum ben, 9.3.18 mi ne vardı, o enyenisiydi, siz arkadaşın linkini verdiği 9.3.14'ü kurun tavsiyem.

Rota hesabında arada takılabiliyor, hesabı "iptal" edip tekrar "hesapla" pat diye yapıyor.

Garminde gideceğim yeri yazana - belirleneye kadar gitmiş oluyorum zaten, delirtiyor adamı.

Nokia'nın ovimaps'i bence çok bir halt değil(kendi fikrim),...

bende sizin gibi düşünüyorum her noktasına kadar.

--

teşekkürler cevaplar için.

karloff

Üye
benimki son versiyon görünüyor arkadaşlar, yinede siz bilirsiniz

maktama

maktama

Üye
benimki son versiyon görünüyor arkadaşlar, yinede siz bilirsiniz
v3 sürümünün paylaşımları 2009 senesi, v9 paylaşımları 2010 senesi genelde. Ayrıca şu anda sitesinde en son sürüm ndrive10 olarak görünüyor.
Onun için v9.3 serisi v3.5 serisinden daha yeni diye düşünüyorum.
Gerçi sitesinde v3 ile v9dan farklı farklı bahsetmiş gibi ama nedenini bulamadım.

karloff

Üye
Kurulu Ndrive'de versiyonum 9.3.18 olarak görünüyor. Konu başlığındaki versiyon adı daha eski görünmesine rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt